نویسنده =
تعداد مقالات: 29

-224 تاثیر محلولپاشی کلریدکلسیم و منابع پتاسیم بر بهبود رنگ، مقاومت به کوفتگی، انبارمانی و سایر ویژگی های کیفی میوه سیب رقم ’رد دلیشس‘
سحر صلح‌جو، علی قرقانی، فاطمه شاهسوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (176 K)

-223 ارزیابی ارتباط بین تراکم روزنه ای و سفتی دانه انار با نیاز سرمایی و گرمایی بیست رقم انار ایرانی
علی اکبر قاسمی سلوکلوئی، علی قرقانی، محمدرضا وظیفه شناس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.51 K)

-222 بررسی نیاز سرمایی گونه های سیاه توت رونده در ایران
مهدی گاراژیان، علی قرقانی، سعید عشقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.22 K)

-221 بررسی خصوصیات بیوشیمیایی میوه ژنوتیپ های سیاه توت رونده بومی ایران
مهدی گاراژیان، سعید عشقی، علی قرقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (328.9 K)

-220 بررسی میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و مالون دی آلدهید 3 گونه ی مختلف تمشک در طی فصل رشد
زهرا شمس، سعید عشقی، عنایت اله تفضلی، علی قرقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.61 K)

-219 بررسی میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات آنتی اکسیدانی گونه sanctus در مراحل مختلف رشد
زهرا شمس، سعید عشقی، عنایت اله تفضلی، علی قرقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (442.46 K)

-218 پاسخ آنزیم های آنتی اکسیدانی به تنش شوری در ده رقم توت فرنگی
ابراهیم لطفی خواه، سعید عشقی، علی قرقانی، عنایت اله تفصلی، فاطمه رزاقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (455.38 K)

-217 واکاوی روابط ژنتیکی میان ژرم پلاسم های اهلی و وحشی بادام ایران با استفاده از نشانگر ISSR
سما رحیمی دوین، علی قرقانی، علی پورخالوئی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.15 K)

-216 ارزیابی تحمل به خشکی برخی ژرم‌پلاسم‌های وحشی و اهلی بادام
سما رحیمی دوین، علی قرقانی، سعید عشقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.99 K)

-215 اثر تنش شوری بر صفات مورفولوژیکی خاص در ده رقم توت فرنگی در کشت بدون خاک
ابراهیم لطیفی خواه، سعید عشقی، علی قرقانی، فاطمه رزاقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB)

-214 تعیین نیاز سرمایی و گرمایی ژنوتیپ‌های دو گونه بادام وحشی ایرانی
زیبا امیدی فرد، علی قرقانی، سعید عشقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (476.63 K)

-213 بررسی تنوع ژنتیکی و وراثت‌پذیری فعالیت آنتی‌اکسیدانی، محتوای فنل کل و فروزه‌های کمی میوه در نژادگان‌های تمشک سیاه Blackberry (Rubus spp.)
زهرا شمس، سعید عشقی، عنایت‌الله تفضلی، علی قرقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (493.7 K)

-212 بررسی تغییرات فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی در مراحل مختلف رسیدگی میوه تمشک (blackberry) در ژنوتیپ های مختلف گونه R.Sanctus
زهرا شمس، سعید عشقی، عنایت اله تفضلی، علی قرقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.37 K)

-211 بررسی میزان مقاومت به سرمای شکوفه در بین ژنوتیپ های دو گونه بادام وحشی ایرانی
زیبا امیدی فرد، علی قرقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (505.07 K)

-210 بررسی میزان مقاومت به سرمای شکوفه در بین ژنوتیپ‌های دو گونه بادام وحشی ایرانی
زیبا امیدی فرد، علی قرقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (464.33 K)

-209 بهبود کیفیت و عملکرد میوه انار (Punica granatum L.) با استفاده از محلول پاشی برگی سولفات پتاسیم
علی قرقانی، سعید عشقی، محمود حسن الخولی، لاحسن کبوری، رباب قهرمان زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.99 K)

-208 تاثیر محلول پاشی کلسیم و بور روی ویژگی های کمی و کیفی میوه سیب رقم ‘گلاب کهنز’
شهرام آزادی بوگری، علی قرقانی، سعید عشقی، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (225.54 K)

-207 اثر همزیستی قارچ های میکوریز آربوسکولار روی برخی پارامترهای فیزیولوژیکی پایه های رویشی سیب
آرام حسینی، علی قرقانی، مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.08 K)

-206 برهمکنش تنش خشکی و محلول پاشی کائولین بر شاخص های فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی درخت بادام
عقیل محمدی جوارزاری، علی قرقانی، مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.28 K)

-205 بهبود رشد رویشی پایه های سیب بعد از همزیست کردن آن ها با قارچ های میکوریز آربوسکولار
آرام حسینی، علی قرقانی، مهدی زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (216.48 K)

-204 بررسی روابط ژنتیکی ارقام و ژنوتیپ های سیب ایران با گونه های وحشی جنس سیب و نمونه هایی و پایه های قدیمی سیب از سایر نقاط جهان به کمک نشانگرهای ریز ماهواره (شفاهی)
علی قرقانی، ذبیح االله زمانی، علیرضا طلایی، نادوزی ان. اوراگوزی، محمدرضا فتاحی مقدم، حسن حاج نجاری، سوزان ای. گاردینر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (398.72 K)

-203 محلولپاشی کائولین راهکاری نو برای کاهش آفتاب سوختگی سطحی میوه در باغات سیب
علی قرقانی، مجید راحمی، حسن روشن زاده، عباس لطفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (294.05 K)

-202 بررسی اثرا مواد شیمیایی روی بر طرف کردن نیاز سرمایی توت فرنگی
عباس لطفی، علی قرقانی، روح الله عبلی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.11 MB)

-201 انگیزش چندگانی در انگور رقم عسکری با استفاده از اوریزالین
زهرا عطایی، علی قرقانی، ابولفضل جوکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

-200 بررسی اثر سطح های مختلف چندگانی روی برخی خصوصیات موفولوژیکی و بیوشیمیایی Rubus persicus
نسرین صابونی، علی قرقانی، سعید عشقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.44 MB)