تاثیر سطوح مختلف کود اوره روی برخی خواص کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ترش ساوه

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (273.44 K)
عنوان دوره: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجویان کارشناسی ارشد علوم باغبانی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
2دانشیار گروه علوم باغبانی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
3دانشجویان کارشناسی ارشد علوم باغبانی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران،
4دانشیار گروه علوم باغبانی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران،
5دانشیار گروه خاکشناسی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
چکیده
کلیدواژه ها