English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
34
-224
بررسی تأثیر کود سرک نیتروژن و تغذیه برگی بر رشد و عملکرد خیار در کشت پائیزه رقم سوپردامنیوس
جواد عالی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
114.87 K
-223
اثر تغذیه بر صفات کمی زیتون ارقام روغنی و ماری
فاطمه احمدی، علی عبادی، مهدی طاهری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
87.5 K
-222
اثر محلول پاشی عناصر نیتروژن و بور بر پارامترهای رشد و عملکرد کمی خرمای شاهانی (phoenix dactylifera L. cv. Shahany)
سجاد باقری، مهناز مزارعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
109.39 K
-221
بررسی اثرات تنک کننده های شیمیایی (اوره و NAA) روی صفات کمی و کیفی هلوی (رد هاون و دکسی رد) و شلیل (ردگلد وشلیل سان گلد)
آروین عابدینی، علی ایمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
101.91 K
-220
اثر غلظت های مختلف کود نیتروژنه بر صفات مربوط به برگ دو رقم تمشک بی خار
مرتضی حاجی ملک خیل، مهدی حدادی نژاد، کامران قاسمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.24 M
-219
اثر غلظت مختلف تغذیه نیتروژنه بر صفات شاخساره و ریشه دو رقم تمشک بی خار
مرتضی حاجی ملک خلج، مهدی حدادی نژاد، کامران قاسمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
679.56 K
-218
بررسی تغییرات کربوهیدرات ها، پرولین، پروتئین و کلروفیل تحت تأثیر کاربرد اوره در درختان نارنگی کینو
فاطمه کرم نژاد، نوراله معلمی، اسماعیل خالقی، محمدحسن مرتضوی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
516.93 K
-217
بررسی اثرات محلول پاشی اوره بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی میوه و عملکرد عناب (Zizyphus jujuba)
فاطمه نخعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
356 K
-216
تأثیر محلول پاشی اوره و سولفات روی بر درصد تشکیل میوه سیب رقم گلاب کهنز
فرهاد اتحادنژاد، عبدالحسین ابوطالبی، محمدجواد کرمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
227.33 K
-215
تأثیر کاربرد نیتروژن و محلولپاشی با آمینوکلاتآهن بر عملکرد، غلظت و جذب آهن در اندامهای هوایی گیاه دارویی شوید
فرشته جعفری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
411.98 K
-214
بررسی تاثیر محلول پاشی اوره، کلات روی و اسید بریک در زمان تورم جوانه بر خصوصیات رویشی و زایشی پسته رقم اوحدی
حمیده محمدی، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
264.86 K
-213
اثر کود زیستی نیتروکسین و اوره بر رشد رویشی و غلظت کلروفیل b و a در گیاه شنبلیله (Trigonella foenum graecum L.)
مریم شیخبابائی، محمود اثنیعشری، فرشاد دشتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
101.9 K
-212
مطالعه پاسخ رشد و نمو گیاه شاهی تحت کاربرد کود پلت شده
محبوبه رشیدی، محمد کاظم سوری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
251.6 K
-211
اثر منابع و سطوح مختلف کود نیتروژن (نیترات آمونیوم، اوره) بر تجمع نیترات در تره فرنگی (Allium ampeloprasum Leek group)
صدیقه نوری، عبدالکریم کاشی، محمد علی نجاتیان، فرشاد دشتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
173.15 K
-210
اثر اوره و کود زیستی نیتروکسین روی جذب برخی عناصر غذایی در شنبلیله (Trigonella foenum graecum L.)
مریم شیخ بابائی، محمود اثنی عشری، فرشاد دشتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
70.24 K
-209
بررسی تأثیر محلول پاشی اوره، کلات روی و اسید بریک در زمان تورم جوانه ها بر خصوصیات کمی و کیفی میوه پسته
حمیده محمدی، بهمن پناهی، علیرضا طلایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
238.9 K
-208
اثر تغذیه اوره، آهن و روی بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه انگور رقم عسگری در شهرستان خرم
مرجان آشوری، احمد ارشادی، منوچهر کلهر، جمشید حکمتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
413.05 K
-207
شناسایی مقدماتی فصل نمونه برداری برای ارزیابی کیفیت چای در یک آزمایش کودی (اوره)
بهروز علینقی پور، احمد شیرین فکر، شیوا روفیگری حقیقت، مهران غلامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
622.77 K
-206
اثر اوره، اسیدبوریک و سولفات روی بر ویژگی های کمی میوه زیتون (.L europaea Olea) رقم شنگه
پگاه صیادامین، علیرضا شهسوار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
267.57 K
-205
اثرات NAA، NAD، اتفن و اوره بر تنک و بهبود کیفیت میوه زردآلو رقم "خیاری"
لیلا تقی پور، مجید راحمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
333.91 K
-204
اثر محلول پاشی برگی اوره، اسیدبوریک و سولفات روی بر صفات کمی هسته زیتون (.L europaea Olea) رقم شنگه
پگاه صیادامین، علیرضا شهسوار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
267.17 K
-203
تاثیر سطوح مختلف کود اوره روی برخی خواص کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ترش ساوه
محمد حسنی، ذبیح االله زمانی، حسین شیخ سفلی، رضا فتاحی مقدم، غلامرضا ثواقبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
273.44 K
-202
بررسی اثر مقادیر مختلف کود شیمیایی اوره در تجمع نیترات در میوه کدو خورشتی و اندام های قابل مصرف ریحان
علی بهمنی، فرهاد بهتاش، یعقوب دین پژوه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
314.06 K
-201
اثر اوره و دو کود زیستی ازتوباکتر و نیتروکسین روی برخی ویژگی های کمی و کیفی شنبلیله (Trigonella foenumgraecum L.)
مریم شیخ بابائی، محمود اثنی عشری، فرشاد دشتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
414.2 K
-200
اثر منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه بر برخی صفات کمی و کیفی در سیر (Allium sativum L.)
مریم نوری، فرشاد دشتی، احمد ارشادی، اعظم صدیقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
397.21 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2