کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 28

-699 افزایش عمر پس از برداشت قارچ خوراکی توسط تیمار فراصوت از طریق کاهش بار میکروبی و ممانعت از قهوه‌ای شدن آنزیمی
اورنگ خادمی، فهیمه سرلک، جواد عرفانی مقدم
مشاهده مقاله اصل مقاله 106.74 K

-698 بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی چهار رقم انار تجاری منطقه کاشمر در طی دوره انبارداری
سیدجلال علمدار، کاظم ارزانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 142.54 K

-697 تاثیر پوترسین و اسانس نعناع بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه آلو (Prunus domestica L.) رقم شابلون
آرا علی نژاد اله شاه، حسین مرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 452.51 K

-696 اثر بنتونیت سدیم - کلسیم بر کاهش وزن و حفظ کیفیت میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارمانی
پروین باباخانی، محمد سیاری، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله اصل مقاله 114.44 K

-695 اثر تیمارهای پوششی بر خصوصیات انبارمانی میوه پرتقال محلی منطقه حاجی آباد
حمیدرضا بهرامی، ایران محمدپور، مریم تاتاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 326.16 K

-694 تأثیر زمان برداشت بر سنتز کاروتنوئید و انبارمانی میوه های کیوی ژنوتیپ گوشت طلایی (Actinidia chinensis ’Hort16A’)
سمیه رحیمی، محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 322.71 K

-693 تاثیر عنصر سیلیسیوم بر بهبود مؤلفه های پس از برداشت قارچ سفید دکمه ای Agaricus bisporus
رضا صالحی ملک آبادی، امیررضا اسماعیلی تیله نویی، کامران قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 293.23 K

-692 استفاده از بسته های حاوی نیتروژن، دی اکسیدکربن و خلأ برای حفظ کیفیت خرما ارقام مضافتی و کلوته طی انبار سرد
مبینا خزاعی پور، حسین میردهقان، محمدحسن شمشیری، موسی نجفی نیا
مشاهده مقاله اصل مقاله 529.7 K

-691 بررسی کارآیی پیش‌تیمار آب گرم بر قابلیت انبارمانی میوه انار در دمای سرد با استفاده از شاخص‌های وقوع آسیب اکسیداتیو و تغییر در ویژگی های فیزیکوشیمیایی
لیلا تقی‌پور، مجید راحمی، پدرام عصار
مشاهده مقاله اصل مقاله 492.63 K

-690 تاثیر محلول‌پاشی کلسیم و پتاسیم بر ویژگی‌های کمی و کیفی در طی انبارداری انار رقم زردانار (Punica granatum L. cv. Zardanar)
مریم زارع، مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 655.5 K

-689 اثر کاربرد پیش از برداشت اسید اگزالیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه توت فرنگی طی انبارداری
نعیمه سوخت سرایی، فریال وارسته، مهدی علیزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 455.12 K

-688 اثر اسانس گیاهی، آب گرم و پوشش خوراکی بر پوسیدگی کپک سبز در لیموترش
سارا اترش، اصغر رمضانیان، مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 250.13 K

-687 بررسی ویژگی های کیفی و انبارمانی ارقام نارنگی کلمانتین نولز و ماریسول
معصومه کیااشکوریان، جواد فتاحی مقدم، فرهاد رفعت، مازیار فقیه نصیری، کاظم نجفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 257.93 K

-686 اثر اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین بر کیفیت پسته تازه رقم احمدآقایی در شرایط انبار سرد
مجید اسماعیلی زاده، سمانه بختیاری زاده، سکینه رحیمی، حسین میردهقان
مشاهده مقاله اصل مقاله 247.81 K

-685 اثر محلول و بخار هگزانال روی برخی ویژگی های کیفی و انبارمانی قارچ تکمه ای
محمد سیاری، شقایق شاکری
مشاهده مقاله اصل مقاله 270.61 K

-684 بررسی کارآیی پیش تیمار آب گرم بر قابلیت انبارمانی میوه انار در دمای سرد با استفاده از شاخص های وقوع آسیب اکسیداتیو و تغییر در ویژگی های فیزیکی و شیمیایی
لیلا تقی پور، مجید راحمی، پدرام عصار
مشاهده مقاله اصل مقاله 402.36 K

-683 مقایسه ماندگاری میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa cv. "Paros") برداشت شده در فصل بهار و پاییز
محمود کوشش صبا، آشتی حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.17 M

-682 اثر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کیفی و عمر پس از برداشت کیوی رقم هایوارد̒
فرهاد پیرزاد، حسین میردهقان، مجید اسمعیلی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 209.4 K

-681 بررسی اثر کاربرد محلولپاشی اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات میوه زردآلو
الهام اردکانی، غلامحسین داوری نژاد، مجید عزیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 264.97 K

-680 کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر کنترل آلودگی میکروبی و بهبود صفات کیفی پسته تازه طی انبارمانی
زهرا خنامانی، زهرا خنامانی-، محمد حسین شمشیری، حسین حکم آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 179.55 K

-679 بررسی خصوصیات کمی و کیفی میوه کنار طی انبارمانی با استفاده از بسته بندی حاوی اتمسفر تعدیل یافته (MAP)
زهرا خادمی پاینده، فتانه یاری، نجمه فرهودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 154.36 K

-678 تاثیر ژل آلوئه ورا و بسته بندی با پلاستیک های نانو بر کیفیت قسمت خوراکی میوه انار
سید حسین میردهقان
مشاهده مقاله اصل مقاله 259.81 K

-677 بررسی اثر تیمار حرارتی بر جوانه زنی سوخ، کاهش وزن و عمر انباری پیاز خوراکی (Allium cepa L.)
موسی ایزد خواه شیشوان، مهدی تاج بخش، رضا امیرنیا، کریم پاکپور، زهرا تاج بخش
مشاهده مقاله اصل مقاله 347.11 K

-676 اثر دمای انبار و کلرور کلسیم بر افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی رقم "سلوا"
ثمره قرایی، ابوالقاسم حسن پور استهباناتی، عبدالحسین ابوطالبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 481.57 K

-675 استفاده از ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوردنی در نگهداری کمیت و کیفیت میوه شلیل
آرمان بیرقدار کشکولی، سعید حضرتی، زین العابدین طهماسبیی سروستانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 5.3 M