بررسی اثر بسته بندی در سطح افزایش یافته دی اکسید کربن در ترکیب با سطوح بالا و پایین اکسیژن بر تغییر ترکیبات فعال زیستی میوه زغال اخته

پذیرفته شده برای ارائه شفاهی
عنوان دوره: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
2دانشیار پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
3دانشیار پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
4دانشجوی کارشناسی ارشد پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
چکیده
کلیدواژه ها