نویسنده =
تعداد مقالات: 39

1 بررسی اثر غلظت ژل کتیرا و زمان انبارداری بر برخی شاخص‌های کیفی آریل‌های تازه انار با حداقل فرآوری
مدینه طاهری، مختار حیدری، محمد حسین دانشور، خلیل عالمی سعید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.09 K)

2 اثر محلول پاشی کودهای حاوی آهن بر کیفیت میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم کاماروزا
زهرا بابایی، مختار حیدری، محمدرضا صالحی سلمی، حبیب اله نادیان -، خلیل عالمی سعید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.31 K)

3 اثرات کودهای آهن، غلظت آهن و زمان کاربرد بر محتوای آهن گیاه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم کاماروزا
زهرا بابایی، مختار حیدری، محمدرضا صالحی سلمی، حبیب اله نادیان، خلیل عالمی سعید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.67 K)

4 مقایسه برخی شاخص های بیوشیمیایی میوه در توده های انار لرستان
مختار حیدری، کبری دهقانی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (675.69 K)

5 مقایسه خصوصیات کمی و کیفی میوه در توده های زردآلو در منطقه رامهرمز (استان خوزستان)
صدیقه خدری، مختار حیدری، مصطفی رحمتی جنید آباد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (514.35 K)

6 مقایسه شاخص های رشد رویشی و عناصر کم مصرف در دانهال های برخی ژنوتیپ های زردآلوی استان خوزستان
زینب نصری دشت ارژندی، مختار حیدری، مصطفی رحمتی جنیدآباد، محمدرضا صالحی سلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (456.49 K)

7 اثرات اسید اگزالیک و عصاره الکلی برهموم بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی و فعالیت آنزیمی آریل‌های تازه انار
مهدی رحیمی، مختار حیدری، بابک پاکدامن سردرود، محمدرضا صالحی سلمی، مصطفی رحمتی جنیدآباد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (579 K)

8 اثر اسید اگزالیک و صمغ عربی بر برخی شاخص های بیوشیمیایی آریل های تازه انار
مهدی رحیمی، مختار حیدری، بابک پاکدامن سردرود، محمدرضا صالحی سلمی، مصطفی رحمتی جنید آباد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (328.36 K)

9 اثرات بلوغ میوه در برداشت، تیمار اتانول و زمان انبارمانی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت سیاه (.Morus alba var. nigra L)
مختار حیدری، باقر الهی نیک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (236.15 K)

10 اثر قطر پایه و پیوندک بر تشکیل کالوس و رشد پیوندک در برخی ارقام انگور
زهره جمالپور بیرگانی، مختار حیدری، مصطفی رحمتی جنید آباد، خلیل عالمی سعید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (243.7 K)

11 اثر محلول‌های غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی دو رقم طالبی گلخانه‌ای
عبدالله افتخاری، مختار حیدری، محمدرضا زاع بوانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.08 K)

12 بررسی اثر مولیبدن بر رشد رویشی و عملکرد باقلا (.Vicia faba L)رقم "سرازیری"
نسیم طهماسبی، عبدالله افتخاری، مختار حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (224.33 K)

13 اثر تیمارهای مرحله رسیدگی میوه و آب گرم بر عمر انبارمانی توت سیاه (.Morus nigra L)
زهرا بابایی، مختار حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.44 K)

14 بررسی اثرات پوشش صمغ عربی و اسانس ریحان بر حفظ کیفیت و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی در طی انبارمانی
علی اسکندری، مختار حیدری، فتانه یاری، محمدحسین دانشور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.8 MB)

15 بررسى اثر مقادیر مختلف نیترات پتاسیم در محلول غذایى بر تجمع نیترات، شاخص کلروفیل و رشد گیاه در4 رقم توت-فرنگی در شرایط خوزستان تحت سیستم هیدروپونیک
علی اسکندری، مختار حیدری، مجتبی رحیمی
مشاهده مقاله

16 اثر خراش دهی شیمیایی بر جوانه زنی بذر گواوا ( Psidium guajava)
معصومه عباسی، مختار حیدری، مجتبی رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (320.18 K)

17 اثر تراکم و عمق کاشت سوخ بر ویژگی های گل بریده نرگس ( Narcissus tazetta)
محمدحسین دانشور، مختار حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.74 K)

18 اثرهای واکس، کیتوسان و صمغ عربی برکیفیت پس از برداشت میوه لیموشیرین (Citrus limetta)
علی اسکندری، مختار حیدری، محمد حسین دانشور، فتانه یاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (195.85 K)

19 اثر نانو کلات سیلیس، سیلیکات کلسیم و سیلیکات پتاسیم بر کیفیت و عمر ماندگاری گل شاخه بریده نرگس شیراز (Narcissus tazetta L.)
طاهره عوضی، محمدحسین دانشور، مختار حیدری، فتانه یاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.92 K)

20 اثر صمغ عربی و مدت زمان انبارداری بر کیفیت و شاخص های بیوشیمیایی آریل های تازه انار
خدیجه کیانی، سمیه ناصری، فرزانه پایمرد، مختار حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (144.25 K)

21 اثر نیتروژن بر فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز در توده های منتخب اسفناج (. Spinacia oleracea L) بومی ایران
سمیه اسفندیاری، عبدالله افتخاری، مختار حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.71 K)

22 مقایسه فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز در مراحل مختلف رشد رویشی توده های منتخب اسفناج بومی ایران
معصومه عالمیان، عبدالله افتخاری، مختار حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.62 K)

23 کارایی نانو کلات کلسیم، کلرید کلسیم و نیترات کلسیم در حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری گل شاخه بریده نرگس شیراز (Narcissus tazetta L.)
طاهره عوضی، محمد حسین دانشور، مختار حیدری، فتانه یاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.99 K)

24 اثر الگوی کاشت ردیفی و فاصله کاشت بر گلدهی و کیفیت گل شاخه بریده گلایول
محمد حسین دانشور، مختار حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.62 K)

25 ارزیابی اولیه خصوصیات میوه درختان گزینش شده انبه در میناب (استان هرمزگان)
معصومه عباسی، مختار حیدری، محمود طالبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.78 K)