نویسنده =
تعداد مقالات: 54

1 ارزیابی ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی چند نوع میوه بومی شمال ایران
مهتاب مرادی دیگه سرا، داود بخشی، انسیه قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (117.24 K)

2 ارتباط بین میزان آنتوسیانین و رنگ پوست میوه در چند رقم سیب قرمز رنگ ایرانی و تجاری در استان آذربایجان غربی
مریم رفیعی، داود بخشی، لطفعلی ناصری، انسیه قربانی، اسماعیل کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (201.22 K)

3 ارزیابی های فنولوژیک، پومولوژیک، عملکردی و رویشی ژنوتیپ های امیدبخش سیب
حمید کوهنشین لیلی، حسن حاج نجاری، داود بخشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (128.26 K)

4 تاثیر خشک کردن با گردش هوا و بدون گردش هوا بر زمان خشک شدن و رنگ گلبرگ‌های گل گاوزبان ایرانی
مرضیه اکبری، داود بخشی، بهروز عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (421.17 K)

5 بررسی فیتوشیمیایی دو گونه سرو کوهی (Juniperus spp) در استان گیلان
خورشید سلیمانی کیساری، امیر صحرارو، داود بخشی، سیامک غیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.4 K)

6 ارزیابی کمّی فعالیت ضداکسایشی در بافت های میوه انگور و تأثیر سطوح مختلف هرس و تعداد جوانه بر ترکیبات فیتوشیمیایی
مهتاب ذوالنوری، اسماعیل فلاحی، داود بخشی، عیسی ارجی، پروانه تقی دوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (468.7 K)

7 اهمیت اقتصادی میوه کیوی در غرب استان گیلان
حمیده پوروردی، داود بخشی، علی اعلمی، پیمان عبداللهی فر، پروانه تقی دوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (411.85 K)

8 تأثیر تیمارهای اسپری آب بر فلاونوئید کل و رنگ پوست میوه سیب رقم گرانی اسمیت در طی 90 روز انبار سرد
رقیه هدایتی، داود بخشی، نادر پیرمردیان، علی اعلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (229.08 K)

9 تاثیرتیمار قبل از برداشت اسپری آب بر فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی در زمان برداشت میوه سیب رقم گرانی اسمیت
رقیه هدایتی، داود بخشی، نادر پیرمردیان، علی اعلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (247.37 K)

10 بررسی تأثیر مدتزمان انبار سرد بر محتوای فلاونوئید کل و شاخص پرلیم در میوه سیب رقم گرانی اسمیت
رقیه هدایتی، داود بخشی، نادر پیرمرادیان، علی اعلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (249.54 K)

11 بررسی ترکیبات فلاونوئیدی و رسوراترول در انگور سیاه و انگور جنگلی بومی شمال ایران
روح اله دستور، داود بخشی، علیرضا علی اکبر، سحر فنایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.65 K)

12 بررسی کمیت و کیفیت ترکیبات فنلی برگ سه رقم زیتون (.Olea europaea L)در منطقه گنبدکاووس
میثم اشجعی، منیژه ذکایی، داود بخشی، حسین صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.18 K)

13 تاثیر اسید جیبرلیک و متیل جاسمونات روی برخی خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم مینا چمنی (Bellis perennis)
لادن یعقوبی، عبدالله حاتم زاده، داود بخشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (324.32 K)

14 اثر تنش شوری بر برخی شاخص های جوانه زنی گل های همیشه بهار Calendula officinalis و تاج خروس Celosia argentea
لیلا معادی خواه، متین تابان شمال، مهرنوش رضایی، داود بخشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.09 K)

15 تاثیر کودهای زیستی و دامی بر عملکرد کمی گیاه دارویی گشنیز (coriandurum sativum L.) به منظور دستیابی به سیستم شاورزی پایدار
اسما بستامی، مجید مجیدیان، غلام‌رضا محسن آبادی، داود بخشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.62 K)

16 مقایسه میزان سیلی بین در بخش هوایی و ریشه گیاه ماریتیغال (Silybum marianum L Gaertn.)
آناهیتا خارابی ماسوله، داود بخشی، انسیه قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.15 K)

17 بررسی برخی خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی دو واریته بلوط (Quercus branti) در منطقه خرم آباد لرستان
یونس عباسی بسطامی، روح الله چمانه، مجید نجفی، داود بخشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (304.73 K)

18 تاثیر انواع روش های هرس و تربیت بر کمیت و کیفیت انگور ( Vitis vinifera)رقم سفید بیدانه در منطقه تاکستان
مجید رحمانی، داود بخشی، محمد قل اف
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.43 K)

19 بررسی مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی برخی ژنوتیپ های آلوی جنگلی در منطقه املش استان گیلان
فروغ سیدنوری املشی، ولی ربیعی، داود بخشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (231.33 K)

20 مقایسه مقدار و نوع ترکیبات فنلی برگ و گلبرگ گلابی های آسیایی، اروپایی و محلی گیلان در منطقه رشت
داود بخشی، مریم مهرتاش، انسیه قربانی، کاظم ارزانی، حمید عبداللهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.54 K)

21 تأثیر چهار برنامه مختلف محلولپاشی کلریدکلسیم بر خصوصیات کمی و کیفی میوه های سیب رقم ʼفوجیʻ
انسیه قربانی، داود بخشی، اسماعیل فلاحی، بابک ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (235.04 K)

22 تأثیرمحلول پاشی منابع مختلف کلسیمی بر خصوصیات کمی و کیفی و عارضه اسکالد سطحی سیب ʼگرانی اسمیتʻ
انسیه قربانی، داود بخشی، اسماعیل فلاحی، بابک ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (216.69 K)

23 اثر پاکت گذاری میوه (bagging )بر رنگ گیری و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی پوست میوه ی سیب ( Malus domestica)رقم ‘فوجی‘
روح الله چمانه، داود بخشی، حسن ساری خانی، انسیه قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.64 K)

24 ارزیابی برخی خصوصیات شیمیایی چند رقم میوه فندق ایرانی و وارداتی در منطقه آستار
فاطمه رضایی، داود بخشی، رضا فتوحی قزوینی، داود جوادی مجدد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (229.1 K)

25 ارزیابی ویژگی های آنتی اکسیدانی ژنوتیپ های مختلف ازگیل وحشی (. Mespilus germanica L)در استان گیلان
محمدرضا پورقیومی، داود بخشی، روح الله چمانه، یونس عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.02 K)