کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 34

-199 بررسی تأثیر کود سرک نیتروژن و تغذیه برگی بر رشد و عملکرد خیار در کشت پائیزه رقم سوپردامنیوس
جواد عالی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله اصل مقاله 114.87 K

-198 اثر تغذیه بر صفات کمی زیتون ارقام روغنی و ماری
فاطمه احمدی، علی عبادی، مهدی طاهری
مشاهده مقاله اصل مقاله 87.5 K

-197 اثر محلول پاشی عناصر نیتروژن و بور بر پارامترهای رشد و عملکرد کمی خرمای شاهانی (phoenix dactylifera L. cv. Shahany)
سجاد باقری، مهناز مزارعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 109.39 K

-196 بررسی اثرات تنک کننده های شیمیایی (اوره و NAA) روی صفات کمی و کیفی هلوی (رد هاون و دکسی رد) و شلیل (ردگلد وشلیل سان گلد)
آروین عابدینی، علی ایمانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 101.91 K

-195 اثر غلظت های مختلف کود نیتروژنه بر صفات مربوط به برگ دو رقم تمشک بی خار
مرتضی حاجی ملک خیل، مهدی حدادی نژاد، کامران قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.24 M

-194 اثر غلظت مختلف تغذیه نیتروژنه بر صفات شاخساره و ریشه دو رقم تمشک بی خار
مرتضی حاجی ملک خلج، مهدی حدادی نژاد، کامران قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 679.56 K

-193 بررسی تغییرات کربوهیدرات ها، پرولین، پروتئین و کلروفیل تحت تأثیر کاربرد اوره در درختان نارنگی کینو
فاطمه کرم نژاد، نوراله معلمی، اسماعیل خالقی، محمدحسن مرتضوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 516.93 K

-192 بررسی اثرات محلول پاشی اوره بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی میوه و عملکرد عناب (Zizyphus jujuba)
فاطمه نخعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 356 K

-191 تأثیر محلول پاشی اوره و سولفات روی بر درصد تشکیل میوه سیب رقم گلاب کهنز
فرهاد اتحادنژاد، عبدالحسین ابوطالبی، محمدجواد کرمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 227.33 K

-190 تأثیر کاربرد نیتروژن و محلول‌پاشی با آمینوکلات‌آهن بر عملکرد، غلظت و جذب آهن در اندام‌های هوایی گیاه دارویی شوید
فرشته جعفری
مشاهده مقاله اصل مقاله 411.98 K

-189 بررسی تاثیر محلول پاشی اوره، کلات روی و اسید بریک در زمان تورم جوانه بر خصوصیات رویشی و زایشی پسته رقم اوحدی
حمیده محمدی، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 264.86 K

-188 اثر کود زیستی نیتروکسین و اوره بر رشد رویشی و غلظت کلروفیل b و a در گیاه شنبلیله (Trigonella foenum graecum L.)
مریم شیخ‌بابائی، محمود اثنی‌عشری، فرشاد دشتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 101.9 K

-187 مطالعه پاسخ رشد و نمو گیاه شاهی تحت کاربرد کود پلت شده
محبوبه رشیدی، محمد کاظم سوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 251.6 K

-186 اثر منابع و سطوح مختلف کود نیتروژن (نیترات آمونیوم، اوره) بر تجمع نیترات در تره فرنگی (Allium ampeloprasum Leek group)
صدیقه نوری، عبدالکریم کاشی، محمد علی نجاتیان، فرشاد دشتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 173.15 K

-185 اثر اوره و کود زیستی نیتروکسین روی جذب برخی عناصر غذایی در شنبلیله (Trigonella foenum graecum L.)
مریم شیخ بابائی، محمود اثنی عشری، فرشاد دشتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 70.24 K

-184 بررسی تأثیر محلول پاشی اوره، کلات روی و اسید بریک در زمان تورم جوانه ها بر خصوصیات کمی و کیفی میوه پسته
حمیده محمدی، بهمن پناهی، علیرضا طلایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 238.9 K

-183 اثر تغذیه اوره، آهن و روی بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه انگور رقم عسگری در شهرستان خرم
مرجان آشوری، احمد ارشادی، منوچهر کلهر، جمشید حکمتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 413.05 K

-182 شناسایی مقدماتی فصل نمونه برداری برای ارزیابی کیفیت چای در یک آزمایش کودی (اوره)
بهروز علینقی پور، احمد شیرین فکر، شیوا روفیگری حقیقت، مهران غلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 622.77 K

-181 اثر اوره، اسیدبوریک و سولفات روی بر ویژگی های کمی میوه زیتون (.L europaea Olea) رقم شنگه
پگاه صیادامین، علیرضا شهسوار
مشاهده مقاله اصل مقاله 267.57 K

-180 اثرات NAA، NAD، اتفن و اوره بر تنک و بهبود کیفیت میوه زردآلو رقم "خیاری"
لیلا تقی پور، مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 333.91 K

-179 اثر محلول پاشی برگی اوره، اسیدبوریک و سولفات روی بر صفات کمی هسته زیتون (.L europaea Olea) رقم شنگه
پگاه صیادامین، علیرضا شهسوار
مشاهده مقاله اصل مقاله 267.17 K

-178 تاثیر سطوح مختلف کود اوره روی برخی خواص کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ترش ساوه
محمد حسنی، ذبیح االله زمانی، حسین شیخ سفلی، رضا فتاحی مقدم، غلامرضا ثواقبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 273.44 K

-177 بررسی اثر مقادیر مختلف کود شیمیایی اوره در تجمع نیترات در میوه کدو خورشتی و اندام های قابل مصرف ریحان
علی بهمنی، فرهاد بهتاش، یعقوب دین پژوه
مشاهده مقاله اصل مقاله 314.06 K

-176 اثر اوره و دو کود زیستی ازتوباکتر و نیتروکسین روی برخی ویژگی های کمی و کیفی شنبلیله (Trigonella foenumgraecum L.)
مریم شیخ بابائی، محمود اثنی عشری، فرشاد دشتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 414.2 K

-175 اثر منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه بر برخی صفات کمی و کیفی در سیر (Allium sativum L.)
مریم نوری، فرشاد دشتی، احمد ارشادی، اعظم صدیقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 397.21 K