تأثیر نوع بسته بندی بر ماندگاری، کیفیت و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه تازه عناب (Ziziphus Jujuba Mill)
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: دهمین کنگره ملی علوم باغبانی
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد گیاهان دارویی موسسه آموزش عالی بهاران گرگان و کارشناس آموزشی گروه آموزشی علوم باغبانی و کارشناس پژوهشی گروه پژوهشی زعفران دانشگاه بیرجند
2دانشیار گروه علوم باغبانی دانشکده علوم زراعی دانشگاه کشاورزی گرگان
3استادیار گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند
چکیده
کلیدواژه ها