کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 26

-1324 اثر تیمار تریاکانتانول بر روی میزان فنل، فلاونوئید و فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در گیاه ریحان دارویی (Ocimum minimum)
ندا مهری، سعیده علیزاده سالطه، فریبرز زارع نهندی، حبیب دواتی کاظم نیا
مشاهده مقاله اصل مقاله 132.13 K

-1323 تاثیر غوطه‌وری بعد از استریلیزاسیون و زغال فعال در کنترل ترکیبات فنلی در کشت درون شیشه‌ای ریزنمونه- های پایه رویشی پسته یوسی‌بی-1
رضا نظامی، عباس یداللهی، حسین حکم‌آبادی، سعادت ساریخانی- خرمی، سمیه اکبری‌پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 122.52 K

-1322 بررسی تنوع بیوشیمیایی در تعدادی از جمعیت های مرزه بختیاری عرضه شده در عطاری های شهر شیراز
عسکر غنی، محمد اسماعیل پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 225.26 K

-1321 خواص بیوشیمیایی ارقام زیتون تحت تیمار اسیدهای آمینه، اسید هیومیک و اسید فولویک
محسن میری نرگسی، شهرام صداقت حور، داود هاشم آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 830.6 K

-1320 اثر کاربرد قارچ میکوریزا و باکتری استرپتومایسس بر کاهش اثرات تنش شوری در انگور بیدانه سفید
عارفه نوری، روح الله کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 409.55 K

-1319 بررسی میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات آنتی اکسیدانی گونه sanctus در مراحل مختلف رشد
زهرا شمس، سعید عشقی، عنایت اله تفضلی، علی قرقانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 442.46 K

-1318 پاسخ مورفوفیزیولوژیکی دانهال های پسته به نیتروژن و بنزیل آدنین در شرایط شور
مژده خلیل پور، وحید مطفری، عبدالرضا اخگر، مجید اسماعیلی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 244.62 K

-1317 تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر برخی صفات گل محمدی (Rosa damascena Mill.)
مهدیه صالحی مرزیجرانی، راهله ابراهیمی، اورنگ خادمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 323.07 K

-1316 بررسی تأثیر غلظت و مدت زمان تیمارهای مختلف کلشی سین بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه خشخاش ایرانی ( Papaver bracteatum lindl)
هادی مدنی، بهمن حسینی، قاسم کریم زاده، امیر رحیمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 265.54 K

-1315 بررسی تغییرات فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی در مراحل مختلف رسیدگی میوه تمشک (blackberry) در ژنوتیپ های مختلف گونه R.Sanctus
زهرا شمس، سعید عشقی، عنایت اله تفضلی، علی قرقانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 334.37 K

-1314 بررسی محتوای فنل و فلاونوئید کل در اندام گل اکوتیپ های گیاه دارویی گل ماهور ( Verbascum songaricum) در جنوب غرب ایران
فاطمه جمشیدی کیا، کرامت الله سعیدی، زهرا لری گوئیینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 229.36 K

-1313 تغییرات فیزیکی و شیمیایی میوه تازه عناب ( Ziziphus Jujuba Mill) تحت تأثیر زمان برداشت
هادی صالح پور، عظیم قاسم نژاد، فرید مرادی نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 469.12 K

-1312 بررسی تاثیر محلول پاشی پوترسین بر برخی صفات مورفولوژی و بیوشیمیایی جعفری مکزیکی (Tagetes minuta L.) تحت تنش خشکی
فائزه آراسته، محمد مقدم، عبدالله قاسمی پیربلوطی
مشاهده مقاله اصل مقاله 659.01 K

-1311 استفاده از ترکیب نوآورانه موسیلاژ به دانه و اسانس زنیان برای بالا بردن کیفیت پس از برداشت میوه شلیل
حمیده فاطمی، بهروز اسماعیل پور، اکرم رهبری
مشاهده مقاله اصل مقاله 300.01 K

-1310 بررسی محتوای کمی فنل و خواص آنتی‌اکسیدانی در بین اکوتیپه‌ای بومی عناب ایران (Ziziphus jujuba)
مریم پیربداقی، علی عزیزی، اصغر میرزایی اصل، رضا شاه‌حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 455.57 K

-1309 اثر محلو لپاشی برگی سولفات پتاسیم بر وزن حبه، وزن خوشه، فنل کل و ویتامین ث انگور رقم رشه (Vitis vinifera cv. rashe)
الناز زارعی، تیمور جوادی، ناصر قادری، مسعود داوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 321.59 K

-1308 تأثیر استفاده از پوشش های مختلف شاخه برخی ارقام (ژنوتیپ ها) گردو (.Juglans regia L)بر محتوی فنل و فلاونوئید کل شاخه
عبداله احتشام نیا، منصور غلامی، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله اصل مقاله 425.58 K

-1307 ارزیابی محتوی فنل و فلاونوئید کل طی مراحل مختلف رشد برگ ارقام (ژنوتیپ های) مختلف گردو (.Juglans regia L)
عبداله احتشام نیا، منصور غلامی، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله اصل مقاله 357.48 K

-1306 مقایسه برخی ویژگی‌های فیزیوشیمیایی بذر چهار رقم تجاری ریحان (Ocimum basilicum L.) تحت سطوح مختلف تنش شوری
مرتضی علیرضایی نقندر، مجید عزیزی، اکرم ولی زاده قلعه بیگ، علی اصغر علیرضایی نقندر
مشاهده مقاله اصل مقاله 384.83 K

-1305 تغییرات میزان فنل، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه و برگ شلیل در طول فصل رشد
یوسف قاسمی، قربانعلی نعمت زاده، حمیدرضا هاشمی، همت الله پیردشتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 278.95 K

-1304 ویژگی های فیزیکی و شیمیایی برخی از بیوتیپ های مرکبات طی رشد و نمو
مائده آهنکوب رو، رضا فتوحی قزوینی، جواد فتاحی مقدم
مشاهده مقاله اصل مقاله 149.15 K

-1303 تاثیر تنش شوری بر برخیپارامترهای اکوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی انار
زینب حسن پور، حمیدرضا کریمی، حسین میردهقان، حسین دشتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 243.22 K

-1302 بررسی خواص فیتوشیمیایی اکوتیپ های محلی و ارقام تجاری پیاز خوراکی
زهرا کیانی، کامبیز مشایخی، جواد موسوی زاده، خلیل زینلی نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.2 M

-1301 ارزیابی برخی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی در میوه، برگ و دانه ازگیل
جواد عرفانی مقدم، زینب صادقی نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.23 M

-1300 ارزیابی برخی صفات کمی وکیفی جعفری (Petroselinum hortense) تحت روش های مختلف خشک کردن
تارا مختارزاده، راهله ابراهیمی، احمد خلیقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.06 M