کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 34

-149 بررسی تأثیر کود سرک نیتروژن و تغذیه برگی بر رشد و عملکرد خیار در کشت پائیزه رقم سوپردامنیوس
جواد عالی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (114.87 K)

-148 اثر تغذیه بر صفات کمی زیتون ارقام روغنی و ماری
فاطمه احمدی، علی عبادی، مهدی طاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (87.5 K)

-147 اثر محلول پاشی عناصر نیتروژن و بور بر پارامترهای رشد و عملکرد کمی خرمای شاهانی (phoenix dactylifera L. cv. Shahany)
سجاد باقری، مهناز مزارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.39 K)

-146 بررسی اثرات تنک کننده های شیمیایی (اوره و NAA) روی صفات کمی و کیفی هلوی (رد هاون و دکسی رد) و شلیل (ردگلد وشلیل سان گلد)
آروین عابدینی، علی ایمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.91 K)

-145 اثر غلظت های مختلف کود نیتروژنه بر صفات مربوط به برگ دو رقم تمشک بی خار
مرتضی حاجی ملک خیل، مهدی حدادی نژاد، کامران قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)

-144 اثر غلظت مختلف تغذیه نیتروژنه بر صفات شاخساره و ریشه دو رقم تمشک بی خار
مرتضی حاجی ملک خلج، مهدی حدادی نژاد، کامران قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (679.56 K)

-143 بررسی تغییرات کربوهیدرات ها، پرولین، پروتئین و کلروفیل تحت تأثیر کاربرد اوره در درختان نارنگی کینو
فاطمه کرم نژاد، نوراله معلمی، اسماعیل خالقی، محمدحسن مرتضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (516.93 K)

-142 بررسی اثرات محلول پاشی اوره بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی میوه و عملکرد عناب (Zizyphus jujuba)
فاطمه نخعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356 K)

-141 تأثیر محلول پاشی اوره و سولفات روی بر درصد تشکیل میوه سیب رقم گلاب کهنز
فرهاد اتحادنژاد، عبدالحسین ابوطالبی، محمدجواد کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (227.33 K)

-140 تأثیر کاربرد نیتروژن و محلول‌پاشی با آمینوکلات‌آهن بر عملکرد، غلظت و جذب آهن در اندام‌های هوایی گیاه دارویی شوید
فرشته جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (411.98 K)

-139 بررسی تاثیر محلول پاشی اوره، کلات روی و اسید بریک در زمان تورم جوانه بر خصوصیات رویشی و زایشی پسته رقم اوحدی
حمیده محمدی، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.86 K)

-138 اثر کود زیستی نیتروکسین و اوره بر رشد رویشی و غلظت کلروفیل b و a در گیاه شنبلیله (Trigonella foenum graecum L.)
مریم شیخ‌بابائی، محمود اثنی‌عشری، فرشاد دشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.9 K)

-137 مطالعه پاسخ رشد و نمو گیاه شاهی تحت کاربرد کود پلت شده
محبوبه رشیدی، محمد کاظم سوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.6 K)

-136 اثر منابع و سطوح مختلف کود نیتروژن (نیترات آمونیوم، اوره) بر تجمع نیترات در تره فرنگی (Allium ampeloprasum Leek group)
صدیقه نوری، عبدالکریم کاشی، محمد علی نجاتیان، فرشاد دشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.15 K)

-135 اثر اوره و کود زیستی نیتروکسین روی جذب برخی عناصر غذایی در شنبلیله (Trigonella foenum graecum L.)
مریم شیخ بابائی، محمود اثنی عشری، فرشاد دشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (70.24 K)

-134 بررسی تأثیر محلول پاشی اوره، کلات روی و اسید بریک در زمان تورم جوانه ها بر خصوصیات کمی و کیفی میوه پسته
حمیده محمدی، بهمن پناهی، علیرضا طلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (238.9 K)

-133 اثر تغذیه اوره، آهن و روی بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه انگور رقم عسگری در شهرستان خرم
مرجان آشوری، احمد ارشادی، منوچهر کلهر، جمشید حکمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (413.05 K)

-132 شناسایی مقدماتی فصل نمونه برداری برای ارزیابی کیفیت چای در یک آزمایش کودی (اوره)
بهروز علینقی پور، احمد شیرین فکر، شیوا روفیگری حقیقت، مهران غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (622.77 K)

-131 اثر اوره، اسیدبوریک و سولفات روی بر ویژگی های کمی میوه زیتون (.L europaea Olea) رقم شنگه
پگاه صیادامین، علیرضا شهسوار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.57 K)

-130 اثرات NAA، NAD، اتفن و اوره بر تنک و بهبود کیفیت میوه زردآلو رقم "خیاری"
لیلا تقی پور، مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.91 K)

-129 اثر محلول پاشی برگی اوره، اسیدبوریک و سولفات روی بر صفات کمی هسته زیتون (.L europaea Olea) رقم شنگه
پگاه صیادامین، علیرضا شهسوار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.17 K)

-128 تاثیر سطوح مختلف کود اوره روی برخی خواص کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ترش ساوه
محمد حسنی، ذبیح االله زمانی، حسین شیخ سفلی، رضا فتاحی مقدم، غلامرضا ثواقبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.44 K)

-127 بررسی اثر مقادیر مختلف کود شیمیایی اوره در تجمع نیترات در میوه کدو خورشتی و اندام های قابل مصرف ریحان
علی بهمنی، فرهاد بهتاش، یعقوب دین پژوه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.06 K)

-126 اثر اوره و دو کود زیستی ازتوباکتر و نیتروکسین روی برخی ویژگی های کمی و کیفی شنبلیله (Trigonella foenumgraecum L.)
مریم شیخ بابائی، محمود اثنی عشری، فرشاد دشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (414.2 K)

-125 اثر منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه بر برخی صفات کمی و کیفی در سیر (Allium sativum L.)
مریم نوری، فرشاد دشتی، احمد ارشادی، اعظم صدیقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.21 K)