کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 28

1 افزایش عمر پس از برداشت قارچ خوراکی توسط تیمار فراصوت از طریق کاهش بار میکروبی و ممانعت از قهوه‌ای شدن آنزیمی
اورنگ خادمی؛ فهیمه سرلک؛ جواد عرفانی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.74 K)

2 بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی چهار رقم انار تجاری منطقه کاشمر در طی دوره انبارداری
سیدجلال علمدار؛ کاظم ارزانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (142.54 K)

3 تاثیر پوترسین و اسانس نعناع بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه آلو (Prunus domestica L.) رقم شابلون
آرا علی نژاد اله شاه؛ حسین مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (452.51 K)

4 اثر بنتونیت سدیم - کلسیم بر کاهش وزن و حفظ کیفیت میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارمانی
پروین باباخانی؛ محمد سیاری؛ محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (114.44 K)

5 اثر تیمارهای پوششی بر خصوصیات انبارمانی میوه پرتقال محلی منطقه حاجی آباد
حمیدرضا بهرامی؛ ایران محمدپور؛ مریم تاتاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.16 K)

6 تأثیر زمان برداشت بر سنتز کاروتنوئید و انبارمانی میوه های کیوی ژنوتیپ گوشت طلایی (Actinidia chinensis ’Hort16A’)
سمیه رحیمی؛ محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.71 K)

7 تاثیر عنصر سیلیسیوم بر بهبود مؤلفه های پس از برداشت قارچ سفید دکمه ای Agaricus bisporus
رضا صالحی ملک آبادی؛ امیررضا اسماعیلی تیله نویی؛ کامران قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.23 K)

8 استفاده از بسته های حاوی نیتروژن، دی اکسیدکربن و خلأ برای حفظ کیفیت خرما ارقام مضافتی و کلوته طی انبار سرد
مبینا خزاعی پور؛ حسین میردهقان؛ محمدحسن شمشیری؛ موسی نجفی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (529.7 K)

9 بررسی کارآیی پیش‌تیمار آب گرم بر قابلیت انبارمانی میوه انار در دمای سرد با استفاده از شاخص‌های وقوع آسیب اکسیداتیو و تغییر در ویژگی های فیزیکوشیمیایی
لیلا تقی‌پور؛ مجید راحمی؛ پدرام عصار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (492.63 K)

10 تاثیر محلول‌پاشی کلسیم و پتاسیم بر ویژگی‌های کمی و کیفی در طی انبارداری انار رقم زردانار (Punica granatum L. cv. Zardanar)
مریم زارع؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (655.5 K)

11 اثر کاربرد پیش از برداشت اسید اگزالیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه توت فرنگی طی انبارداری
نعیمه سوخت سرایی؛ فریال وارسته؛ مهدی علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (455.12 K)

12 اثر اسانس گیاهی، آب گرم و پوشش خوراکی بر پوسیدگی کپک سبز در لیموترش
سارا اترش؛ اصغر رمضانیان؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (250.13 K)

13 بررسی ویژگی های کیفی و انبارمانی ارقام نارنگی کلمانتین نولز و ماریسول
معصومه کیااشکوریان؛ جواد فتاحی مقدم؛ فرهاد رفعت؛ مازیار فقیه نصیری؛ کاظم نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (257.93 K)

14 اثر اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین بر کیفیت پسته تازه رقم احمدآقایی در شرایط انبار سرد
مجید اسماعیلی زاده؛ سمانه بختیاری زاده؛ سکینه رحیمی؛ حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (247.81 K)

15 اثر محلول و بخار هگزانال روی برخی ویژگی های کیفی و انبارمانی قارچ تکمه ای
محمد سیاری؛ شقایق شاکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.61 K)

16 بررسی کارآیی پیش تیمار آب گرم بر قابلیت انبارمانی میوه انار در دمای سرد با استفاده از شاخص های وقوع آسیب اکسیداتیو و تغییر در ویژگی های فیزیکی و شیمیایی
لیلا تقی پور؛ مجید راحمی؛ پدرام عصار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.36 K)

17 مقایسه ماندگاری میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa cv. "Paros") برداشت شده در فصل بهار و پاییز
محمود کوشش صبا؛ آشتی حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

18 اثر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کیفی و عمر پس از برداشت کیوی رقم هایوارد̒
فرهاد پیرزاد؛ حسین میردهقان؛ مجید اسمعیلی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (209.4 K)

19 بررسی اثر کاربرد محلولپاشی اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات میوه زردآلو
الهام اردکانی؛ غلامحسین داوری نژاد؛ مجید عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.97 K)

20 کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر کنترل آلودگی میکروبی و بهبود صفات کیفی پسته تازه طی انبارمانی
زهرا خنامانی؛ زهرا خنامانی-؛ محمد حسین شمشیری؛ حسین حکم آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.55 K)

21 بررسی خصوصیات کمی و کیفی میوه کنار طی انبارمانی با استفاده از بسته بندی حاوی اتمسفر تعدیل یافته (MAP)
زهرا خادمی پاینده؛ فتانه یاری؛ نجمه فرهودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (154.36 K)

22 تاثیر ژل آلوئه ورا و بسته بندی با پلاستیک های نانو بر کیفیت قسمت خوراکی میوه انار
سید حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (259.81 K)

23 بررسی اثر تیمار حرارتی بر جوانه زنی سوخ، کاهش وزن و عمر انباری پیاز خوراکی (Allium cepa L.)
موسی ایزد خواه شیشوان؛ مهدی تاج بخش؛ رضا امیرنیا؛ کریم پاکپور؛ زهرا تاج بخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.11 K)

24 اثر دمای انبار و کلرور کلسیم بر افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی رقم "سلوا"
ثمره قرایی؛ ابوالقاسم حسن پور استهباناتی؛ عبدالحسین ابوطالبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (481.57 K)

25 استفاده از ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوردنی در نگهداری کمیت و کیفیت میوه شلیل
آرمان بیرقدار کشکولی؛ سعید حضرتی؛ زین العابدین طهماسبیی سروستانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.3 MB)