نویسنده =
تعداد مقالات: 70

-249 تاثیر تیمار گرمایی هوای گرم بر ظرفیت آنتی اکسیدانی آریل انار رقم "ملس ساوه"
مهشاد مقومی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، علیرضا طلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (199.94 K)

-248 تغییر اقلیم و تولید محصولات باغبانی، مسئله آب
ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

-247 تأثیر محلول پاشی سطوح مختلف منگنز روی انار رقم ملس ترش ساوه
محمد حسنی، ذبیح اله زمانی، غلامرضا ثوابقی، رضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.08 K)

-246 تأثیر محلول پاشی اوره، کلریدکلسیم و سولفات منگنز روی انار رقم ملس ترش ساوه
محمد حسنی، ذبیح اله زمانی، غلامرضا ثواقبی، رضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.15 K)

-245 تأثیر تنش شوری کلرور سدیم و تیمار سالیسیلیک اسید بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل محمدی ژنوتیپ کاشان
محمد امیدی، عزیزاله خندان، محسن کافی، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (436.36 K)

-244 بررسی بیان دو ژن DREB و AP2 در گیاه فندق (Corylus avellana) تحت تنش شوری
فرشته پورقهرمان، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (638.05 K)

-243 اثر تنش شوری بر خصوصیات رشدی چهار رقم فندق
فرشته پورقهرمان، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (457.52 K)

-242 بررسی اثر تیمار گرمایی آب گرم، UV-C و بسته بندی با اکسیژن افزایش یافته بر رشد میکروبی آریل انار آماده مصرف
مهشاد مقومی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.15 K)

-241 تغییرات عملکرد فلورسنس کلروفیل در برخی ارقام بالغ فندق تحت شرایط تنش کم آبی
علی شاهی قره لر، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی، رضا معالی امیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (541.81 K)

-240 بررسی تغییرات مقدار یون پتاسیم در نهال های فندق تحت شرایط تنش خشکی
علی شاهی قره لر، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی، رضا معالی امیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

-239 بررسی آلل های s خود ناسازگاری در سیب رقم گلاب کهنز با استفاده از تکثیر اختصاصی آلل ها به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز
روح اله علی، ذبیح اله زمانی، محمد رضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.37 K)

-238 بررسی خصوصیات رویشی و زایشی و همبستگی بین آنها در نتاج حاصل از تلاقی دو رقم بادام، شاهرود 16 و سفید
قدرت اله سلیمانی، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (244.53 K)

-237 بررسی تنوع ژنتیکی نمونه های آلوی وحشی و تجاری با استفاده از مارکر مولکولی SSR
مرضیه اتحادپور، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.73 K)

-236 بررسی تکثیر آلوچه با استفاده از بذر
مرضیه اتحادپور، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.17 K)

-235 بررسی تکثیر رویشی برخی از ژنوتیپ های آلو و گوجه در شرایط کرج
مرضیه اتحادپور، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.19 K)

-234 شناسایی نشانگر (های) ریز ماهوارهپیوسته به ژن (های) کنترل کننده زمان گلدهی و برخی صفات مهم در جمعیت F1 بادام حاصل از تلاقی کنترل شده (♂) تونو ×( ♀) شاهرود 12
موسی رسولی، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی، علی ایمانی، علی عبادی، پدرو مارتینز گومز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (741.17 K)

-233 انتقال ژن به روش نانوتکنولوژی
مرضیه اتحادپور، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (342.24 K)

-232 شناسایی وتکثیر آلل های خودناسازگاری در برخی از ژنوتیپ های آلو با استفاده از روش واکنش زنجیره ای پلیمراز
مرضیه اتحادپور، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (444.37 K)

-231 بررسی اثر اسانس نعناع (Mentha spicata) روی برخی از پارامترهای کیفی میوه زردآلو (Prunus armeniaca cv. Rajabali) طی دوره انبار مانی
حدیثه دانشور، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، مجید عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.28 K)

-230 معرفی ژنوتیپ های امید بخش سیب حاصل از تلاقی های بین ارقام ایرانی و خارجی
حسین شیخ سفلی، ذبیح اله زمانی، علیرضا طلایی، محمدرضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.9 K)

-229 تخمین وراثت پذیری برخی از صفات نتاج حاصل از تلاقی های کنترل شده بادام
موسی رسولی، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی، علی ایمانی، علی جداخانلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.33 K)

-228 بررسی روش های رفع رکود بذر در گیلاس
طاهره جوانمرد، ذبیح اله زمانی، محمود غفاری، منصور امیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.39 K)

-227 بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ های انار ایرانی با استفاده از نشانگر RAPD
عبدالکریم زارعی، ذبیح اله زمانی، محمدرضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.61 K)

-226 بررسی اثر بسته بندی در سطح افزایش یافته دی اکسید کربن در ترکیب با سطوح بالا و پایین اکسیژن بر تغییر ترکیبات فعال زیستی میوه زغال اخته
شیدا محبی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، هاجر فرخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.1 MB)

-225 بررسی و شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه آویشن آذربایجانی (Thymus migricus Klokov & Desj. -Shost.)
علیرضا یاوری، وحیده ناظری، فاطمه سفیدکن، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.17 K)