کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 49

-274 مطالعه عناصر برگ ارقام KS13 ,KS12 ,KS11 ,KS10 ,KS9 ,KS7 ,KS6 گلابی آسیایی (Prus serotina Rehd) در شرایط آب و هوایی ابهر
افسانه خان شقاقی، سعید پیری پیرایواتلو، کامران اکبری نوقابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.54 K)

-273 بررسی وضعیت تغذیه ای (NPKMg) باغات مرکبات شرق مازندران
صفرعلی اسدی کنگر شاهی، مجتبی محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.58 K)

-272 اثر کودهای بیولوژیک، شیمیایی و اسید هیومیک بر صفات رویشی گیاه نعناع گربه ای (Nepeta cataria)
پریا بویری ده شیخ، محمد محمودی سورستانی، مریم ذوالفقاری، نعیمه عنایتی ضمیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.95 K)

-271 اثر کودهای زیستی، شیمیایی و اسید هیومیک بر صفات رشدی گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum var. thyrsiflora)
آناهیتا بویری ده شیخ، محمد محمودی سورستانی، مریم ذوالفقاری، نعیمه عنایتی ضمیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.28 K)

-270 اثر کودهای زیستی، شیمیایی و اسید هیومیک بر صفات فیزیولوژیکی گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum var. thyrsiflora)
آناهیتا بویری ده شیخ، محمد محمودی سورستانی، مریم ذوالفقاری، نعیمه عنایتی ضمیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.13 K)

-269 روند تغییرات ازت،فسفر و پتاسیم در مراحل مختلف رشد برگ دو رقم بادام
وحید روحی، جهانگرد محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.61 K)

-268 بررسی اثرات سطوح مختلف ازت و فسفر بر عملکرد و تجمع کادمیوم در گل راعی (Hypericum perforatum)
مجید عزیزی، رضا امیدبیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.62 K)

-267 بررسی اثرات سطوح مختلف ازت و فسفر بر رشد و نمو،عملکرد و میزان هیپریسین در گل راعی (Hypericum perforatum L)
مجید عزیزی، رضا امیدبیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.92 K)

-266 بررسی اثر باکتری باسیلوس سوبتیلیس بر عملکرد اکوتیپ ها و صفات مورفوفیزیولوژیک زعفران (Crocus sativus L)
فهیمه صالحی، میترا اعلایی، نجم الدین مرتضوی، علیرضا سلامی، حسن رضا دوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (847.78 K)

-265 بررسی اثر نسبت های مختلف نیتروژن - فسفر - پتاسیم بر رشد سوخک سوسن اورینتال
زهرا ظریفیان فرد، مسعود قاسمی قهساره، رحیم برزگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (514.65 K)

-264 بررسی اثر کاربرد سه گونه قارچ مایکوریزا بر برخی از صفات رویشی و میزان جذب فسفر درختان گیلاس "رقم تکدانه مشهد"
علیرضا عباسی مقدم، ابراهیم گنجی مقدم، حمیدرضا ذبیحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (324.09 K)

-263 بررسی روند تغییرات عناصر معدنی در اندام های هوایی درخت با محلول پاشی اوره در نارنگی رقم کینو
فاطمه کرم نژاد، نوراله معلمی، اسماعیل خالقی، محمدحسن مرتضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.14 K)

-262 بررسی تاثیر سطوح مختلف کود فسفر بر برخی شاخص‌های رشد گل ساعتی گونه Passiflora caerulea
شیرین صحرایی، مرتضی دانشخواه، مصطفی مصطفوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.54 K)

-261 بررسی اثر باکتری های حل کننده فسفات روی خصوصیات کمی و کیفی گل جعفری (Tagetes erecta L.)
داود هاشم آبادی، فاطمه زارع دوست، مریم جدید سلیماندارابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (328.51 K)

-260 مطالعه چند صفت مورفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه داویی بنفشه (Viola cornuta ) در پاسخ به نانو کود فسفر
نیره قربانی، حسین مرادی، وحید اکبرپور، عظیم قاسم‌نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (171.31 K)

-259 تاثیر دو قارچ مایکوریز همزیست و سطوح فسفر بر میزان کلروفیل برگ، میزان فسفر برگ، قند گلبرگ و ارتفاع ساقه گل دهنده گل رز رقم Dolce Vita در بستر کشت بدون خاک
محمد آقایی فرد، سپیده کلاته جاری، مجید بصیرت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (95.26 K)

-258 و اندازه های مختلف سوخ بر گلدهی گیاه نرگس اثر تلقیح میکوریزا
مریم ضیغمی، محمدحسین دانشور، حبیب االله نادیان، فتانه یاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (224.59 K)

-257 اثر زئولیت، ورمیکمپوست و فسفر و بر برخی از پارامترهای رشدی گل آهار
محسن حمیدپور، حمیده امجزی، احمد تاج آبادی پور، حدیث حسینی، علی اکبر محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.67 K)

-256 احتیاط در مصرف بی رویه کودهای فسفری در تولید محصولات جالیزی
جواد سرحدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.61 K)

-255 بررسی اثرات مقادیر مختلف کود ازته و فسفره روی خصوصیات زراعی گیاه بابونه کبیر
پروین شبانپور، حسین زینلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.86 K)

-254 عناصر معدنی، شاخص های گزینشی جدید برای دستیابی به کلون های پرمحصول چای
مهران غلامی، کوروش فلک رو، سیاوش پورعزیزیان، مرتضی گمار، مجید آتین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.85 K)

-253 ارزیابی مصرف محلول پاشی کودهای میکرو با کودهای فسفر و پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد چای ترش
محمد گلوی، محمود رمرودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (461.15 K)

-252 اصلاح اسیدیته خاک باغ چای با استفاده از ضایعات کارخانه ذوب آهن
احمد شیرین فکر، اکبر فرقانی، فاطمه کیایی جمالی، بهروز علینقی پور، کتایون اسلامی، احمد محسنی، زینب کشاورز، افسانه منصوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (401.06 K)

-251 تعیین بهترین ترکیب کودی ازت، فسفر و پتاسیم (NPK) برای رشد دانهال های چای
محمد مهدی صادق حسنی، کوروش فلک رو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (338.05 K)

-250 بررسی سطوح مختلف ورمی کمپوست و عنصر معدنی فسفر تولید نشاء و عملکرد فلفل دلمه ای
بنفشه دهدشتی زاده، حسین آرویی، مجید عزیزی، غلامحسین داوری نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.98 K)