کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 86

1 اندازه گیری ویژگی های فیزیکی بسترهای ترکیبی و تاثیر آن ها بر مدیریت محلول رسانی سیستم های کشت بدون خاک
مجتبی دلشاد؛ حسین مزاری منقابی؛ لیلا رضایی نسب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.34 K)

2 ارزیابی بیوشیمیایی توده های مختلف ترخون (Artemisia dracunculus) جمع آوری شده از مناطق مختلف کشور
علی نیکپور شریف آباد؛ محمدرضا پیرمرادی؛ حمیدرضا کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (108.87 K)

3 ارزیابی خصوصیات مورفولوژیکی،اگرونومیکی و گروه بندی پیازهای بومی ایران
اشکبوس دهداری؛ عبدالمجید رضائی؛ مصطفی مبلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.6 K)

4 بررسی اثر تنش خشکی و تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه دارویی خار مقدس (Cnicus benedictus L.)
اعظم السادات آقائی میبدی؛ مجید شکرپور؛ ابوالفضل عزیزیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (120.92 K)

5 تأثیر غلظت های مختلف سدیم نیتروپروساید بر جوانه زنی بذور درختچه باران طلایی
مهدیه میرزایی مشهود؛ جواد رضاپور فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.09 K)

6 بررسی تنوع ژنتیکی برخی ارقام گلابی (Pyrus spp.) با صفات مورفولوژیک برگ
امید اسدالهی؛ عبداله احتشام نیا؛ سید حسام الدین حجازی؛ حمید عبدالهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (695.87 K)

7 بررسی اثر تنش خشکی بر برخی صفات برگ چهار رقم انار(.Punicagranatum L)
رسول محمدپور؛ عبداله احتشام نیا؛ بهمن زاهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.03 K)

8 مقایسه روش های مختلف استخراج و اندازه گیری غلظت کلروفیل های b ،a و کل در سبزی ها
علی احسان نصرتی؛ غلامرضا خاکیزاده؛ خلیل چابک؛ محمد حسن مرتضوی؛ سلاله نجفی؛ زهره مقیمی؛ مریم بدوی؛ ندا بستانی؛ حمیده امیری؛ امل مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (147.38 K)

9 ویژگی های کمی توده سیر سفید همدان در زمان های قطع و سطوح مختلف آبیاری
فریبا بیات؛ سید معین الدین رضوانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (99.3 K)

10 تاثیر امواج ماکروویو بر درصد و سرعت جوانه زنی گل میمون (Antirrhinum majus)
موسی سلگی؛ فاطمه سادات حسینی؛ فاطمه صحرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (100.07 K)

11 بررسی فنولوژی گل و منحنی رشد میوه زالزالک (Crataegus monogyna)
عبدالرحمان محمدخانی؛ منصوره یوسفی؛ علی اکبر رامین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (117.87 K)

12 بررسی تنوع مورفولوژیک زنبق های بومی ایران
وحید رحیمی؛ مصطفی عرب؛ شیرین دیانتی دیلمی؛ رضا امیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.05 K)

13 شناسایی و بررسی مقدماتی ژنوتیپ برتر گردو در شهرستان بردسیر
سید محمدرضا مظفری؛ حسین مرادی؛ مهران غیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (396.56 K)

14 اثرات ابعاد جوانه های گل پسته بر میزان میوه بستن و برخی صفات کمی و کیفی در دو رقم تجاری پسته
فرزانه پرهامی؛ حسین حکم آبادی؛ عبدالحسین ابوطالبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (408.45 K)

15 همبستگی صفات مختلف ژنوتیپ های گردوی ایران در شمال غرب ایران (منطقه خلخال)
هادی ذبیحی؛ سعید پیری؛ علی اکبر ایمانی؛ فرزام توانکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (324.2 K)

16 بررسی و انتخاب مناسب ترین فاصله کاشت درختان پسته (بین و روی ردیف ها)
علی اسماعیل پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.01 K)

17 بررسی اثر اسید سالیسیلیک و آب گرم بر حفظ کیفیت گلابی در سردخانه
سیاوش حضوری اهل؛ محمدرضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (389.16 K)

18 اثر دور آبیاری و مدت انبارداری بر روی تندی پیاز خوراکی
صاحبعلی بلند نظر؛ جلال دادور؛ علی شرقی؛ مهنا ملاولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.41 K)

19 اثر شوری بر تراکم روزنه ای و دمای برگ دو رقم انگور (Vitis vinifera L.)؛ ریش بابا و صاحبی
الناز حاتمی؛ محمود اثنی عشری؛ تیمور جوادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (404.47 K)

20 بررسی تولید خارج از فصل توت فرنگی با ارقام خنثی روز و کوتاه روز
محمد سر سیفی؛ فرهاد کرمی؛ علیرضا طلایی؛ سعید عشقی؛ هادی رضوی؛ ژاله ولی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (541.33 K)

21 بررسی و اندازه گیری مواد مهم تشکیل دهنده ضایعات کارخانه های چای
فاطمه پارسا؛ صغری محبیان؛ رضا آزادی؛ سید احمد تقی شکر گزار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.22 K)

22 ارزیابی وضعیت زیست فراهمی آلومینیوم موجود در خاک برای گیاه چای
رامین سلماسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.15 K)

23 بررسی تاثیر محلول پاشی سولفات پتاسیم و تنظیم دور آبیاری بر ضخامت و ترک خوردگی پوست میوه انار و بعضی از خصوصیات کمی و کیفی میوه
محمد جواد عرب؛ مجید رجایی؛ سید عبدالحسین حاج محمدی جهرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (213.05 K)

24 ارزیابی خصوصیات مورفولوژیکی چند توده از دانهال های گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) به منظور انتخاب پایه مناسب برای گلابی های آسیایی (Pyrus serotina Rehd.)
مصطفی رحمتی؛ کاظم ارزانی؛ نوید یزدانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (412.45 K)

25 مقایسه کمی و کیفی آنزیم های آنتی اکسیدانی در بخش های مختلف میوه چهار رقم از مرکبات در استرس های دمایی پایین
زهرا خسروی لرگانی؛ منصور افشار محمدیان؛ رضا حسن سجادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (469.43 K)