اثر اسید اگزالیک و صمغ عربی بر برخی شاخص های بیوشیمیایی آریل های تازه انار

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (328.36 K)
عنوان دوره: دهمین کنگره ملی علوم باغبانی
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد باغبانی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
2دانشیار گروه باغبانی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
3استادیار گروه گیاهپزشکی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
4استادیار گروه باغبانی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
چکیده
کلیدواژه ها