اثر پیش تیمار شوری در مرحله گیاهچه‌ای در بهبود میزان تحمل به تنش شوری دو رقم تجاری فلفل در مرحله رشد رویشی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (173.68 K)
عنوان دوره: نهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی سابق دکتری گروه علوم باغبانی، دانشگاه گیلان، رشت و استادیارگروه علوم باغبانی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین، اهواز
2استاد گروه علوم باغبانی، دانشگاه گیلان، رشت
3دانشیار گروه علوم باغبانی، دانشگاه گیلان، رشت
4استادیار گروه خاکشناسی، دانشگاه گیلان، رشت
چکیده
کلیدواژه ها