نویسنده =
تعداد مقالات: 71

-199 بررسی میزان روغن و خصوصیات آنتی اکسیدانی مغز برخی ارقام و ژنوتیپ های بادام
اصغر موسوی، محمود قاسم نژاد، صفورا اسکندری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.61 K)

-198 اثر پیش تیمار شوری در مرحله گیاهچه‌ای در بهبود میزان تحمل به تنش شوری دو رقم تجاری فلفل در مرحله رشد رویشی
محمدرضا زارع بوانی، غلامعلی پیوست، محمود قاسم نژاد، اکبر فرقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.68 K)

-197 بررسی اثر تغذیه پتاسیم و بسترهای مختلف کشت بر فعالیت آنزیم‌های ضد اکسنده (سوپر اکسیددیسموتاز، آسکوربیت پراکسیداز و پراکسیداز) در گل سوسن
طاهره توفیقی علیخانی، علی محمدی ترکاشوند، محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (104.6 K)

-196 بررسی تنش غرقابی در ژنوتیپ های مختلف مرکبات جهت معرفی پایه مقاوم
رضا پارتیا، رضا فتوحی قزوینی، محمود قاسم نژاد، رضا فیفایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (140.05 K)

-195 بررسی همبستگی بین سفتی بافت در زمان برداشت و عمر انباری میوه با مقدار و نسبت عناصر معدنی در میوه چه ها و میوه های بالغ کیوی رقم هایوارد در 70 باغ تجاری قسمت شرقی استان گیلان
مهسا عاشوری واجاری، محمود قاسم نژاد، ایوب ملا احمد نالوسی، فائقه سلیقه دار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (140.66 K)

-194 اثر کم آبیاری تنظیم شده بر عملکرد و کیفیت میوه آلو ژاپنی (Prunus salicina) رقم متلی
قاسم حاجیان، رضا فتوحی قزوینی، محمود قاسم نژاد، محمدرضا خالدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.55 K)

-193 عکس العمل تاک‌های کیوی به حلقه زنی
مهتاب مرادی دیگه سرا، محمود قاسم نژاد، فریدالدین انصاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.26 K)

-192 مقایسه اثرات حلقه برداری و حلقه زنی بازو بر برخی صفات میوه کیوی رقم هایوارد در استان گیلان
مهتاب مرادی دیگه سرا، محمود قاسم نژاد، فریدالدین انصاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (104.48 K)

-191 تأثیر محلولپاشی کلسیم و بر قبل از باز شدن کامل گلها، بر کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد
خسرو علیپور درگاه، محمود قاسم نژاد، علی خلقی اشکلک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.54 K)

-190 بررسی میزان عناصر معدنی در مغز برخی از ارقام و ژنوتیپ های بادام
اصغر موسوی، محمود قاسم نژاد، صفورا اسکندری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (244.65 K)

-189 مطالعه تأثیر زمان برداشت بر کیفیت میوه های کیوی ژنوتیپ گوشت طلایی (Actinidia chinensis)پس از رسیدن در انبار
بهاره منافی، محمود قاسم نژاد، یوسف حمیداوغلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (218.22 K)

-188 تأثیر زمان برداشت بر سنتز کاروتنوئید و انبارمانی میوه های کیوی ژنوتیپ گوشت طلایی (Actinidia chinensis ’Hort16A’)
سمیه رحیمی، محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.71 K)

-187 تولید و صادرات میوه کیوی در ایران: فرصت‌ها و چالش‌ها
محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.95 K)

-186 بررسی میزان بروز جوانه‌های زمستانه ناشکوفا و میوه‌های بدشکل در تاکستان‌های کیوی‌فروت رقم هایوارد (مطالعه موردی در شرق و غرب استان گیلان)
علی خلقی اشکلک، رضا فتوحی قزوینی، محمود قاسم نژاد، عاطفه صبوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (411.34 K)

-185 تأثیر زمان برداشت بر میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه کیوی ژنوتیپ گوشت طلایی (Actinidiachinensis)
بهاره منافی، سمیه رحیمی، محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (214.2 K)

-184 اثرات پس از برداشت تیمار نیتریک اکسید بر فعالیت آنتی اکسیدانی، برخی خواص کیفی عمر انبارمانی میوه پسته تر
شهین قیصربیگی، سید حسین میردهقان، محمود قاسم نژاد، فاطمه ناظوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (699.58 K)

-183 بررسی تاثیر حلقه برداری بر کیفیت میوه کیوی فروت رقم "هایوارد" (Actinidia deliciosa cv. Hayward) در تاکستان های مختلف شرق استان گیلان
ریحانه امینی فر، محمود قاسم نژاد، علی خلقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (530.94 K)

-182 اثر تیمارهای دمایی بر تشکیل و نمو جوانه گل در تاک کیوی
مریم میر ارض گر، رضا فتوحی قزوینی، محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (562.48 K)

-181 بررسی ارتباط میزان عنصر بور در برگ و گل آذین با صفات گلدهی در چهار رقم زیتون
بهاره رحمانی، رضا فتوحی قزوینی، محمود قاسم نژاد، اکبر فرقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (221.21 K)

-180 واکنش مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل های اطلسی (Petunia hibrida) و مینا پابلند (Chalistephus chinensis) نسبت به تنش شوری
الهه فرازی منش، هدایت زکی زاده، محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (443.47 K)

-179 بررسی برخی ویژگی‌های جوانه زنی و رشد گیاهچه‌های گل آهار (Zinnia elegans) و همیشه بهار (Calendula officinalis) تحت تاثیر عصاره آبی برگ گردو (Juglans regia)
مجید فلاحت پیشه، کامران امیری نسب، روح الله چمانه، محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (460.46 K)

-178 کاربرد پیش تیمار خشکی روشی برای افزایش تحمل به کم آبیاری در دو گونه چمن فستوکای بلند (Festuca arundinacea) و بنت گرس خزنده (Agrostis stolonifera)
کامران امیری نسب، محمود قاسم نژاد، هدایت زکی زاده، محمد حسن بیگلویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (823.07 K)

-177 بررسی برخی صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چمن پوا (Poa pratensis cv. Balin) در برابر تنش شوری پس از پیش تیمار خشکی
کامران امیری نسب، هدایت زکی زاده، محمود قاسم نژاد، محمد حسن بیگلویی، ایوب ملا احمد نالوسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.21 K)

-176 ارزیابی مقاومت شمشاد سبز و ابلق نسبت به سطوح مختلف سرب و کادمیوم
سجاد علیزاده فکجور، مصطفی عشور نژاد، علی قربانیپور، محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (320.3 K)

-175 اثرات پس از برداشت تیمار نیتریک اکسید بر فعالیت آنتی اکسیدانی، برخی خواص کیفی و عمر انبارمانی میوه پسته ی تر
شهین قیصربیگی، سید حسین میردهقان، محمود قاسم نژاد، فاطمه ناظوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)