نویسنده =
تعداد مقالات: 50

-824 نقل و انتقال مواد حاصل از فتوسنتز در مو (Vitis vinifera L) بررسی میزان کربوهیدرات ها، اسیدهای آمینه و پتاسیم موجود در شیره آوندهای آبکشی
منصور غلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 24.34 K

-823 اثر تنش شوری بر برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی توت‌فرنگی رقم کاماروزا
مظفر دولتشاه، عبدالحسین رضایی‌نژاد، منصور غلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 114.09 K

-822 بررسی اثر هورمون بنزیل آدنین بر ماندگاری پس از برداشت گل آلسترومریا
محمد قراگوزلو، حسن خوش قلب، حجت اله بداقی، منصور غلامی، هادی قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 138.14 K

-821 اثر نانو کلات آهن و اکسید روی بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پایه GN15 (دورگ هلو × بادام) در شرایط درون شیشه ای
مهدیه کریمی، حسن ساری‌خانی، منصور غلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 113.93 K

-820 بررسی تشکیل گل و تولید میوه چهار رقم زیتون تحت تاثیر شرایط محیطی در منطقه‌ی طارم (استان زنجان)
مهدی شجاعی، منصور غلامی، مهدی طاهری
مشاهده مقاله اصل مقاله 243.76 K

-819 مقایسه‌ی عملکرد و درصد روغن سه رقم آربیکن، کرونائیکی و کنسروالیا زیتون
مهدی شجاعی، منصور غلامی، مهدی طاهری
مشاهده مقاله اصل مقاله 293.01 K

-818 تنش کوتاه مدت ازن و اثر آن بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و سیستم آنتی اکسیدانی توت فرنگی ارقام آروماس و سلو
مهدیه کریمی، منصور غلامی، حسن ساریخانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 275.33 K

-817 تنوع اسانس بخش های هوایی افسنطین (.Artemisia absinthium L) یک ساله و دوساله در طول مرحله فنولوژیکی
سمیه علی میرزائی، منصور غلامی، علی عزیزی، رمضان کلوندی
مشاهده مقاله اصل مقاله 464.61 K

-816 بررسی شاخه زایی در پایه رویشی GN15 با استفاده ازبنزیل آدنین و نفتالین استیک اسید
مهدیه کریمی، حسن ساری خانی، منصور غلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 140.29 K

-815 تنش کوتاه مدت ازن و اثر آن بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و سیستم آنتی اکسیدانی توتفرنگی ارقام آروماس و سلو
مهدیه کریمی، منصور غلامی، حسین ساری خانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 261.55 K

-814 اثر کاربرد پیش از برداشت پوترسین بر میزان الاژیک اسید، فنول کل و فعالیت آنتی اکسیدانتی توت فرنگی رقم گاویتا
زهرا بیگم مرادی شکوریان، منصور غلامی، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله اصل مقاله 205.33 K

-813 تاثیر نانو لوله های کربنی بر برخی از شاخص های رشد پایه GF677 (دورگ هلو و بادام) در شرایط درون شیشه ای
حدیث قربانی زاد، حسن ساری خانی، منصور غلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 111.77 K

-812 اثر کاربرد برگی کلات منگنز بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی توت فرنگی تحت شرایط تنش شوری
سارا رضی، منصور غلامی، علی عزیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 226.68 K

-811 تأثیر تغذیه برگی آسکوربیکاسید و آلفاتوکوفرول بر مقاومت به تنش شوری در توت فرنگی رقم سلوا
فاطمه دهقان، منصور غلامی، علی عزیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 409.9 K

-810 تأثیر استفاده از پوشش های مختلف شاخه برخی ارقام (ژنوتیپ ها) گردو (.Juglans regia L)بر محتوی فنل و فلاونوئید کل شاخه
عبداله احتشام نیا، منصور غلامی، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله اصل مقاله 425.58 K

-809 ارزیابی محتوی فنل و فلاونوئید کل طی مراحل مختلف رشد برگ ارقام (ژنوتیپ های) مختلف گردو (.Juglans regia L)
عبداله احتشام نیا، منصور غلامی، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله اصل مقاله 357.48 K

-808 تنش های محیطی و توت فرنگی
منصور غلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 38.95 K

-807 بررسی اثر تنش کلرید سدیم بر جوانه زنی بذور دو توده تره ایرانی
سارا اکبری، فرشاد دشتی، منصور غلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 93.27 K

-806 اثر محیط کشت و غلظتهای مختلف NAA بر ریشه زایی شاخساره های دو ژنوتیپ گردوی ایرانی Juglans ( regia L.)
محمد باقر یاری، منصور غلامی، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله اصل مقاله 243.47 K

-805 بررسی اثر تنش کلرید سدیم بر اسمولیت‌های آلی و عناصر معدنی تره ایرانی در برداشت های مختلف
سارا اکبری، فرشاد دشتی، منصور غلامی، احمد ارشادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 148.61 K

-804 بررسی عوامل مؤثر روی مرگ ریز نمونه ها در ریز ازدیادی گردوی ایرانی
شادی محمدی نژاد، منصور غلامی، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله اصل مقاله 275.76 K

-803 ویژگی های آنتی اکسیدانی چهار رقم انگور و کشمش تهیه شده از آنها
پرستو قربانی، حسن ساریخانی، منصور غلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 73.93 K

-802 بررسی اثر برخی آنتی اکسیدان ها بر استقرار و رشد ریزنمونه های دو ژنوتیپ از گردوی ایرانی (Juglans regia L.) در شرایط درون شیشه ای
محمد باقر یاری، منصور غلامی، محمود اثنی عشری-، امید کرمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 381.38 K

-801 اثر تنش شوری برعملکرد و برخی ویژگی های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی تره ایرانی
سارا اکبری، فرشاد دشتی، منصور غلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 235.26 K

-800 اثر تدخینی اسانس میخک بر برخی ویژگی های کیفی انگور تازه خوری طی انبارداری
زهرا وصال طلب، منصور غلامی، دوستمراد ظفری
مشاهده مقاله اصل مقاله 5.22 M