کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 67

-174 ارزیابی ترکیبات فنولی و آنتی اکسیدانی عصاره های متانولی، هگزانی و آبی میوه "به" (Cydonia oblonga)
فائزه تقی زاده، غلامحسین داوری نژاد، جواد اصیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (145.04 K)

-173 اثر نانو بیو کامپوزیت و اسانس آویشن بر فعالیت های آنتی اکسیدان، فنل، فلاونوئید، قند کل و اسید قابل تیتراسیون نارنگی رقم آنشو در دوران پس از برداشت
امیر مختارپور، پژمان مرادی، محمد فرجادی شکیب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (164.53 K)

-172 خاصیت آنتی اکسیدانی اندام هوایی گیاه Pycnocycla nodiflora Decne. ex Boiss. به روش DPPH در سه مرحله ی مختلف رشد
زهرا شمس، عنایت االله تفضلی، وحید روشن
مشاهده مقاله | اصل مقاله (99.35 K)

-171 بررسی خصوصیات بیوشیمیایی میوه ژنوتیپ های سیاه توت رونده بومی ایران
مهدی گاراژیان، سعید عشقی، علی قرقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (328.9 K)

-170 بررسی اثر محلول پاشی اسید آمینه روی صفات کیفی کلم بروکسل در شرایط گلخانه ای
یاسر بورقی، جمال جوانمردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.27 K)

-169 بررسی تنوع بیوشیمیایی در تعدادی از جمعیت های مرزه بختیاری عرضه شده در عطاری های شهر شیراز
عسکر غنی، محمد اسماعیل پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (225.26 K)

-168 بررسی سازگاری گرده و درصد تشکیل میوه در والدین مادری "شاهانی"، "فخری" "لعل" با گرده برخی از ارقام انگور
موسی رسولی، فاطمه نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.75 K)

-167 بررسی میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات آنتی اکسیدانی گونه sanctus در مراحل مختلف رشد
زهرا شمس، سعید عشقی، عنایت اله تفضلی، علی قرقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (442.46 K)

-166 اثر تنش شوری و سالسیلیک اسید بر برخی خصوصیات فیزیولوژی و بیوشیمیایی گیاه بابونه کبیر (.Tanacetum parthenium L)
طاهره ملاحی، محمدجمال سحرخیز، جمال جوانمردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (419.05 K)

-165 RNA-Seq ابزاری برای شناسایی ژن های مرتبط با مسیر بیوسنتزی تیمول و کارواکرول در گونه های آویشن
ابوذر سورنی، سمیرا دهقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (413.18 K)

-164 تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر برخی صفات گل محمدی (Rosa damascena Mill.)
مهدیه صالحی مرزیجرانی، راهله ابراهیمی، اورنگ خادمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.07 K)

-163 تاثیر صمغ عربی و بادام کوهی در حفظ کیفیت انگور
پیمان عباسی، حنیفه سید حاجی زاده، سید مرتضی زاهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

-162 ارزیابی صفات بیوشیمیایی برخی ژنوتیپ های قره قات در حوزه آبخیز ایل گنه چای در منطقه ارسباران
الناز گلچهره، حبیب شیرزاد، بهاره قربانی، سجاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.01 K)

-161 بررسی خصوصیات کمی و کیفی سیب های گوشت قرمز و سفید
میترا جباری، مهدی شریفانی، احد یامچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.81 K)

-160 تاثیر پوشش خوراکی کیتوسان و عصاره برگ زیتون بر ماندگاری میوه گیلاس تک دانه مشهد
حمید خلیل وند، لطفعلی ناصری، بهاره قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (498.9 K)

-159 مطالعه دو گونه افوربیا غرب ایران از نقطه نظر توانمندی آنتی اکسیدانی
محمد صانعی، عظیم قاسم نژاد، علیرضا صادقی ماهونک، سید محمد معصومی، خلیل قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (408.41 K)

-158 تأثیر نوع بسته بندی بر ماندگاری، کیفیت و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه تازه عناب (Ziziphus Jujuba Mill)
هادی صالح پور، عظیم قاس نژاد، فرید مرادی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.03 K)

-157 بررسی روند تغییرات محتوای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی شاه توت طی مراحل مختلف رشد و نمو میوه
رسول ابتهاج، حمید حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (498.87 K)

-156 بررسی خصوصیات مورفولوژیکی، فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی گیاه دارویی ولیک (Crataegus meyeri) در دو منطقه ارومیه و مغان
هاجر خان محمدی، ندا همدمی، ابوالفضل علیرضالو، امین حاضر وظیفه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (464.78 K)

-155 بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی گیاه دارویی قره داغ (Nitraria schoberi) به منظور توسعه در اراضی شور
الهام میرزامحمد، ابوالفضل علیرضالو، اسماعیل شیدای کرکج، امین حاضر وظیفه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (459.92 K)

-154 بررسی تأثیر مدتزمان انبار سرد بر محتوای فلاونوئید کل و شاخص پرلیم در میوه سیب رقم گرانی اسمیت
رقیه هدایتی، داود بخشی، نادر پیرمرادیان، علی اعلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (249.54 K)

-153 استفاده از ترکیب نوآورانه موسیلاژ به دانه و اسانس زنیان برای بالا بردن کیفیت پس از برداشت میوه شلیل
حمیده فاطمی، بهروز اسماعیل پور، اکرم رهبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.01 K)

-152 اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید بر آنزیم های آنتی اکسیدانی گیاه بابونه کبیر تحت تنش شوری
طاهره ملاحی، محمد جمال سحرخیز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

-151 بررسی تاثیر سطوح مختلف پرتو فرابنفش به همراه کاربرد ترکیبات آنتی اکسیدان بر ویژگی های فیزیولوژیک آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak.)
علیرضا شایگان فر، مجید عزیزی، موسی رسولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (877.96 K)

-150 بررسی پاسخ های فیزیولوژیک آویشن قره باغی (Thymus fedtschenkoi Ronniger) تحت سطوح مختلف پرتو فرابنفش به همراه کاربرد ترکیبات آنتی اکسیدان
علیرضا شایگان فر، مجید عزیزی، موسی رسولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (784.91 K)