English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
39
-199
بررسی و شناسایی چند رقم زیتون از میان توده های زیتون گرگان با استفاده از روش ایزوزایم
اشرف نانکلی، اسلام مجیدی، وازگین گریگوریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (9.91 K)
-198
اثر تنش شوری بر برخی ویژگیهای بیوشیمیایی توتفرنگی رقم کاماروزا
مظفر دولتشاه، عبدالحسین رضایینژاد، منصور غلامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (114.09 K)
-197
بررسی اثرات درجه حرارت و رطوبت نسبی محیط انبار بر روی شاخص های کیفی پسته در طول دوره انبارداری
علیرضا بصیری، بهزاد واعظ لیواری، احمد کلباسی اشتری، حسن لامع، حمید توکلی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (11.05 K)
-196
ارزیابی ترکیبات مغز 6 رقم پسته در شهرستان ماه نشان (زنجان)
مهدی طاهری، مجید نجفی، محمد تکاسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (251.11 K)
-195
اثر کاربرد قارچ میکوریزا و باکتری استرپتومایسس بر کاهش اثرات تنش شوری در انگور بیدانه سفید
عارفه نوری، روح الله کریمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (409.55 K)
-194
تاثیر سدیم نیتروپروساید بر تحمل شوری کلریدسدیم در پایه گلابی پیرودوارف
مهری یوسفی، لطفعلی ناصری، فریبرز زارع نهندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (650.32 K)
-193
اثر سولفات منگنز بر شاخص های فیزیولوژیکی دو رقم انگور تحت تنش کم آبی در شرایط درون شیشه ای
پرستو قربانی، سعید عشقی، احمد ارشادی، اختر شکافنده نوبندگانی، فاطمه رزاقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (431.93 K)
-192
اثر کلسیم و روی برغلظت قندها و برخی متابولیتهای ثانویه برگ انگور تحت تنش شوری
زهرا اکبرآبادی، روح الله کریمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (469.27 K)
-191
بررسی تغییرات کربوهیدرات ها، پرولین، پروتئین و کلروفیل تحت تأثیر کاربرد اوره در درختان نارنگی کینو
فاطمه کرم نژاد، نوراله معلمی، اسماعیل خالقی، محمدحسن مرتضوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (516.93 K)
-190
ارزیابی برخی خصوصیات پومولوژیکی و بیوشیمیایی چند رقم و ژنوتیپ فندق در منطقه اشکورات رودسر
شبنم یعقوبی فر، فرهنگ رضوی، ولی ربیعی، داوود جوادی، اکبر حسنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (422.56 K)
-189
تاثیر شوری بر شاخص های فیزیولوژیکی، مورفولوژیکی در هفت رقم انجیر (Ficus carica. L)
اله داد سلیم پور، منصوره شمیلی، علی دادخدائی، حمید زارع، مهدی حدادی نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (344.82 K)
-188
اثر دما و نوع بافت سوخ (پیاز) بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی سوخ جام زرین پاییزه
فرزاد نظری، همیلا منافی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.08 MB)
-187
اثر تاریخ های کاشت بر عملکرد لوبیای سیاه (.Phaseolus vulgaris L)
منیژه ذکائی، میثم اشجعی، جمالعلی الفتی، رضا فتوحی قزوینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (299.85 K)
-186
بررسی برخی خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی دو واریته بلوط (Quercus branti) در منطقه خرم آباد لرستان
یونس عباسی بسطامی، روح الله چمانه، مجید نجفی، داود بخشی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (304.73 K)
-185
تنوع در خصوصیات میوه 12 ژنوتیپ گردو (.Juglan regia L) در استان همدان
شهناز حمیدی، نوید یزدانی، کوروش وحدتی، علیرضا پویش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (307.46 K)
-184
تاثیر اسپرمیدین بر میزان فعالیت برخی آنزیم ها و پروتئین کل در برگ گل رز
مهدی حسینی فرهی، بهمن خلدبرین
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.5 K)
-183
بررسی تاثیر فصل و تاریخ کاشت بر عملکرد و برخی از خصوصیات کیفی ژنوتیپهای مختلف لوبیای بومی گیلان
سحر امین کار سیدانی، یوسف حمیداوغلی، محسن زواره
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (146.03 K)
-182
اثر 24- اپی براسینولید بر پراکسیداسیون لیپید، میزان پروتئین و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانتی دانهال های ازگیل ژاپنی تحت تنش شوری
فاطمه صادقی، اختر شکافنده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (545.98 K)
-181
تغییرات اجزای سیستم آنتی اکسیدانی و الگوی پروتئین ها در چهار رقم انجیر در شرایط تنش خشکی
مهدیه غلامی، مجید راحمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (185.94 K)
-180
ارتباط تغییرات اتیلن و فعالیت آنزیمهایآنتی اکسیدانت در مراحل مختلف رشدی گل رز رقم وارلون
نجم الدین مرتضوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (305.82 K)
-179
روشی موثر برای استخراج DNA ژنومی از 7 گونه مهم ورد در ایران
زهره جبارزاده، حسن صالحی، مرتضی خوشخوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (409.71 K)
-178
بررسی روابط رگرسیونی طول عمر گل های شاخه بریده رز رقم "ردجانت" با صفات کیفی آن پس از کاربرد تیمارهای مختلف سیتوکینین ها
سپیده کلاته جاری، احمد خلیقی، فواد مرادی، محمدرضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (431.29 K)
-177
همبستگی صفات مختلف ژنوتیپ های گردوی ایرانی در شمال غرب ایران (منطقه ی خلخال)
هادی ذبیحی، سعید پیری، علی اکبر ایمانی، فرزام توانکار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (343.36 K)
-176
بررسی و اندازه گیری مواد مهم تشکیل دهنده ضایعات کارخانه های چای
فاطمه پارسا، صغری محبیان، رضا آزادی، سید احمد تقی شکر گزار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (297.22 K)
-175
بررسی افزایش تحمل پونسیروس به تنش خشکی با استفاده از زیست محرک آمینول فورته
رقیه راهب، بهروز گلعین، بابک باباخانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (286.99 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2