کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 126

-124 بررسی اثر تنظیم کننده رشد نفتالین استیک اسید (NAA) بر جلوگیری از ریزش قبل از برداشت سیب رقم گلدن دلیشس
حسین آرویی، علیرضا طلایی، مصطفی مصطفوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.42 K)

-123 مروری بر فیزیولوژی بعد از برداشت گلهای بریده
معصومه معمار مشرفی، علیرضا ظلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.33 K)

-122 بررسی و تعین مناسب ترین زمان برداشت ارقام سیب گلدن دلیشس و رد دلیشس
حمیده ژاله رضایی، اسداله علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.62 K)

-121 نقش برداشت مکانیزه در افزایش راندمان تولید و کاهش ضایعات پس از برداشت زیتون
رعنا فامیل مومن
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.58 K)

-120 روش های جلوگیری از ضایعات تولیدات باغبانی و مسایل فیزیولوژی پس از برداشت
سید ماشاءا... حسینی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.66 K)

-119 تعیین مناسبترین مرحله برداشت قارچ خوراکی (تکمه ای) و نگهداری دراز مدت آن
یحیی مقصودلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.02 K)

-118 کاشت ، داشت و برداشت در باغداری نوین
علی عطار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (9.81 K)

-117 تأثیر کاهش شدت تابش نور بر ترکیبات فیتو و بیوشیمیایی گیاه دارویی صبر زرد (Aloe vera)
سعید حضرتی، فرهاد حبیب زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.87 K)

-116 بررسی تأثیر زمان محلول پاشی اوره و زمان برداشت محصول نارنگی بر عملکرد و کیفیت میوه نارنگی ( Citrus reticulata)سیاهو
یعقوب حسینی، رمضان رضازاده، یعقوبعلی کرمی، جهانشاه صالح، مریم قریشی، عبدالحسین عسکری، محمدعلی احمدی راد، حامد حسن زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (201.83 K)

-115 اثر باکتری کشی عصاره پیاز بر دوام گل بریده رز
مجیده محمدنژاد گنجی، رقیه روروه، حسین مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (187.9 K)

-114 بررسی میزان تغییرات برخی از کربوهیدرات ها از زمان برداشت تا جوانه زنی در بخش های مختلف سیر
سیامک محمدی چیانه، کامبیز مشایخی، منیژه میان آبادی، فرشید قادری فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.72 K)

-113 بررسی تغییرات هیدراتهایکربن، آنتوسیانین و محتوای کلروفیل از زمان برداشت تا جوانه زنی سیر
سیامک محمدی چیانه، کامبیز مشایخی، منیژه میان آبادی، فرشید قادری فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.13 K)

-112 ارزیابی کیفیت میوه نارنگی جدید "یاشار" روی پنج پایه مختلف
محمد رمانی، جواد فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.97 K)

-111 بررسی اثر مرحله برداشت، تیمارهای شیمیایی، قندها و تنظیم کننده های رشد گیاهی بر عمر گلجایی گل بریده میخک رقم نلسون
راضیه امینی، عبدالحسین ابوطالبی، مهرداد جعفرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (426.54 K)

-110 بررسی اثر مرحله برداشت و تنظیم کننده های رشد گیاهی بر عمر گلجایی گل بریده میخک رقم نیلسون
رضیه امینی، عبدالحسین ابوطالبی، مهرداد جعفرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.15 K)

-109 تغییرات غلظت آنتوسیانین، ظرفیت آنتی اکسیدانی، پراکسیداسیون لیپیدها و عمر ماندگاری گل های بریده برخی ارقام آلسترومریا در برداشت های مختلف
سمیه قاسمی عمران، محمود قاسم نژاد، عبدالله حاتم زاده، داود بخشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.28 K)

-108 افزایش عمر پس از برداشت و بهبود برخی صفات کیفی گل بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. Nelson) توسط کاربرد تی دیازورون
پرگل رسولی، یونس مستوفی، روح انگیز نادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (512.67 K)

-107 اثر جیبرلین، بنزیل آدنین و ساکاروز بر فیزیولوژی پس از برداشت، پایداری غشاء سلولی و عمر ماندگاری گل بریده گلایل
الهام دانایی، پژمان مرادی، وحید عبدوسی، سید محمد موسوی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (759.94 K)

-106 اثر تیمار محلول نیترات نقره بر روی ماندگاری پس از برداشت گل بریده میخک
حسین ربیعی انگورانی، سید نجم الدین مرتضوی، علیا محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.35 K)

-105 تاثیر ساکارز، سولفات آلومینیوم و اسید سیتریک روی عمر پس از برداشت گل های شاخه بریده رز
عبدالرحمن محمدخانی، وحید روحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (312.15 K)

-104 بررسی تاثیر محلول های نگهدارنده بر افزایش طول عمر و کیفیت پس از برداشت گل بریده رز رقم اولانچ
سمیه موسوی، عبدالحسین ابوطالبی، بهزاد ادریسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (341.13 K)

-103 اثر ساکارز و اسید سیتریک در ماندگاری پس از برداشت گل های بریدنی آلسترومریا رقم هیبرید 852
لیلی زینل خانی، سید نجم الدین مرتضوی، فرشته گل کرم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.82 K)

-102 تاثیر برخی تیمارهای شیمیایی و هورمونی روی عمر گلجایی و خصوصیات کیفی پس از برداشت گل بریده رز رقم "Grand Prix"
محبوبه علایی، سید حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (245.4 K)

-101 بررسی تأثیر زمان برداشت بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی آویشن ابلق (Thymus × citriodorus (Pers.) Schreb)
فرنوش فتاحی-، رضا امید بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (299.78 K)

-100 ارزیابی تغییرات میزان اسانس گیاه افسنطین Artemisia absinthium در فواصل زمانی مختلف پس از برداشت و اثر سه دستگاه اسانس گیری و دو فصل مختلف بر میزان اسانس این گیاه
فرزانه بهادری، هاجر معظمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.9 K)