English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
50
-1399
نقل و انتقال مواد حاصل از فتوسنتز در مو (Vitis vinifera L) بررسی میزان کربوهیدرات ها، اسیدهای آمینه و پتاسیم موجود در شیره آوندهای آبکشی
منصور غلامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
24.34 K
-1398
اثر تنش شوری بر برخی ویژگیهای بیوشیمیایی توتفرنگی رقم کاماروزا
مظفر دولتشاه، عبدالحسین رضایینژاد، منصور غلامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
114.09 K
-1397
بررسی اثر هورمون بنزیل آدنین بر ماندگاری پس از برداشت گل آلسترومریا
محمد قراگوزلو، حسن خوش قلب، حجت اله بداقی، منصور غلامی، هادی قاسمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
138.14 K
-1396
اثر نانو کلات آهن و اکسید روی بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پایه GN15 (دورگ هلو × بادام) در شرایط درون شیشه ای
مهدیه کریمی، حسن ساریخانی، منصور غلامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
113.93 K
-1395
بررسی تشکیل گل و تولید میوه چهار رقم زیتون تحت تاثیر شرایط محیطی در منطقهی طارم (استان زنجان)
مهدی شجاعی، منصور غلامی، مهدی طاهری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
243.76 K
-1394
مقایسهی عملکرد و درصد روغن سه رقم آربیکن، کرونائیکی و کنسروالیا زیتون
مهدی شجاعی، منصور غلامی، مهدی طاهری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
293.01 K
-1393
تنش کوتاه مدت ازن و اثر آن بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و سیستم آنتی اکسیدانی توت فرنگی ارقام آروماس و سلو
مهدیه کریمی، منصور غلامی، حسن ساریخانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
275.33 K
-1392
تنوع اسانس بخش های هوایی افسنطین (.Artemisia absinthium L) یک ساله و دوساله در طول مرحله فنولوژیکی
سمیه علی میرزائی، منصور غلامی، علی عزیزی، رمضان کلوندی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
464.61 K
-1391
بررسی شاخه زایی در پایه رویشی GN15 با استفاده ازبنزیل آدنین و نفتالین استیک اسید
مهدیه کریمی، حسن ساری خانی، منصور غلامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
140.29 K
-1390
تنش کوتاه مدت ازن و اثر آن بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و سیستم آنتی اکسیدانی توتفرنگی ارقام آروماس و سلو
مهدیه کریمی، منصور غلامی، حسین ساری خانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
261.55 K
-1389
اثر کاربرد پیش از برداشت پوترسین بر میزان الاژیک اسید، فنول کل و فعالیت آنتی اکسیدانتی توت فرنگی رقم گاویتا
زهرا بیگم مرادی شکوریان، منصور غلامی، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
205.33 K
-1388
تاثیر نانو لوله های کربنی بر برخی از شاخص های رشد پایه GF677 (دورگ هلو و بادام) در شرایط درون شیشه ای
حدیث قربانی زاد، حسن ساری خانی، منصور غلامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
111.77 K
-1387
اثر کاربرد برگی کلات منگنز بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی توت فرنگی تحت شرایط تنش شوری
سارا رضی، منصور غلامی، علی عزیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
226.68 K
-1386
تأثیر تغذیه برگی آسکوربیکاسید و آلفاتوکوفرول بر مقاومت به تنش شوری در توت فرنگی رقم سلوا
فاطمه دهقان، منصور غلامی، علی عزیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
409.9 K
-1385
تأثیر استفاده از پوشش های مختلف شاخه برخی ارقام (ژنوتیپ ها) گردو (.Juglans regia L)بر محتوی فنل و فلاونوئید کل شاخه
عبداله احتشام نیا، منصور غلامی، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
425.58 K
-1384
ارزیابی محتوی فنل و فلاونوئید کل طی مراحل مختلف رشد برگ ارقام (ژنوتیپ های) مختلف گردو (.Juglans regia L)
عبداله احتشام نیا، منصور غلامی، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
357.48 K
-1383
تنش های محیطی و توت فرنگی
منصور غلامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
38.95 K
-1382
بررسی اثر تنش کلرید سدیم بر جوانه زنی بذور دو توده تره ایرانی
سارا اکبری، فرشاد دشتی، منصور غلامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
93.27 K
-1381
اثر محیط کشت و غلظتهای مختلف NAA بر ریشه زایی شاخساره های دو ژنوتیپ گردوی ایرانی Juglans ( regia L.)
محمد باقر یاری، منصور غلامی، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
243.47 K
-1380
بررسی اثر تنش کلرید سدیم بر اسمولیتهای آلی و عناصر معدنی تره ایرانی در برداشت های مختلف
سارا اکبری، فرشاد دشتی، منصور غلامی، احمد ارشادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
148.61 K
-1379
بررسی عوامل مؤثر روی مرگ ریز نمونه ها در ریز ازدیادی گردوی ایرانی
شادی محمدی نژاد، منصور غلامی، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
275.76 K
-1378
ویژگی های آنتی اکسیدانی چهار رقم انگور و کشمش تهیه شده از آنها
پرستو قربانی، حسن ساریخانی، منصور غلامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
73.93 K
-1377
بررسی اثر برخی آنتی اکسیدان ها بر استقرار و رشد ریزنمونه های دو ژنوتیپ از گردوی ایرانی (Juglans regia L.) در شرایط درون شیشه ای
محمد باقر یاری، منصور غلامی، محمود اثنی عشری-، امید کرمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
381.38 K
-1376
اثر تنش شوری برعملکرد و برخی ویژگی های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی تره ایرانی
سارا اکبری، فرشاد دشتی، منصور غلامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
235.26 K
-1375
اثر تدخینی اسانس میخک بر برخی ویژگی های کیفی انگور تازه خوری طی انبارداری
زهرا وصال طلب، منصور غلامی، دوستمراد ظفری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
5.22 M
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2