اثر جیبرلین، بنزیل آدنین و ساکاروز بر فیزیولوژی پس از برداشت، پایداری غشاء سلولی و عمر ماندگاری گل بریده گلایل

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (759.94 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
2استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه
3استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
4کارشناس ارشد باغبانی و مدیر عامل شرکت گل و گیاه خاورمیانه
چکیده
کلیدواژه ها