تأثیر مواد ضد اتیلنی (پوترسین و 1- ام سی پی) بر خواص کیفی و عمر انبارمانی میوه توت فرنگی رقم"سلوا"

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: هشتمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1استادیار گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان).
2دانشجوی سابق کارشناسی ارشد گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان).
3دانشجوی دکتری گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه.
چکیده
کلیدواژه ها