نویسنده = |
تعداد مقالات: 39 |
|
-574 |
|
بررسی اثر غلظت ژل کتیرا و زمان انبارداری بر برخی شاخصهای کیفی آریلهای تازه انار با حداقل فرآوری |
|
مدینه طاهری، مختار حیدری، محمد حسین دانشور، خلیل عالمی سعید |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 152.09 K
|
|
-573 |
|
اثر محلول پاشی کودهای حاوی آهن بر کیفیت میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم کاماروزا |
|
زهرا بابایی، مختار حیدری، محمدرضا صالحی سلمی، حبیب اله نادیان -، خلیل عالمی سعید |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 121.31 K
|
|
-572 |
|
اثرات کودهای آهن، غلظت آهن و زمان کاربرد بر محتوای آهن گیاه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم کاماروزا |
|
زهرا بابایی، مختار حیدری، محمدرضا صالحی سلمی، حبیب اله نادیان، خلیل عالمی سعید |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 121.67 K
|
|
-571 |
|
مقایسه برخی شاخص های بیوشیمیایی میوه در توده های انار لرستان |
|
مختار حیدری، کبری دهقانی نژاد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 675.69 K
|
|
-570 |
|
مقایسه خصوصیات کمی و کیفی میوه در توده های زردآلو در منطقه رامهرمز (استان خوزستان) |
|
صدیقه خدری، مختار حیدری، مصطفی رحمتی جنید آباد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 514.35 K
|
|
-569 |
|
مقایسه شاخص های رشد رویشی و عناصر کم مصرف در دانهال های برخی ژنوتیپ های زردآلوی استان خوزستان |
|
زینب نصری دشت ارژندی، مختار حیدری، مصطفی رحمتی جنیدآباد، محمدرضا صالحی سلمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 456.49 K
|
|
-568 |
|
اثرات اسید اگزالیک و عصاره الکلی برهموم بر برخی شاخصهای بیوشیمیایی و فعالیت آنزیمی آریلهای تازه انار |
|
مهدی رحیمی، مختار حیدری، بابک پاکدامن سردرود، محمدرضا صالحی سلمی، مصطفی رحمتی جنیدآباد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 579 K
|
|
-567 |
|
اثر اسید اگزالیک و صمغ عربی بر برخی شاخص های بیوشیمیایی آریل های تازه انار |
|
مهدی رحیمی، مختار حیدری، بابک پاکدامن سردرود، محمدرضا صالحی سلمی، مصطفی رحمتی جنید آباد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 328.36 K
|
|
-566 |
|
اثرات بلوغ میوه در برداشت، تیمار اتانول و زمان انبارمانی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت سیاه (.Morus alba var. nigra L) |
|
مختار حیدری، باقر الهی نیک |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 236.15 K
|
|
-565 |
|
اثر قطر پایه و پیوندک بر تشکیل کالوس و رشد پیوندک در برخی ارقام انگور |
|
زهره جمالپور بیرگانی، مختار حیدری، مصطفی رحمتی جنید آباد، خلیل عالمی سعید |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 243.7 K
|
|
-564 |
|
اثر محلولهای غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی دو رقم طالبی گلخانهای |
|
عبدالله افتخاری، مختار حیدری، محمدرضا زاع بوانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 438.08 K
|
|
-563 |
|
بررسی اثر مولیبدن بر رشد رویشی و عملکرد باقلا (.Vicia faba L)رقم "سرازیری" |
|
نسیم طهماسبی، عبدالله افتخاری، مختار حیدری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 224.33 K
|
|
-562 |
|
اثر تیمارهای مرحله رسیدگی میوه و آب گرم بر عمر انبارمانی توت سیاه (.Morus nigra L) |
|
زهرا بابایی، مختار حیدری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 133.44 K
|
|
-561 |
|
بررسی اثرات پوشش صمغ عربی و اسانس ریحان بر حفظ کیفیت و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی در طی انبارمانی |
|
علی اسکندری، مختار حیدری، فتانه یاری، محمدحسین دانشور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.8 M
|
|
-560 |
|
بررسى اثر مقادیر مختلف نیترات پتاسیم در محلول غذایى بر تجمع نیترات، شاخص کلروفیل و رشد گیاه در4 رقم توت-فرنگی در شرایط خوزستان تحت سیستم هیدروپونیک |
|
علی اسکندری، مختار حیدری، مجتبی رحیمی |
|
مشاهده مقاله
|
|
-559 |
|
اثر خراش دهی شیمیایی بر جوانه زنی بذر گواوا ( Psidium guajava) |
|
معصومه عباسی، مختار حیدری، مجتبی رحیمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 320.18 K
|
|
-558 |
|
اثر تراکم و عمق کاشت سوخ بر ویژگی های گل بریده نرگس ( Narcissus tazetta) |
|
محمدحسین دانشور، مختار حیدری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 273.74 K
|
|
-557 |
|
اثرهای واکس، کیتوسان و صمغ عربی برکیفیت پس از برداشت میوه لیموشیرین (Citrus limetta) |
|
علی اسکندری، مختار حیدری، محمد حسین دانشور، فتانه یاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 195.85 K
|
|
-556 |
|
اثر نانو کلات سیلیس، سیلیکات کلسیم و سیلیکات پتاسیم بر کیفیت و عمر ماندگاری گل شاخه بریده نرگس شیراز (Narcissus tazetta L.) |
|
طاهره عوضی، محمدحسین دانشور، مختار حیدری، فتانه یاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 230.92 K
|
|
-555 |
|
اثر صمغ عربی و مدت زمان انبارداری بر کیفیت و شاخص های بیوشیمیایی آریل های تازه انار |
|
خدیجه کیانی، سمیه ناصری، فرزانه پایمرد، مختار حیدری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 144.25 K
|
|
-554 |
|
اثر نیتروژن بر فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز در توده های منتخب اسفناج (. Spinacia oleracea L) بومی ایران |
|
سمیه اسفندیاری، عبدالله افتخاری، مختار حیدری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 269.71 K
|
|
-553 |
|
مقایسه فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز در مراحل مختلف رشد رویشی توده های منتخب اسفناج بومی ایران |
|
معصومه عالمیان، عبدالله افتخاری، مختار حیدری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 268.62 K
|
|
-552 |
|
کارایی نانو کلات کلسیم، کلرید کلسیم و نیترات کلسیم در حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری گل شاخه بریده نرگس شیراز (Narcissus tazetta L.) |
|
طاهره عوضی، محمد حسین دانشور، مختار حیدری، فتانه یاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 110.99 K
|
|
-551 |
|
اثر الگوی کاشت ردیفی و فاصله کاشت بر گلدهی و کیفیت گل شاخه بریده گلایول |
|
محمد حسین دانشور، مختار حیدری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 251.62 K
|
|
-550 |
|
ارزیابی اولیه خصوصیات میوه درختان گزینش شده انبه در میناب (استان هرمزگان) |
|
معصومه عباسی، مختار حیدری، محمود طالبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 270.78 K
|