مقایسه روش های مختلف استخراج و اندازه گیری غلظت کلروفیل های b ،a و کل در سبزی ها
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: هشتمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
علی احسان نصرتی1 ، غلامرضا خاکیزاده2 ، خلیل چابک3 ، محمد حسن مرتضوی4 ، سلاله نجفی5 ، زهره مقیمی6 ، مریم بدوی6 ، ندا بستانی6 ، حمیده امیری6 ، امل مقدم6
1عضو هیات علمی بخش اصلاح و تهیه نهال و بذر مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان
2محقق بخش اصلاح و تهیه نهال و بذر مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان
3عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران.
4استادیار.
5دانش آموخته کارشناسی ارشد.
6دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم باغبانی، دانشگاه شهید چمران اهواز
چکیده
کلیدواژه ها