English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
33
-49
کاربرد پلیآمینها (پوترسین، اسپرمین) و ترکیب تغذیهای سیکس روی برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه سیب رقم گلاب
پگاه صیادامین، غلامحسین داورینژاد، بهرام عابدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (125.79 K)
-48
در شرایط تنش خشکی (Allium cepa L.) اثر پوترسین برون زاد روی برخی ویژگی های فیزیولوژیکی پیاز
فریاد بهمنی، فرشاد دشت، احمد ارشادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (144.78 K)
-47
تاثیر پوترسین و اسانس نعناع بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه آلو (Prunus domestica L.) رقم شابلون
آرا علی نژاد اله شاه، حسین مرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (452.51 K)
-46
بررسی تحمل شوری در لیموی آب شیراز (Citrus aurantifolia Swing.) و تأثیر پوترسین و نوع کاربردش برکاهش رشد ناشی از شوری
ساسان راستگو، فاطمه اسدی، محمد هدایت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (127.42 K)
-45
تاثیر کاربرد برگی پوترسین و اسید هیومیک بر عملکرد کیفی توت فرنگی واریته کاماروسا در کشت بدون خاک
سحر اشعری، ساسان راستگو، ملک حسین شهریاری، محمد امین کهن مو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (98.87 K)
-44
بررسی تأثیر ترکیبات پلی آمین بر رشد و نمو زیتون رقم تخم کبکی فیشمی
سکینه باقری، مجید راحمی، بهرام عابدی، حسین نعمتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (96.17 K)
-43
بررسی تأثیر ترکیبات پلی آمین بر کیفیت میوه زیتون رقم تخم کبکی فیشمی
سکینه باقری، مجید راحمی، بهرام عابدی، حسین نعمتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (92.9 K)
-42
تأثیر پوترسین بر کاهش آسیب سرمازدگی میوه خیار سبز رقم ناگین
علیرضا قادری، سمیه رستگار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.08 MB)
-41
تأثیر محلول پاشی پوترسین بر برخی ویژگی های رشدی گل رز
فرشته یوسفی، زهره جبارزاده، جعفر امیری، میرحسن رسولی صدقیان، علی شایگان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (245.29 K)
-40
تأثیر پوترسین و عصاره آسکوفیلوم بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی میوه فلفل دلمه ای
نعیمه سلطانی، نجمه زینلی، ایرج توسلیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (238.65 K)
-39
تأثیر نور و پوترسین بر شاخص های جوانه زنی و آنتی اکسیدانی بذر گواوا تحت تنش شوری
راضیه اسفندیاری قلاتی، منصوره شمیلی، طاهره هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (348.1 K)
-38
اثر اندازة بنه و پلی آمین بر صفات رویشی و بیوشیمیایی زعفران
سمیه احسان فر، علی سروش زاده، علی محمد مدرس ثانوی، مجید قربانی جاوید
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (282.93 K)
-37
بررسی تاثیر محلول پاشی پوترسین بر برخی صفات مورفولوژی و بیوشیمیایی جعفری مکزیکی (Tagetes minuta L.) تحت تنش خشکی
فائزه آراسته، محمد مقدم، عبدالله قاسمی پیربلوطی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (659.01 K)
-36
اثرات گرمادهی متناوب بر تغییرات میزان پلی آمین های پوست میوه انار رقم "رباب نیریز" نگهداری شده در انبار سرد
لیلا تقی پور، مجید راحمی، پدرام عصار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.18 MB)
-35
تاثیر پوترسین بر ریشه زائی درون شیشه ای درخت جینکو Ginkgo biloba
علی قائم مقامی، بتول حسین پور، مجید معصومیان، محمد شتاب بوشهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (169.27 K)
-34
بررسی اثر غلظتهای مختلف پلیآمینها بر درصد جوانهزنی و طول لوله گرده ژنوتیپهای کاشان و آذران گل محمدی (Rosa damascena Mill.)
سمانه حسینی، نوراله احمدی، عباس یداللهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (412.37 K)
-33
تاثیر پوترسین در شرایط تنش شوری بر رنگیزه های گیاه همیشه بهار
فاطمه بنی اسدی، وحیدرضا صفاری، علی اکبر مقصودی مود
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (138.99 K)
-32
تاثیر پوترسین و سرما بر شکستن خواب و کاهش نیاز سرمایی بذر در بادام دیر گل رقم شاهرود 12
سمیرا رحیمی، سید اصغر موسوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (422.51 K)
-31
اثر کاربرد پیش از برداشت پوترسین بر میزان الاژیک اسید، فنول کل و فعالیت آنتی اکسیدانتی توت فرنگی رقم گاویتا
زهرا بیگم مرادی شکوریان، منصور غلامی، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (205.33 K)
-30
بررسی ریشه زایی قلمه های نیمه خشبی رقم "زرد" زیتون تحت تأثیر کاربرد ایندول 3 -بوتیریک اسید و پوترسین
سپیده روح الامین، رضوان محمدی نژاد، بهرام بانی نسب
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (170.36 K)
-29
افزایش ریشه زایی قلمه جوانه- برگ Ficus elasticaبا کاربرد ایندول-3-بوتیریک اسید و پوترسین
مسعود قاسمی قهساره، مرتضی خوشخوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (225.28 K)
-28
اثر پلی آمین ها و بنزیل آدنین بر رشد قطعات گرهی انار ’رباب‘ از طریق کشت درون شیشه ای
علی بیابانی گلوزان، اختر شکافنده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (310.94 K)
-27
اثر بوترسین بر عمر گلجایی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان گل های شاخه بریده نرگس (Narcissus tazetta L.)
افسون کامیاب، سجاد علی پور، فاطمه نصیبی، همایون فرهمند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (96.75 K)
-26
تأثیر مواد ضد اتیلنی (پوترسین و 1- ام سی پی) بر خواص کیفی و عمر انبارمانی میوه توت فرنگی رقم"سلوا"
مهرداد جعفرپور، دریاناز امینی، داود خوشبخت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (110.75 K)
-25
ارزیابی عمر پس از برداشت میوه خرمالو رقم کرجی در تیمارهای مختلف پوترسین
مجیده محمدنژاد گنجی، سمیه قاسمی عمران، حسین مرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (182.04 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2