اثرات اسید اگزالیک و عصاره الکلی برهموم بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی و فعالیت آنزیمی آریل‌های تازه انار

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (579 K)
عنوان دوره: یازدهمین کنگره ملی علوم باغبانی
نویسندگان
1دانش آموخته کارشناسی ارشد باغبانی، گروه علوم و مهندسی باغبانی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
2دانشیار گروه علوم و مهندسی باغبانی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
3استادیار گروه گیاهپزشکی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
4استادیاران گروه علوم و مهندسی باغبانی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
چکیده
کلیدواژه ها