بررسی اثر باکتری باسیلوس سوبتیلیس بر عملکرد اکوتیپ ها و صفات مورفوفیزیولوژیک زعفران (Crocus sativus L)

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (847.78 K)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری، گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زنجان، زنجان، ایران
2استادیار، گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زنجان، زنجان، ایران.
3دانشیار، گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زنجان، زنجان، ایران
4دانشیار، گروه علوم باغبانی، دانشکده پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، البرز، ایران
5استادیار، پژوهشکده گیاهان دارویی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران
چکیده
کلیدواژه ها