English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
29
1
معرفی رقم جدید زیتون (DD1) دیره با قابلیت برداشت کنسروی و با میوه های بسیار درشت
علی اصغر زینانلو، رحمت اله غلامی، کریم مصطفوی، عزیز عبدالهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (141.21 K)
2
تاثیر مالچ پلی اتیلن بر عملکرد و شاخص های رشد خربزه توده زرد جلالی
زینب عزیزی، طاهر برزگر، زهرا قهرمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (102.2 K)
3
تاثیر 2 و _4 دی کلروفنوکسی استیک اسید (2,4D) در اندازه و کیفیت میوه نارنگی انشو
نگین اخلاق امیری، کاظم ارزانی، یونس ابراهیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (15.19 K)
4
ارزیابی و معرفی کلونهای امید بخش گردو
جمال عاطفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (13.65 K)
5
مطالعه الگوی رشد و نمو میوه و زمان بروز عارضه سفیدشدگی آریل دانه انار "ملس ترش ساوه"
محمد کاوند، کاظم ارزانی، محسن برزگر، مجید میرلطیفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (256.34 K)
6
بررسی برخی صفات مورفولوژیک چند رقم گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) در شرایط آب و هوایی تهران
سمیه کدخدائی، کاظم ارزانی، عباس یداللهی، قاسم کریم زاده، حمید عبداللهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (292.24 K)
7
مقایسهی عملکرد و درصد روغن سه رقم آربیکن، کرونائیکی و کنسروالیا زیتون
مهدی شجاعی، منصور غلامی، مهدی طاهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (293.01 K)
8
مطالعه رابطه بین ترکیدگی میوه انار با برخی خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی میوه و برگ
جواد عرفانی مقدم، نسرین شیراوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (300.5 K)
9
اثر تنش شوری بر صفات مورفولوژیکی خاص در ده رقم توت فرنگی در کشت بدون خاک
ابراهیم لطیفی خواه، سعید عشقی، علی قرقانی، فاطمه رزاقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.27 MB)
10
خصوصیات برخی از ژنوتیپ های امیدبخش آلبالوی بومی ایران در راستای معرفی رقم جدید
ناصر بوذری، سمانه حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (456.53 K)
11
اثر تنش بیکربنات و شوری بر ویژگیهای مربوط به میوه طالبی پیوندی روی پایه کدو قلیانی در سیستم هیدروپونیک
محمود رقامی، مریم کشاورزی، حمیدرضا روستا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (352.73 K)
12
ارزیابی برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ های گردو بومی جنوب استان همدان
مهدی فلاح، کورش وحدتی، داراب حسنی، موسی رسولی، سعادت ساریخانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (303 K)
13
بررسی روند تغییرات کمی و کیفی میوه چند رقم سیب در سردخانه
قاسم حسنی، مهشید هناره
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (283.38 K)
14
شناسایی ژنوتیپ های برتر و دیربرگرده گردو (Juglans regia L) در برخی مناطق شمالی استان همدان، ایران
علی رضائی، کاظم ارزانی، سعادت ساریخانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (481.8 K)
15
شناسایی ژنوتیپ های برتر و دیربرگده گردو (Juglans regia L) در برخی مناطق شمالی استان همدان، ایران
علی رضائی، کاظم ارزانی، سعادت ساریخانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (524.03 K)
16
مطالعه خصوصیات فیزیکی و رنگ میوه نژادگان های توت سفید ( Morus alba)در استان آذربایجان غربی
سامان فیروزباراندوزی، حمید حسن پور، سحر کارگر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (270.26 K)
17
مطالعه خصوصیات فیزیکی و رنگ میوه نژادگانهای شاهتوت (Morus nigra) در استان آذربایجان غربی
سامان فیروز باراندوزی، حمید حسن پور، سحر کارگر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (375.94 K)
18
تجزیه مسیر در بررسی صفات برخی ژنوتیپ و ارقام زردآلوی دماوندی
امیر عباس تقی زاده، رحیم قره شیخ بیات، رقیه امینیان دهکردی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (393.14 K)
19
بررسی اثرات محلول پاشی جیبرلیک اسید بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی میوه و عملکرد عناب (Zizyphus jujuba)
فاطمه نخعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (355.79 K)
20
بررسی اثرات محلول پاشی اوره بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی میوه و عملکرد عناب (Zizyphus jujuba)
فاطمه نخعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (356 K)
21
بررسی برخی خصوصیات فنولوژیک و پومولوژیک یازده ژنوتیپ برتر گردو در منطقه اقلید، استان فارس
سعادت ساریخانی خرمی، کاظم ارزانی، محمودرضا روزبان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (188.8 K)
22
بررسی تأثیرات تنک کننده های شیمیایی بر درصد تنک و کیفیت میوه زردآلو رقم گردی
لیلا تقی پور، مجید راحمی، پدرام عصار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (244.07 K)
23
همبستگی صفات مختلف ژنوتیپ های گردوی ایرانی در شمال غرب ایران (منطقه ی خلخال)
هادی ذبیحی، سعید پیری، علی اکبر ایمانی، فرزام توانکار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (343.36 K)
24
بررسی خصوصیات میوه دو رقم زرد زیتون و روغنی رودبار در سه منطقه از مناطق توسعه کشت زیتون در استان کرمانشاه
ابوالمحسن حاجی امیری، حمیدرضا مومنی، عیسی ارجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (181.1 K)
25
بررسی عضو خطوط کاشت بر عملکرد و اجزایی عملکرد ارقام خیار گلخانه ای در منطقه جیرفت
ابراهیم ممنوعی، حمید عباس دخت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (335.06 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2