کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 187

-124 ارزیابی بیوشیمیایی توده های مختلف ترخون (Artemisia dracunculus) جمع آوری شده از مناطق مختلف کشور
علی نیکپور شریف آباد، محمدرضا پیرمرادی، حمیدرضا کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (108.87 K)

-123 بررسی گونه‌های مختلف رایزوباکتری های محرک رشد بر شاخص‌های رشدی، میزان و ترکیبات اسانس گیاه دارویی ریحان Ocimum basilicum
مریم ذوالفقاری، احمد اصغرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.56 K)

-122 کاربرد پس از برداشت اسانس‌های میخک و دارچین بر کیفیت و عمر انبارمانی انار رقم ‘پوست قرمز طارم’
مهشید غفوری، علی سلیمانی، ولی ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (138.28 K)

-121 اثر ورمی کمپوستو پیت ماسبر کیفیت و کمیت اسانس ترخون
محبوبه پورقدیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (127.91 K)

-120 بررسی اثر تراکم بوته و مرحله برداشت بر عملکرد اسانس گیاه دارویی زنیان (Trachyspermum ammi L.)
آرش صادقی، محمدجمال سحرخیز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (223.82 K)

-119 مقایسه ترکیبات اسانس و گلاب گل محمدی (Rosa damascena Mill.)
رقیه منوچهری، محمدجمال سحرخیز، اکبر کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.3 K)

-118 اثر روش های مختلف استخراج بر مقدار و ترکیبات اسانس گل محمدی (Rosa damascena Mill.)
رقیه منوچهری، محمدجمال سحرخیز، اکبر کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (118.33 K)

-117 مقایسه برخی خصوصیات فیزیولوژیکی ، میزان اسانس ومیزان جذب عناصر سنگین Mentha piperita L. و Mentha spicata L. در شرایط شهر ساری و شهر ری
رامش فقیهی، مژگان شوقی، زینب مهرابی، فاطمه مهرپورمقدم، وحید عبدوسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.35 K)

-116 اثر اسانس گیاه دارویی مفراح بر حفظ کیفیت میوه پرتقال رقم مورو و کنترل کپک آبی در طول دوره انبارداری
نورالله موسی کرباسی، محمد سیاری، سهیلا میرزایی، علی عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (339.96 K)

-115 بررسی کمی و کیفی اسانس گل‌محمدی تحت شرایط اتمسفر تغییر یافته (MAP)
مریم میرزایی، نورالله احمدی، فاطمه سفیدکن، عبدالعلی شجاعیان، حسین حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (163.17 K)

-114 معرفی گونه های ارزشمند جنس مرزه (Satureja) برای کشت و فراوری در مناطق اکولوژیک مختلف کشور به منظور تولید انبوه (فاز اول: آزمایشات سازگاری)
فاطمه سفیدکن، رضا طبایی عقدایی، محمدحسین لباسچی، عباس زارع زاده، فرید نورمند موید، فرحناز هوشیدری، شهلا احمدی، اکبر نجفی، احمد اکبری نیا، بهلول عباس زاده، سعید دوازده امامی، محمدعلی علیزاده، زیبا جمزاد، زهرا بهراد، محمود نادری، سمانه اسدی صنم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (151.65 K)

-113 بررسی تأثیر شرایط رویشگاهی بر برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و کمیت اسانس چای کوهی (کاکوتی) در استان لرستان
بهمن زاهدی، صادق موسوی فرد، مصطفی شاهوردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.33 K)

-112 تاثیر سیستم های مختلف کشت بر روی اسانس و خصوصیات مورفولوژی گیاه دارویی رزماری
حامد سهرابی، محمدجواد نظری دلجو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.79 K)

-111 تأثیر ورمی کمپوست بر شاخص های رویشی و درصد اسانس گیاه دارویی آویشن باغی
حمیدرضا پهلوانی، عباس هانی، لیلا حکیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.22 K)

-110 از ژرم پلاسم تا تولید دارو؛ پژوهش ها، تنگناها، راهکارها و آینده نگری ها : مطالعه موردی گیاه اندمیک زرین گیاه (Dracocephalum kotschyi)
محمد فتاحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (119.44 K)

-109 بررسی تاثیر زمان برداشت بر تولید (عملکرد پیکر رویشی،میزان هیپریسین و اسانس) گل راعی (Hypericum perforatum)
مجید عزیزی، رضا امید بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.77 K)

-108 تاثیر فاصله کاشت و زمان برداشت روی عملکرد اسانس و اندام هوایی گیاه آویشن
حسنعلی نقدی بادی، فاطمه نظری، داراب یزدانی، ساجد محمدعلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.84 K)

-107 ترکیبات اسانس‌های استخراج شده از الئو گم رزین باریجه و آنغوزه بومی ایران
محمدرضا مرشدلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (299.41 K)

-106 بررسی اثر اسانس آویشن باغی روی رشد باکتری عامل گال طوقه مو و تاثیر آنتیبیوتیک استرپتومایسین روی تاثیرگذاری اسانس
کیوان فری، مریم خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.63 K)

-105 مقایسه‌ی اجزای عملکرد و محتوی اسانس رازیانه بومی و اصلاح شده تحت تأثیر محلول پاشی کلات آهن
شادی مرادی، جلال خورشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (236.23 K)

-104 بررسی اثر کود نیتروژن بر خصوصیات مورفولوژیک، عملکرد و میزان اسانس سرشاخه گلدار زرین گیاه (Dracocephalum kotschyi Boiss)
فاطمه حسینی، جواد حمزه‌ئی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (239.24 K)

-103 ارزیابی فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی برخی ارقام مختلف گل داوودی (Chrysanthemum morifolium Ramat.)
شیرین تقی پور، عبداله احتشام نیا، حسن مومیوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (345.52 K)

-102 اثر تنش شوری و سالسیلیک اسید بر برخی خصوصیات فیزیولوژی و بیوشیمیایی گیاه بابونه کبیر (.Tanacetum parthenium L)
طاهره ملاحی، محمدجمال سحرخیز، جمال جوانمردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (419.05 K)

-101 تأثیر مایه کوبی با میکروارگانیسم های محرک رشد بر عملکرد پیکر رویشی و برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه مریم گلی (Salvia officinalis) تحت شرایط تنش خشکی
زهرا اصلانی، عباس حسنی، بابک عبدالهی مندولکانی، محسن برین، رامین ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.9 K)

-100 کاربرد محلول پاشی اسید سالیسیلیک بر خصوصیات فیزیولوژیکی و عملکرد اسانس به لیمو (Lippia citriodora)
مهدیه گندم فروش، سید مهدی میری، پژمان مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (319.75 K)