کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 51

-649 بررسی عارضه پوسیدگی قهوه ای چند رقم زردآلو طی نگه داری در انبار سرد
فاروق مفاخری، پوریا امانی، علی اکبر مظفری
مشاهده مقاله اصل مقاله 483.35 K

-648 ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه در تعدادی از ارقام تجاری آلو (Prunus spp L.)
محی الدین پیرخضری
مشاهده مقاله اصل مقاله 319.21 K

-647 بررسی سطوح مختلف شوری در بهبود کیفیت و طعم میوه ی گوجه فرنگی رقم سوپرچیف
فهیمه قلی زاده، حنیفه سید حاجی زاده، نازیلا خان بابالو
مشاهده مقاله اصل مقاله 333.28 K

-646 مقایسه برخی شاخص های بیوشیمیایی میوه در توده های انار لرستان
مختار حیدری، کبری دهقانی نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 675.69 K

-645 تعیین مناسب ترین ارقام گوجه فرنگی برای صنایع تبدیلی در جنوب کرمان
سیب گل خوشکام، ام لیلا رشیدی، زهرا رودباری
مشاهده مقاله اصل مقاله 261.65 K

-644 تأثیر سیستم کشت ارگانیک و غیرارگانیک بر برخی فاکتورهای کیفی حبه های انگور رقم بیدانه سفید در زمان برداشت و پس از انبارمان
پری زاهدی پور، محمدرضا اصغری، بابک عبدالهی، محمد علیزاده، یونس رضائی دانش
مشاهده مقاله اصل مقاله 443.83 K

-643 مطالعه تاثیر تیمار قبل از برداشت کود نیترات کلسیم بر کیفیت پس از برداشت میوه سیب رقم رد دلیشس
وحیده شیرجنگ، اصغر ابراهیم زاده، احمد آقایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 424.32 K

-642 بررسی توانمندی آنتی اکسیدانی گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) تحت شرایط شوری و اسیدیته مختلف آب و خاک
مرتضی ریوندی، عظیم قاسم نژاد، خلیل قربانی، عباس ابهری
مشاهده مقاله اصل مقاله 580.13 K

-641 بررسی خصوصیات کیفی میوه سیب رقم گلدن دلیشز در حوزه های مختلف سیب کاری ارومیه
رضا رضایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 335.69 K

-640 تنوع بیوشیمیایی برخی از جمعیت های گونه وحشی Prunus microcarpa
رحیم محمدی، علی خدیوی، علیرضا خالقی، مرتضی اکرمیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 454.74 K

-639 تأتیر تیمار گرمایی بر برخی پارامترهای کیفی میوه گلابی رقم اسپادونا
مرجان حسنی، مصباح بابالار، محمدعلی عسکری، سهراب داورپناه
مشاهده مقاله اصل مقاله 376.26 K

-638 معرفی ژنوتیپ های امید بخش سیب حاصل از تلاقی های بین ارقام ایرانی و خارجی
حسین شیخ سفلی، ذبیح اله زمانی، علیرضا طلایی، محمدرضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله اصل مقاله 107.9 K

-637 مطالعه فیتوشیمیایی رنگ گل در دوازده رقم (دوازده رنگ) میخک مینیاتور
راضیه اکبری، عبداالله حاتم زاده، داود بخشی، ریحانه سریری
مشاهده مقاله اصل مقاله 768.73 K

-636 اثر خنثی سازی قلیائیت و کاهش اسیدیته آب آبیاری بر محتوی عناصر شمعدانی
مهدی صیدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 491.38 K

-635 تولید حبه های بی بذر در انگور رطبی سیاه با استفاده از استرپتومایسین و سولفات مس و اثر آن ها روی ویژگی های میوه
سعید عشقی، بیژن کاوسی، مهدی حسینی فرهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 514.99 K

-634 تغییرات کیفیت داخلی میوه های کیوی تیمار شده با چیتوسان در شرایط رساندن مصنوعی
مریم نظری، محمود قاسم نژاد، مهرناز حاتمی، سمیه قاسمی عمران
مشاهده مقاله اصل مقاله 249.42 K

-633 بررسی صفات کمی و کیفی ده رقم تجاری سیب در زنجان
ولی ربیعی، حسین ربی انگورانی، اسماعیل زنگانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 171.9 K

-632 بررسی خصوصیات رویشی، گلدهی و میوه ارقام "KS9"، "KS10 و "KS14" گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) در شرایط آب و هوایی تهران
فاطمه عابدینی، کاظم ارزانی، حسن خوش قلب، سعید پیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 408.04 K

-631 شناسایی و ارزیابی برخی ویژگی های کیفی میوه در چند ژنوتیپ برتر ذغال اخته به منظور کشت و بهره برداری
محمد عدلی پور، جعفر حاجی لو، صاحبعلی بلندنظر، علی ایاسه، سید صادق سیدلو
مشاهده مقاله اصل مقاله 382.22 K

-630 مطالعه برخی خصوصیات کیفی میوه عناب (jujuba Ziziphus) در اکوتیپ های استان گلستان
رقیه کوهستانی، خدایار همتی، عظیم قاسم نژاد، مینا غزائیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 283.6 K

-629 بررسی و ارزیابی کمی و کیفی ارقام مختلف انار در استان گلستان
فاطمه فخرالدینی، جلال محمدزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 264.45 K

-628 بررسی تغییرات شاخص های رسیدگی در مراحل پایانی رشد میوه انار
عبدالکریم زارعی، ذبیح اله زمانی، محمدرضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله اصل مقاله 265.66 K

-627 تعیین زمان مناسب برداشت زیتون رقم روغنی جهت استحصال روغن زیتون
یوسف حمیداوغلی، صدیقه جمالیزاده، محمد رمضانی ملک رودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 404.72 K

-626 بررسی اثر گرده افشان مکانیکی و نسبت های مختلف گرده بر عملکرد و صفات کمی و کیفی میوه دو رقم خرمای زاهدی و کبکاب
اکبر کرمی، محسن عصفوری، ملیحه ذاکری، محمدحسن کرد
مشاهده مقاله اصل مقاله 513.17 K

-625 اثر محلول پاشی نیترات آمونیوم بر خصوصیات کمی و کیفی پرتقال تامسون ناول
آرزو دادرس نیا، اکبر فرقانی، بیژن مرادی، رضا فیفایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 351.97 K