کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 30

-824 ارزیابی میزان رنگیزه ها و ویتامین ث برخی ارقام فلفل سبز در مرحله بلوغ میوه
رخساره رحیم خانی، فریال وارسته، فرهاد سیاوشی
مشاهده مقاله اصل مقاله 124.71 K

-823 بررسی مقدماتی سازگاری برخی از جمعیت‌های نعناع از نظر صفات فیزیولوژیکی و رنگیزه‌های فتوسنتزی در شرایط آب و هوایی اهواز
محمود اسماعیل پور حیدرآبادی، محمد محمودی سورستانی، محمود ملک زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 127.65 K

-822 تغییر در رنگیزه های فتوسنتزی و فعالیت آنتی اکسیدانی دو گونه کاسنی تحت تاثیر سطوح مختلف سولفات آمونیوم
سعیده محتشمی، محمود اسماعیل پور حیدرآبادی، عسکر غنی، حسین غلامی، مرجان مصلی نژاد، فاطمه مهربان
مشاهده مقاله اصل مقاله 186.52 K

-821 اثر آسکوربات کلسیم بر سفتی و کیفیت پس از برداشت میوه گوجه فرنگی رقم ریوگرند
صدیقه زارع، محمد سیاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 145.94 K

-820 نگرشی بر برخی تحقیقات موثر بر درختان و درختچه های دارویی ایران
کرامت االله سعیدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 93.2 K

-819 مطالعه پاسخ فیزیولوژی گیاه نعناع گربه ای (Nepeta cataria) به کاربرد کودهای بیولوژیک، شیمیایی و اسید هیومیک
پریا بویری ده شیخ، محمد محمودی سورستانی، مریم ذوالفقاری، نعیمه عنایتی ضمیر
مشاهده مقاله اصل مقاله 117.82 K

-818 ارزیابی تاثیر سطوح مختلف کلرید سدیم بر محتوای پرولین و کلروفیل در برخی ژنوتیپ های انگور
صابر سهرابی، علی عبادی، علیرضا سلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 98.13 K

-817 بررسی ویژگی‌های کیفی پس از برداشت رز شاخه بریده (Rosa hybrida) رقم Red Alert در پاسخ به شدت نور
محمد فضلی، نیما احمدی، علیرضا بابائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.07 M

-816 ارزیابی رنگیزه‌های گیاهی در مرحله پس از برداشت رز شاخه بریده (Rosa hybrida) رقم “Red Alert” در پاسخ به متیل جاسمونات
محمد فضلی، نیما احمدی، علیرضا بابائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.23 M

-815 تاثیر افزایش نسبت پتاسیم به نیتروژن محلول غذایی بر برخی شاخص های رشدی و رنگیزه های گل رز رقم دولسه ویتا در شرایط گلخانه ای
سبحان سنگین آبادی، جواد رضاپورفرد، پرویز نوروزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 340.57 K

-814 تاثیر محلول پاشی کلسیم کلرید بر فتوسنتز و متابولیسم کربوهیدرات‌ها در نشاء توت فرنگی کشت شده در هیدروپونیک
محمدرضا اصغری، پری زاهدی پور ششگلانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 533.78 K

-813 اثر محلول پاشی اسید سالیسیلیک بر میزان ترکیبات زیست فعال میوه لیمو شیرین (limettioides Tanaka Citrus)
مریم خانی امیرسالاری، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 437.45 K

-812 تغییر در برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی کاسنی پابلند ( .Cichorium intybus L) در پاسخ به کاربرد ورمیکمپوست و اسیدهیومیک
حسین غلامی، محمدجمال سحرخیز، فاطمه روف فرد، محسن شیردل، عسکر غنی
مشاهده مقاله اصل مقاله 235.49 K

-811 تاثیر گاز دی اکسید گوگرد بر غلظت رنگریزه های فتوسنتزی تحت شدت های مختلف نور در گیاه داودی
فرداد دیداران، ساسان علی نیایی فرد، مصطفی عرب، محمود رضا روزبان، محبوبه زارع مهرجردی
مشاهده مقاله اصل مقاله 454.57 K

-810 بررسی اثر زئولیت و تنش خشکی بر پارامترهای فیزیولوژیکی هویج
منصوره شمیلی، صدیقه دهقانپور، سارا اترش
مشاهده مقاله اصل مقاله 458.68 K

-809 تأثیر اتیل متان سولفونات و پرتوایکس بر رنگیزه های فتوسنتزی Papaver rhoeas L.
فاطمه مینایی، ابوالفضل جوکار، مهدی زهتابیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 487.5 K

-808 تاثیر سطوح مختلف بیوچارغنی شده با نیتروژن بر رشد نشا سیکلامن (Cyclamen persicum L.)
مریم فتحی، سعید ریزی، حمیدرضا متقیان، رحیم برزگر
مشاهده مقاله اصل مقاله 492.43 K

-807 تأثیر تنش خشکی و اسید سالیسیلیک بر رنگیزه های گیاهی و ریزش برگ بادام (.Prunus dulcis Miller)
علی قربانی بیرگانی، عبدالرحمان محمدخانی، سعدالله هوشمند، غلامرضا ربیعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 228.73 K

-806 کاهش آسیب علف کش سوپرگالانت بر روی گیاه آفتابگردان (Helianthusannuus L.) تحت تیمار با آب مغناطیسی
زینب دهقان، جلیل خارا، رفیده دهقان، مهدی امامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 426.01 K

-805 تاثیر محلول پاشی کلرید کلسیم بر فتوسنتز و متابولیسم کربوهیدرات‌ها در نشاء توت فرنگی
پری زاهدی پور، محمدرضا اصغری
مشاهده مقاله اصل مقاله 470.08 K

-804 ارزیابی رنگیزه‌های فتوسنتزی گیاه دارویی بنفشه (Viola cornuta) تحت تاثیر هورمون سالیسیلیک اسید
نیره قربانی، حسین مرادی، وحید اکبرپور، عظیم قاسم نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 173.89 K

-803 تاثیر هورمون بنزیل آدنین روی میزان کاروتنوئید و ماندگاری گل و برگ سوسن (Lilium oriental cv. Belladona)
ریحانه عارف نیا، عبدالله حاتم زاده، محمود قاسم نژاد، زهرا جاودانی، راضیه غمگسار، عصمت عرب زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 98.45 K

-802 تاثیر نیتروژن و کم آبی بر محتوای کلروفیل و پراکسیداسیون لیپیدی گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula officinalis L.)
مریم اویسی عمران، محسن زواره، عبداالله حاتم زاده، محمد حسن علی بیگلویی
مشاهده مقاله اصل مقاله 101.1 K

-801 اثر مالچ و آرایش کاشت بر میزان ویتامین C و رنگیزه های فلفل دلمه ای رقم ماوراس
حسین مرادی، حامد شکری حیدری، محمدمهدی قربانی، محمد معصومی جویباری، غلامحسن موحد
مشاهده مقاله اصل مقاله 146.32 K

-800 بررسی اثر صفات مرتبط با ظرفیت آنتیاکسیدانی از طریق تجزیه مسیر در مورد فلفل دلمه‌ای
جمالعلی الفتی، محمد محمدی، طیبه شبانی، آذر محمدی پور، فاطمه پویه
مشاهده مقاله اصل مقاله 107.67 K