کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 39 |
|
-599 |
|
بررسی میزان روغن و خصوصیات آنتی اکسیدانی مغز برخی ارقام و ژنوتیپ های بادام |
|
اصغر موسوی، محمود قاسم نژاد، صفورا اسکندری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 112.61 K
|
|
-598 |
|
تاثیر تیمار گرمایی هوای گرم بر ظرفیت آنتی اکسیدانی آریل انار رقم "ملس ساوه" |
|
مهشاد مقومی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، علیرضا طلایی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 199.94 K
|
|
-597 |
|
ارزیابی ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی چند نوع میوه بومی شمال ایران |
|
مهتاب مرادی دیگه سرا، داود بخشی، انسیه قربانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 117.24 K
|
|
-596 |
|
بررسی کیفیت نور بر برخی شاخص های کالوس مرزه خوزستانی (Satureja khuzetanica L.) |
|
شهیده رباطی، حسن ساری خانی، محمد حسین میر جلیلی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 106.01 K
|
|
-595 |
|
اثر 24 -اپی براسینواستروئید برعملکرد و ویژگیهای آنتی اکسیدانی انگور رقم بیدانه سفید |
|
پرستو قربانی، سعید عشقی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 114.91 K
|
|
-594 |
|
ارزیابی میزان فنول کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی برخی از جمعیت های گیاه دارویی Allium elburzense |
|
چنور اسدی، محبوبه زارع مهرجردی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 267.27 K
|
|
-593 |
|
تعیین برخی مواد فیتوشیمیایی و توان پاداکسندگی در اندامهای مختلف سوسن چلچراغ (ledebourii L.) |
|
کمال غلامی پور فرد، فریدون عصری، مهدی صالحی، زهرا زینتی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.11 M
|
|
-592 |
|
تنش کوتاه مدت ازن و اثر آن بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و سیستم آنتی اکسیدانی توت فرنگی ارقام آروماس و سلو |
|
مهدیه کریمی، منصور غلامی، حسن ساریخانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 275.33 K
|
|
-591 |
|
اثر رژیم آبیاری روی برخی ویژگی های کیفی کشمش و شیره انگور (Vitis vinifera) رقم بیدانه سفید |
|
علیرضا براتی جورابی، احمد ارشادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 315.84 K
|
|
-590 |
|
اثرات پس از برداشت تیمار نیتریک اکسید بر فعالیت آنتی اکسیدانی، برخی خواص کیفی عمر انبارمانی میوه پسته تر |
|
شهین قیصربیگی، سید حسین میردهقان، محمود قاسم نژاد، فاطمه ناظوری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 699.58 K
|
|
-589 |
|
اثر سدیم نیتروپروساید بر پرآوری و فعالیت آنتی اکسیدانی سیب گوشت قرمز رقم بناب |
|
فاطمه زاهدزاده، فرشاد کاکاوند، نسرین فرهادی، فریبرز زارع نهندی، سمیرا زینالی فرخی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 229.36 K
|
|
-588 |
|
ارزیابی برخی خصوصیات گیاه دارویی بابونه آلمانی (. Matricaria chamomilla L) در پاسخ به نانوکود فسفر و ورمیکمپوست |
|
محبوبه آشناور، وحید اکبرپور، محمدعلی بهمنیار |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 272.87 K
|
|
-587 |
|
تاثیرتیمار قبل از برداشت اسپری آب بر فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی در زمان برداشت میوه سیب رقم گرانی اسمیت |
|
رقیه هدایتی، داود بخشی، نادر پیرمردیان، علی اعلمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 247.37 K
|
|
-586 |
|
بررسی ترکیبات فلاونوئیدی و رسوراترول در انگور سیاه و انگور جنگلی بومی شمال ایران |
|
روح اله دستور، داود بخشی، علیرضا علی اکبر، سحر فنایی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 292.65 K
|
|
-585 |
|
بررسی تغییرات چهار رقم آلو در طول دوره انبارداری در دو دمای صفر و پنج درجه سانتیگراد |
|
زهرا فلاتی، محمدرضا فتاحی مقدم، علی عبادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 632.05 K
|
|
-584 |
|
تأثیر پوترسین روی انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوه هلو رقم مخملی |
|
سولماز فاضلی روشن، محمود اثنی عشری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 328.14 K
|
|
-583 |
|
اثرات پس از برداشت تیمار نیتریک اکسید بر فعالیت آنتی اکسیدانی، برخی خواص کیفی و عمر انبارمانی میوه پسته ی تر |
|
شهین قیصربیگی، سید حسین میردهقان، محمود قاسم نژاد، فاطمه ناظوری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.08 M
|
|
-582 |
|
بررسی مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی برخی ژنوتیپ های آلوی جنگلی در منطقه املش استان گیلان |
|
فروغ سیدنوری املشی، ولی ربیعی، داود بخشی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 231.33 K
|
|
-581 |
|
مقایسه تاثیرپذیری ارقام تازهخوری و خشکباری زردآلو از زمان های برداشت میوه |
|
شبنم فخیم رضایی، جعفر حاجی لو |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 699.62 K
|
|
-580 |
|
ارزیابی ویژگی های آنتی اکسیدانی ژنوتیپ های مختلف ازگیل وحشی (. Mespilus germanica L)در استان گیلان |
|
محمدرضا پورقیومی، داود بخشی، روح الله چمانه، یونس عباسی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 197.02 K
|
|
-579 |
|
مقایسه ارزش غذایی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه برخی از ژنوتیپ های کدو زمستانه تولید شده در مناطق مختلف استان گیلان |
|
محمدجواد جواهردشتی، محمود قاسم نژاد، حبیب الله سمیع زاده، مصطفی عشورنژاد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 260.86 K
|
|
-578 |
|
تغییر ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی در برخی ژنوتیپ های لوبیای بومی گیلان تحت تاثیر تاریخ های کشت مختلف |
|
سحر امین کار سیدانی، یوسف حمیداوغلی، محسن زواره |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 265.53 K
|
|
-577 |
|
ارزیابی فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی چند ژنوتیپ های گوجه درختی در استان گیلان |
|
سمیه حسینی، عبدالله حاتم زاده، داود بخشی، محمود قاسم نژاد، حسین صمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 270.36 K
|
|
-576 |
|
اثر زمان برداشت و مدت نگهداری در انبار بر کیفیت روغن زیتون ارقام زرد، روغنی وآربکین در منطقه رودبار |
|
سمیه افتخاری، محمود قاسم نژاد، محمد رمضانی ملک رودی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 150.64 K
|
|
-575 |
|
ویژگی های آنتی اکسیدانی چهار رقم انگور و کشمش تهیه شده از آنها |
|
پرستو قربانی، حسن ساریخانی، منصور غلامی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 73.93 K
|