English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
49
1
مطالعه عناصر برگ ارقام KS13 ,KS12 ,KS11 ,KS10 ,KS9 ,KS7 ,KS6 گلابی آسیایی (Prus serotina Rehd) در شرایط آب و هوایی ابهر
افسانه خان شقاقی، سعید پیری پیرایواتلو، کامران اکبری نوقابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (107.54 K)
2
بررسی وضعیت تغذیه ای (NPKMg) باغات مرکبات شرق مازندران
صفرعلی اسدی کنگر شاهی، مجتبی محمودی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (14.58 K)
3
اثر کودهای بیولوژیک، شیمیایی و اسید هیومیک بر صفات رویشی گیاه نعناع گربه ای (Nepeta cataria)
پریا بویری ده شیخ، محمد محمودی سورستانی، مریم ذوالفقاری، نعیمه عنایتی ضمیر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (125.95 K)
4
اثر کودهای زیستی، شیمیایی و اسید هیومیک بر صفات رشدی گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum var. thyrsiflora)
آناهیتا بویری ده شیخ، محمد محمودی سورستانی، مریم ذوالفقاری، نعیمه عنایتی ضمیر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (102.28 K)
5
اثر کودهای زیستی، شیمیایی و اسید هیومیک بر صفات فیزیولوژیکی گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum var. thyrsiflora)
آناهیتا بویری ده شیخ، محمد محمودی سورستانی، مریم ذوالفقاری، نعیمه عنایتی ضمیر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (110.13 K)
6
روند تغییرات ازت،فسفر و پتاسیم در مراحل مختلف رشد برگ دو رقم بادام
وحید روحی، جهانگرد محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (13.61 K)
7
بررسی اثرات سطوح مختلف ازت و فسفر بر عملکرد و تجمع کادمیوم در گل راعی (Hypericum perforatum)
مجید عزیزی، رضا امیدبیگی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (15.62 K)
8
بررسی اثرات سطوح مختلف ازت و فسفر بر رشد و نمو،عملکرد و میزان هیپریسین در گل راعی (Hypericum perforatum L)
مجید عزیزی، رضا امیدبیگی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (13.92 K)
9
بررسی اثر باکتری باسیلوس سوبتیلیس بر عملکرد اکوتیپ ها و صفات مورفوفیزیولوژیک زعفران (Crocus sativus L)
فهیمه صالحی، میترا اعلایی، نجم الدین مرتضوی، علیرضا سلامی، حسن رضا دوست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (847.78 K)
10
بررسی اثر نسبت های مختلف نیتروژن - فسفر - پتاسیم بر رشد سوخک سوسن اورینتال
زهرا ظریفیان فرد، مسعود قاسمی قهساره، رحیم برزگر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (514.65 K)
11
بررسی اثر کاربرد سه گونه قارچ مایکوریزا بر برخی از صفات رویشی و میزان جذب فسفر درختان گیلاس "رقم تکدانه مشهد"
علیرضا عباسی مقدم، ابراهیم گنجی مقدم، حمیدرضا ذبیحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (324.09 K)
12
بررسی روند تغییرات عناصر معدنی در اندام های هوایی درخت با محلول پاشی اوره در نارنگی رقم کینو
فاطمه کرم نژاد، نوراله معلمی، اسماعیل خالقی، محمدحسن مرتضوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (438.14 K)
13
بررسی تاثیر سطوح مختلف کود فسفر بر برخی شاخصهای رشد گل ساعتی گونه Passiflora caerulea
شیرین صحرایی، مرتضی دانشخواه، مصطفی مصطفوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (323.54 K)
14
بررسی اثر باکتری های حل کننده فسفات روی خصوصیات کمی و کیفی گل جعفری (Tagetes erecta L.)
داود هاشم آبادی، فاطمه زارع دوست، مریم جدید سلیماندارابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (328.51 K)
15
مطالعه چند صفت مورفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه داویی بنفشه (Viola cornuta ) در پاسخ به نانو کود فسفر
نیره قربانی، حسین مرادی، وحید اکبرپور، عظیم قاسمنژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (171.31 K)
16
تاثیر دو قارچ مایکوریز همزیست و سطوح فسفر بر میزان کلروفیل برگ، میزان فسفر برگ، قند گلبرگ و ارتفاع ساقه گل دهنده گل رز رقم Dolce Vita در بستر کشت بدون خاک
محمد آقایی فرد، سپیده کلاته جاری، مجید بصیرت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (95.26 K)
17
و اندازه های مختلف سوخ بر گلدهی گیاه نرگس اثر تلقیح میکوریزا
مریم ضیغمی، محمدحسین دانشور، حبیب االله نادیان، فتانه یاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (224.59 K)
18
اثر زئولیت، ورمیکمپوست و فسفر و بر برخی از پارامترهای رشدی گل آهار
محسن حمیدپور، حمیده امجزی، احمد تاج آبادی پور، حدیث حسینی، علی اکبر محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (380.67 K)
19
احتیاط در مصرف بی رویه کودهای فسفری در تولید محصولات جالیزی
جواد سرحدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (274.61 K)
20
بررسی اثرات مقادیر مختلف کود ازته و فسفره روی خصوصیات زراعی گیاه بابونه کبیر
پروین شبانپور، حسین زینلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (395.86 K)
21
عناصر معدنی، شاخص های گزینشی جدید برای دستیابی به کلون های پرمحصول چای
مهران غلامی، کوروش فلک رو، سیاوش پورعزیزیان، مرتضی گمار، مجید آتین
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (293.85 K)
22
ارزیابی مصرف محلول پاشی کودهای میکرو با کودهای فسفر و پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد چای ترش
محمد گلوی، محمود رمرودی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (461.15 K)
23
اصلاح اسیدیته خاک باغ چای با استفاده از ضایعات کارخانه ذوب آهن
احمد شیرین فکر، اکبر فرقانی، فاطمه کیایی جمالی، بهروز علینقی پور، کتایون اسلامی، احمد محسنی، زینب کشاورز، افسانه منصوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (401.06 K)
24
تعیین بهترین ترکیب کودی ازت، فسفر و پتاسیم (NPK) برای رشد دانهال های چای
محمد مهدی صادق حسنی، کوروش فلک رو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (338.05 K)
25
بررسی سطوح مختلف ورمی کمپوست و عنصر معدنی فسفر تولید نشاء و عملکرد فلفل دلمه ای
بنفشه دهدشتی زاده، حسین آرویی، مجید عزیزی، غلامحسین داوری نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (334.98 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2