بررسی خواص فیتوشیمیایی اکوتیپ های محلی و ارقام تجاری پیاز خوراکی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.2 MB)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکترای علوم باغبانی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران
2دانشیار و استادیار گروه علوم باغبانی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران
3دانشیار گروه بیوتکنولوژی و اصلاح نباتات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران
چکیده
کلیدواژه ها