English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
51
-1574
بررسی عارضه پوسیدگی قهوه ای چند رقم زردآلو طی نگه داری در انبار سرد
فاروق مفاخری، پوریا امانی، علی اکبر مظفری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
483.35 K
-1573
ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه در تعدادی از ارقام تجاری آلو (Prunus spp L.)
محی الدین پیرخضری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
319.21 K
-1572
بررسی سطوح مختلف شوری در بهبود کیفیت و طعم میوه ی گوجه فرنگی رقم سوپرچیف
فهیمه قلی زاده، حنیفه سید حاجی زاده، نازیلا خان بابالو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
333.28 K
-1571
مقایسه برخی شاخص های بیوشیمیایی میوه در توده های انار لرستان
مختار حیدری، کبری دهقانی نژاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
675.69 K
-1570
تعیین مناسب ترین ارقام گوجه فرنگی برای صنایع تبدیلی در جنوب کرمان
سیب گل خوشکام، ام لیلا رشیدی، زهرا رودباری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
261.65 K
-1569
تأثیر سیستم کشت ارگانیک و غیرارگانیک بر برخی فاکتورهای کیفی حبه های انگور رقم بیدانه سفید در زمان برداشت و پس از انبارمان
پری زاهدی پور، محمدرضا اصغری، بابک عبدالهی، محمد علیزاده، یونس رضائی دانش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
443.83 K
-1568
مطالعه تاثیر تیمار قبل از برداشت کود نیترات کلسیم بر کیفیت پس از برداشت میوه سیب رقم رد دلیشس
وحیده شیرجنگ، اصغر ابراهیم زاده، احمد آقایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
424.32 K
-1567
بررسی توانمندی آنتی اکسیدانی گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) تحت شرایط شوری و اسیدیته مختلف آب و خاک
مرتضی ریوندی، عظیم قاسم نژاد، خلیل قربانی، عباس ابهری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
580.13 K
-1566
بررسی خصوصیات کیفی میوه سیب رقم گلدن دلیشز در حوزه های مختلف سیب کاری ارومیه
رضا رضایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
335.69 K
-1565
تنوع بیوشیمیایی برخی از جمعیت های گونه وحشی Prunus microcarpa
رحیم محمدی، علی خدیوی، علیرضا خالقی، مرتضی اکرمیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
454.74 K
-1564
تأتیر تیمار گرمایی بر برخی پارامترهای کیفی میوه گلابی رقم اسپادونا
مرجان حسنی، مصباح بابالار، محمدعلی عسکری، سهراب داورپناه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
376.26 K
-1563
معرفی ژنوتیپ های امید بخش سیب حاصل از تلاقی های بین ارقام ایرانی و خارجی
حسین شیخ سفلی، ذبیح اله زمانی، علیرضا طلایی، محمدرضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
107.9 K
-1562
مطالعه فیتوشیمیایی رنگ گل در دوازده رقم (دوازده رنگ) میخک مینیاتور
راضیه اکبری، عبداالله حاتم زاده، داود بخشی، ریحانه سریری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
768.73 K
-1561
اثر خنثی سازی قلیائیت و کاهش اسیدیته آب آبیاری بر محتوی عناصر شمعدانی
مهدی صیدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
491.38 K
-1560
تولید حبه های بی بذر در انگور رطبی سیاه با استفاده از استرپتومایسین و سولفات مس و اثر آن ها روی ویژگی های میوه
سعید عشقی، بیژن کاوسی، مهدی حسینی فرهی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
514.99 K
-1559
تغییرات کیفیت داخلی میوه های کیوی تیمار شده با چیتوسان در شرایط رساندن مصنوعی
مریم نظری، محمود قاسم نژاد، مهرناز حاتمی، سمیه قاسمی عمران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
249.42 K
-1558
بررسی صفات کمی و کیفی ده رقم تجاری سیب در زنجان
ولی ربیعی، حسین ربی انگورانی، اسماعیل زنگانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
171.9 K
-1557
بررسی خصوصیات رویشی، گلدهی و میوه ارقام "KS9"، "KS10 و "KS14" گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) در شرایط آب و هوایی تهران
فاطمه عابدینی، کاظم ارزانی، حسن خوش قلب، سعید پیری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
408.04 K
-1556
شناسایی و ارزیابی برخی ویژگی های کیفی میوه در چند ژنوتیپ برتر ذغال اخته به منظور کشت و بهره برداری
محمد عدلی پور، جعفر حاجی لو، صاحبعلی بلندنظر، علی ایاسه، سید صادق سیدلو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
382.22 K
-1555
مطالعه برخی خصوصیات کیفی میوه عناب (jujuba Ziziphus) در اکوتیپ های استان گلستان
رقیه کوهستانی، خدایار همتی، عظیم قاسم نژاد، مینا غزائیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
283.6 K
-1554
بررسی و ارزیابی کمی و کیفی ارقام مختلف انار در استان گلستان
فاطمه فخرالدینی، جلال محمدزاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
264.45 K
-1553
بررسی تغییرات شاخص های رسیدگی در مراحل پایانی رشد میوه انار
عبدالکریم زارعی، ذبیح اله زمانی، محمدرضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
265.66 K
-1552
تعیین زمان مناسب برداشت زیتون رقم روغنی جهت استحصال روغن زیتون
یوسف حمیداوغلی، صدیقه جمالیزاده، محمد رمضانی ملک رودی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
404.72 K
-1551
بررسی اثر گرده افشان مکانیکی و نسبت های مختلف گرده بر عملکرد و صفات کمی و کیفی میوه دو رقم خرمای زاهدی و کبکاب
اکبر کرمی، محسن عصفوری، ملیحه ذاکری، محمدحسن کرد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
513.17 K
-1550
اثر محلول پاشی نیترات آمونیوم بر خصوصیات کمی و کیفی پرتقال تامسون ناول
آرزو دادرس نیا، اکبر فرقانی، بیژن مرادی، رضا فیفایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
351.97 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3