ارزیابی کمّی فعالیت ضداکسایشی در بافت های میوه انگور و تأثیر سطوح مختلف هرس و تعداد جوانه بر ترکیبات فیتوشیمیایی

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: یازدهمین کنگره ملی علوم باغبانی
نویسندگان
1دانشجوی دکتری گروه باغبانی، میوه کاری، پردیس دانشگاهی، دانشگاه گیلان، رشت
2استاد میوه کاری دانشگاه آیداهو آمریکا
3دانشیار گروه علوم باغبانی، دانشکده علوم کشاورزی، دانشگاه گیلان، رشت
4دانشیار بخش تحقیقات علوم زراعی و باغبانی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کرمانشاه، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرمانشاه
5کارشناس آزمایشگاه علوم باغبانی، دانشگاه علوم کشاورزی، دانشگاه گیلان، رشت
چکیده
کلیدواژه ها