کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 28 |
|
-449 |
|
افزایش عمر پس از برداشت قارچ خوراکی توسط تیمار فراصوت از طریق کاهش بار میکروبی و ممانعت از قهوهای شدن آنزیمی |
|
اورنگ خادمی، فهیمه سرلک، جواد عرفانی مقدم |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 106.74 K
|
|
-448 |
|
بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی چهار رقم انار تجاری منطقه کاشمر در طی دوره انبارداری |
|
سیدجلال علمدار، کاظم ارزانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 142.54 K
|
|
-447 |
|
تاثیر پوترسین و اسانس نعناع بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه آلو (Prunus domestica L.) رقم شابلون |
|
آرا علی نژاد اله شاه، حسین مرادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 452.51 K
|
|
-446 |
|
اثر بنتونیت سدیم - کلسیم بر کاهش وزن و حفظ کیفیت میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارمانی |
|
پروین باباخانی، محمد سیاری، محمود اثنی عشری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 114.44 K
|
|
-445 |
|
اثر تیمارهای پوششی بر خصوصیات انبارمانی میوه پرتقال محلی منطقه حاجی آباد |
|
حمیدرضا بهرامی، ایران محمدپور، مریم تاتاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 326.16 K
|
|
-444 |
|
تأثیر زمان برداشت بر سنتز کاروتنوئید و انبارمانی میوه های کیوی ژنوتیپ گوشت طلایی (Actinidia chinensis ’Hort16A’) |
|
سمیه رحیمی، محمود قاسم نژاد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 322.71 K
|
|
-443 |
|
تاثیر عنصر سیلیسیوم بر بهبود مؤلفه های پس از برداشت قارچ سفید دکمه ای Agaricus bisporus |
|
رضا صالحی ملک آبادی، امیررضا اسماعیلی تیله نویی، کامران قاسمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 293.23 K
|
|
-442 |
|
استفاده از بسته های حاوی نیتروژن، دی اکسیدکربن و خلأ برای حفظ کیفیت خرما ارقام مضافتی و کلوته طی انبار سرد |
|
مبینا خزاعی پور، حسین میردهقان، محمدحسن شمشیری، موسی نجفی نیا |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 529.7 K
|
|
-441 |
|
بررسی کارآیی پیشتیمار آب گرم بر قابلیت انبارمانی میوه انار در دمای سرد با استفاده از شاخصهای وقوع آسیب اکسیداتیو و تغییر در ویژگی های فیزیکوشیمیایی |
|
لیلا تقیپور، مجید راحمی، پدرام عصار |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 492.63 K
|
|
-440 |
|
تاثیر محلولپاشی کلسیم و پتاسیم بر ویژگیهای کمی و کیفی در طی انبارداری انار رقم زردانار (Punica granatum L. cv. Zardanar) |
|
مریم زارع، مجید راحمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 655.5 K
|
|
-439 |
|
اثر کاربرد پیش از برداشت اسید اگزالیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه توت فرنگی طی انبارداری |
|
نعیمه سوخت سرایی، فریال وارسته، مهدی علیزاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 455.12 K
|
|
-438 |
|
اثر اسانس گیاهی، آب گرم و پوشش خوراکی بر پوسیدگی کپک سبز در لیموترش |
|
سارا اترش، اصغر رمضانیان، مجید راحمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 250.13 K
|
|
-437 |
|
بررسی ویژگی های کیفی و انبارمانی ارقام نارنگی کلمانتین نولز و ماریسول |
|
معصومه کیااشکوریان، جواد فتاحی مقدم، فرهاد رفعت، مازیار فقیه نصیری، کاظم نجفی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 257.93 K
|
|
-436 |
|
اثر اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین بر کیفیت پسته تازه رقم احمدآقایی در شرایط انبار سرد |
|
مجید اسماعیلی زاده، سمانه بختیاری زاده، سکینه رحیمی، حسین میردهقان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 247.81 K
|
|
-435 |
|
اثر محلول و بخار هگزانال روی برخی ویژگی های کیفی و انبارمانی قارچ تکمه ای |
|
محمد سیاری، شقایق شاکری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 270.61 K
|
|
-434 |
|
بررسی کارآیی پیش تیمار آب گرم بر قابلیت انبارمانی میوه انار در دمای سرد با استفاده از شاخص های وقوع آسیب اکسیداتیو و تغییر در ویژگی های فیزیکی و شیمیایی |
|
لیلا تقی پور، مجید راحمی، پدرام عصار |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 402.36 K
|
|
-433 |
|
مقایسه ماندگاری میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa cv. "Paros") برداشت شده در فصل بهار و پاییز |
|
محمود کوشش صبا، آشتی حسینی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.17 M
|
|
-432 |
|
اثر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کیفی و عمر پس از برداشت کیوی رقم هایوارد̒ |
|
فرهاد پیرزاد، حسین میردهقان، مجید اسمعیلی زاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 209.4 K
|
|
-431 |
|
بررسی اثر کاربرد محلولپاشی اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات میوه زردآلو |
|
الهام اردکانی، غلامحسین داوری نژاد، مجید عزیزی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 264.97 K
|
|
-430 |
|
کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر کنترل آلودگی میکروبی و بهبود صفات کیفی پسته تازه طی انبارمانی |
|
زهرا خنامانی، زهرا خنامانی-، محمد حسین شمشیری، حسین حکم آبادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 179.55 K
|
|
-429 |
|
بررسی خصوصیات کمی و کیفی میوه کنار طی انبارمانی با استفاده از بسته بندی حاوی اتمسفر تعدیل یافته (MAP) |
|
زهرا خادمی پاینده، فتانه یاری، نجمه فرهودی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 154.36 K
|
|
-428 |
|
تاثیر ژل آلوئه ورا و بسته بندی با پلاستیک های نانو بر کیفیت قسمت خوراکی میوه انار |
|
سید حسین میردهقان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 259.81 K
|
|
-427 |
|
بررسی اثر تیمار حرارتی بر جوانه زنی سوخ، کاهش وزن و عمر انباری پیاز خوراکی (Allium cepa L.) |
|
موسی ایزد خواه شیشوان، مهدی تاج بخش، رضا امیرنیا، کریم پاکپور، زهرا تاج بخش |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 347.11 K
|
|
-426 |
|
اثر دمای انبار و کلرور کلسیم بر افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی رقم "سلوا" |
|
ثمره قرایی، ابوالقاسم حسن پور استهباناتی، عبدالحسین ابوطالبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 481.57 K
|
|
-425 |
|
استفاده از ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوردنی در نگهداری کمیت و کیفیت میوه شلیل |
|
آرمان بیرقدار کشکولی، سعید حضرتی، زین العابدین طهماسبیی سروستانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 5.3 M
|