کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 39

1 بررسی میزان روغن و خصوصیات آنتی اکسیدانی مغز برخی ارقام و ژنوتیپ های بادام
اصغر موسوی؛ محمود قاسم نژاد؛ صفورا اسکندری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.61 K)

2 تاثیر تیمار گرمایی هوای گرم بر ظرفیت آنتی اکسیدانی آریل انار رقم "ملس ساوه"
مهشاد مقومی؛ یونس مستوفی؛ ذبیح اله زمانی؛ علیرضا طلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (199.94 K)

3 ارزیابی ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی چند نوع میوه بومی شمال ایران
مهتاب مرادی دیگه سرا؛ داود بخشی؛ انسیه قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (117.24 K)

4 بررسی کیفیت نور بر برخی شاخص های کالوس مرزه خوزستانی (Satureja khuzetanica L.)
شهیده رباطی؛ حسن ساری خانی؛ محمد حسین میر جلیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.01 K)

5 اثر 24 -اپی براسینواستروئید برعملکرد و ویژگی‌های آنتی اکسیدانی انگور رقم بیدانه سفید
پرستو قربانی؛ سعید عشقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (114.91 K)

6 ارزیابی میزان فنول کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی برخی از جمعیت های گیاه دارویی Allium elburzense
چنور اسدی؛ محبوبه زارع مهرجردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.27 K)

7 تعیین برخی مواد فیتوشیمیایی و توان پاداکسندگی در اندام‌های مختلف سوسن چلچراغ (ledebourii L.)
کمال غلامی پور فرد؛ فریدون عصری؛ مهدی صالحی؛ زهرا زینتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

8 تنش کوتاه مدت ازن و اثر آن بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و سیستم آنتی اکسیدانی توت فرنگی ارقام آروماس و سلو
مهدیه کریمی؛ منصور غلامی؛ حسن ساریخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.33 K)

9 اثر رژیم آبیاری روی برخی ویژگی های کیفی کشمش و شیره انگور (Vitis vinifera) رقم بیدانه سفید
علیرضا براتی جورابی؛ احمد ارشادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.84 K)

10 اثرات پس از برداشت تیمار نیتریک اکسید بر فعالیت آنتی اکسیدانی، برخی خواص کیفی عمر انبارمانی میوه پسته تر
شهین قیصربیگی؛ سید حسین میردهقان؛ محمود قاسم نژاد؛ فاطمه ناظوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (699.58 K)

11 اثر سدیم نیتروپروساید بر پرآوری و فعالیت آنتی اکسیدانی سیب گوشت قرمز رقم بناب
فاطمه زاهدزاده؛ فرشاد کاکاوند؛ نسرین فرهادی؛ فریبرز زارع نهندی؛ سمیرا زینالی فرخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (229.36 K)

12 ارزیابی برخی خصوصیات گیاه دارویی بابونه آلمانی (. Matricaria chamomilla L) در پاسخ به نانوکود فسفر و ورمیکمپوست
محبوبه آشناور؛ وحید اکبرپور؛ محمدعلی بهمنیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (272.87 K)

13 تاثیرتیمار قبل از برداشت اسپری آب بر فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی در زمان برداشت میوه سیب رقم گرانی اسمیت
رقیه هدایتی؛ داود بخشی؛ نادر پیرمردیان؛ علی اعلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (247.37 K)

14 بررسی ترکیبات فلاونوئیدی و رسوراترول در انگور سیاه و انگور جنگلی بومی شمال ایران
روح اله دستور؛ داود بخشی؛ علیرضا علی اکبر؛ سحر فنایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.65 K)

15 بررسی تغییرات چهار رقم آلو در طول دوره انبارداری در دو دمای صفر و پنج درجه سانتیگراد
زهرا فلاتی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ علی عبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (632.05 K)

16 تأثیر پوترسین روی انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوه هلو رقم مخملی
سولماز فاضلی روشن؛ محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (328.14 K)

17 اثرات پس از برداشت تیمار نیتریک اکسید بر فعالیت آنتی اکسیدانی، برخی خواص کیفی و عمر انبارمانی میوه پسته ی تر
شهین قیصربیگی؛ سید حسین میردهقان؛ محمود قاسم نژاد؛ فاطمه ناظوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

18 بررسی مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی برخی ژنوتیپ های آلوی جنگلی در منطقه املش استان گیلان
فروغ سیدنوری املشی؛ ولی ربیعی؛ داود بخشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (231.33 K)

19 مقایسه تاثیرپذیری ارقام تازهخوری و خشکباری زردآلو از زمان های برداشت میوه
شبنم فخیم رضایی؛ جعفر حاجی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (699.62 K)

20 ارزیابی ویژگی های آنتی اکسیدانی ژنوتیپ های مختلف ازگیل وحشی (. Mespilus germanica L)در استان گیلان
محمدرضا پورقیومی؛ داود بخشی؛ روح الله چمانه؛ یونس عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.02 K)

21 مقایسه ارزش غذایی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه برخی از ژنوتیپ های کدو زمستانه تولید شده در مناطق مختلف استان گیلان
محمدجواد جواهردشتی؛ محمود قاسم نژاد؛ حبیب الله سمیع زاده؛ مصطفی عشورنژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (260.86 K)

22 تغییر ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی در برخی ژنوتیپ های لوبیای بومی گیلان تحت تاثیر تاریخ های کشت مختلف
سحر امین کار سیدانی؛ یوسف حمیداوغلی؛ محسن زواره
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.53 K)

23 ارزیابی فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی چند ژنوتیپ های گوجه درختی در استان گیلان
سمیه حسینی؛ عبدالله حاتم زاده؛ داود بخشی؛ محمود قاسم نژاد؛ حسین صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.36 K)

24 اثر زمان برداشت و مدت نگهداری در انبار بر کیفیت روغن زیتون ارقام زرد، روغنی وآربکین در منطقه رودبار
سمیه افتخاری؛ محمود قاسم نژاد؛ محمد رمضانی ملک رودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (150.64 K)

25 ویژگی های آنتی اکسیدانی چهار رقم انگور و کشمش تهیه شده از آنها
پرستو قربانی؛ حسن ساریخانی؛ منصور غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.93 K)