کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 36

-124 اثر 24 -اپی براسینواستروئید برعملکرد و ویژگی‌های آنتی اکسیدانی انگور رقم بیدانه سفید
پرستو قربانی، سعید عشقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (114.91 K)

-123 بررسی تحمل به کمبود آهن در دانهال های بِه با کاربرد باکتری های ریزوسفری محرک رشد
ساره رحیمی، بهرام بانی نسب، مجید طالبی، حسین شریعتمداری، مهدی زارعی، مهدیه غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (481.15 K)

-122 مقایسه خصوصیات کمی و کیفی میوه در توده های زردآلو در منطقه رامهرمز (استان خوزستان)
صدیقه خدری، مختار حیدری، مصطفی رحمتی جنید آباد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (514.35 K)

-121 تأثیر مایه کوبی با میکروارگانیسم های محرک رشد بر عملکرد پیکر رویشی و برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه مریم گلی (Salvia officinalis) تحت شرایط تنش خشکی
زهرا اصلانی، عباس حسنی، بابک عبدالهی مندولکانی، محسن برین، رامین ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.9 K)

-120 مقایسه تاثیر دو منبع روی در حفظ ویژگی‌های کیفی اناردان
ریحانه امین زاده، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (442.39 K)

-119 اثر نوردهی تکمیلی بر رشد، عملکرد و برخی ترکیبات بیوشیمیایی توت فرنگی رقم پاروس تحت تنش شوری
احمد ارشادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (399.25 K)

-118 اثر رژیم آبیاری روی برخی ویژگی های کیفی کشمش و شیره انگور (Vitis vinifera) رقم بیدانه سفید
علیرضا براتی جورابی، احمد ارشادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.84 K)

-117 تاثیر ترکیب بستر کشت و محلول‌پاشی اسید جاسمونیک بر میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و برخی خصوصیات بیوشیمایی میوه توت‌فرنگی رقم سابرینا
کامیار مندا آودی، علیرضا فرخزاد، پرویز نوروزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (826.91 K)

-116 تأثیر مایه‌کوبی با میکروارگانیسم‌های محرک رشد بر عملکرد پیکر رویشی و برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه مریم گلی (Salvia officinalis) تحت شرایط تنش خشکی
زهرا اصلانی، عباس حسنی، بابک عبدالهی مندولکانی، محسن برین، رامین ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (489.05 K)

-115 تأثیر زمان برداشت بر میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه کیوی ژنوتیپ گوشت طلایی (Actinidiachinensis)
بهاره منافی، سمیه رحیمی، محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (214.2 K)

-114 اثر محرک های زیستی کلشی سین و کیتوسان در افزایش متابولیت های ثانویه زرین گیاه
بهمن حسینی، فاطمه ناصری، نسیرن ایوبی، محمد فتاحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.01 K)

-113 تأثیر غلظت های مختلف چیتوسان بر عمر انبارداری و کیفیت پس از برداشت میوه ذغال اخته
مریم اسمعیلی، اصغر ابراهیم زاده، حمید حسن پور، محمدباقر حسن پور اقدام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (318.71 K)

-112 بررسی روند تغییرات محتوای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی شاه توت طی مراحل مختلف رشد و نمو میوه
رسول ابتهاج، حمید حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (498.87 K)

-111 ارزیابی تنوع بیوشیمیایی برخی ژنوتیپ های برتر گردو در منطقه ارومیه
کیهان طرحی، علیرضا فرخزاد، راحله قاسم زاده، مهدی محسنی آذر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (476.52 K)

-110 بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی گیاه دارویی قره داغ (Nitraria schoberi) به منظور توسعه در اراضی شور
الهام میرزامحمد، ابوالفضل علیرضالو، اسماعیل شیدای کرکج، امین حاضر وظیفه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (459.92 K)

-109 بررسی ترکیبات فلاونوئیدی و رسوراترول در انگور سیاه و انگور جنگلی بومی شمال ایران
روح اله دستور، داود بخشی، علیرضا علی اکبر، سحر فنایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.65 K)

-108 تأثیر نانو امولسیون کیتوسان بر افزایش عمر قفسه ای و ترکیبات فیتوشیمیایی تمشک
شیرین رحمن زاده، محمدرضا اصغری، حبیب شیرزاد، ابوالفضل علیرضا لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.87 K)

-107 بررسی کمیت و کیفیت ترکیبات فنلی برگ سه رقم زیتون (.Olea europaea L)در منطقه گنبدکاووس
میثم اشجعی، منیژه ذکایی، داود بخشی، حسین صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.18 K)

-106 بررسی برخی متابولیت‌های ثانویه گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea purpurea L.) تحت تأثیر سطوح مختلف کود دامی و شیمیایی
محبوبه آشناور، محمدعلی بهمنیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (324.21 K)

-105 تاثیر انواع روش های هرس و تربیت بر کمیت و کیفیت انگور ( Vitis vinifera)رقم سفید بیدانه در منطقه تاکستان
مجید رحمانی، داود بخشی، محمد قل اف
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.43 K)

-104 بررسی روند تغییرات خصوصیات کیفی برخی ارقام انگور در طی رسیدن میوه
عهدیه خالدی، رسول جلیلی مرندی، محسن اسمعیلی، علیرضا فرخزاد، لعیا خوش اندام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.47 K)

-103 ارزیابی برخی خصوصیات شیمیایی چند رقم میوه فندق ایرانی و وارداتی در منطقه آستار
فاطمه رضایی، داود بخشی، رضا فتوحی قزوینی، داود جوادی مجدد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (229.1 K)

-102 ارزیابی ویژگی های آنتی اکسیدانی ژنوتیپ های مختلف ازگیل وحشی (. Mespilus germanica L)در استان گیلان
محمدرضا پورقیومی، داود بخشی، روح الله چمانه، یونس عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.02 K)

-101 بررسی تغییرات ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی در بافته ای مختلف میوه ارقام شل محله و یوزو
نسرین همتی، عظیم قاسم نژاد، جواد فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (227.57 K)

-100 بررسی پس از برداشت تشکیل لیگنین و تغییرات فنل کل در خمیدگی ساقه گل ژربرا Gerbera jamesonii
مسعود عزیزی، محمد جواد نظری دلجو، بهاره کاشفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (416.18 K)