English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
70
-124
تاثیر تیمار گرمایی هوای گرم بر ظرفیت آنتی اکسیدانی آریل انار رقم "ملس ساوه"
مهشاد مقومی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، علیرضا طلایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (199.94 K)
-123
تغییر اقلیم و تولید محصولات باغبانی، مسئله آب
ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.09 MB)
-122
تأثیر محلول پاشی سطوح مختلف منگنز روی انار رقم ملس ترش ساوه
محمد حسنی، ذبیح اله زمانی، غلامرضا ثوابقی، رضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (254.08 K)
-121
تأثیر محلول پاشی اوره، کلریدکلسیم و سولفات منگنز روی انار رقم ملس ترش ساوه
محمد حسنی، ذبیح اله زمانی، غلامرضا ثواقبی، رضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (251.15 K)
-120
تأثیر تنش شوری کلرور سدیم و تیمار سالیسیلیک اسید بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل محمدی ژنوتیپ کاشان
محمد امیدی، عزیزاله خندان، محسن کافی، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (436.36 K)
-119
بررسی بیان دو ژن DREB و AP2 در گیاه فندق (Corylus avellana) تحت تنش شوری
فرشته پورقهرمان، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (638.05 K)
-118
اثر تنش شوری بر خصوصیات رشدی چهار رقم فندق
فرشته پورقهرمان، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (457.52 K)
-117
بررسی اثر تیمار گرمایی آب گرم، UV-C و بسته بندی با اکسیژن افزایش یافته بر رشد میکروبی آریل انار آماده مصرف
مهشاد مقومی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (291.15 K)
-116
تغییرات عملکرد فلورسنس کلروفیل در برخی ارقام بالغ فندق تحت شرایط تنش کم آبی
علی شاهی قره لر، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی، رضا معالی امیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (541.81 K)
-115
بررسی تغییرات مقدار یون پتاسیم در نهال های فندق تحت شرایط تنش خشکی
علی شاهی قره لر، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی، رضا معالی امیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.15 MB)
-114
بررسی آلل های s خود ناسازگاری در سیب رقم گلاب کهنز با استفاده از تکثیر اختصاصی آلل ها به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز
روح اله علی، ذبیح اله زمانی، محمد رضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.37 K)
-113
بررسی خصوصیات رویشی و زایشی و همبستگی بین آنها در نتاج حاصل از تلاقی دو رقم بادام، شاهرود 16 و سفید
قدرت اله سلیمانی، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (244.53 K)
-112
بررسی تنوع ژنتیکی نمونه های آلوی وحشی و تجاری با استفاده از مارکر مولکولی SSR
مرضیه اتحادپور، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (315.73 K)
-111
بررسی تکثیر آلوچه با استفاده از بذر
مرضیه اتحادپور، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (283.17 K)
-110
بررسی تکثیر رویشی برخی از ژنوتیپ های آلو و گوجه در شرایط کرج
مرضیه اتحادپور، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (385.19 K)
-109
شناسایی نشانگر (های) ریز ماهوارهپیوسته به ژن (های) کنترل کننده زمان گلدهی و برخی صفات مهم در جمعیت F1 بادام حاصل از تلاقی کنترل شده (♂) تونو ×( ♀) شاهرود 12
موسی رسولی، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی، علی ایمانی، علی عبادی، پدرو مارتینز گومز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (741.17 K)
-108
انتقال ژن به روش نانوتکنولوژی
مرضیه اتحادپور، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (342.24 K)
-107
شناسایی وتکثیر آلل های خودناسازگاری در برخی از ژنوتیپ های آلو با استفاده از روش واکنش زنجیره ای پلیمراز
مرضیه اتحادپور، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (444.37 K)
-106
بررسی اثر اسانس نعناع (Mentha spicata) روی برخی از پارامترهای کیفی میوه زردآلو (Prunus armeniaca cv. Rajabali) طی دوره انبار مانی
حدیثه دانشور، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، مجید عزیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (109.28 K)
-105
معرفی ژنوتیپ های امید بخش سیب حاصل از تلاقی های بین ارقام ایرانی و خارجی
حسین شیخ سفلی، ذبیح اله زمانی، علیرضا طلایی، محمدرضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (107.9 K)
-104
تخمین وراثت پذیری برخی از صفات نتاج حاصل از تلاقی های کنترل شده بادام
موسی رسولی، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی، علی ایمانی، علی جداخانلو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (232.33 K)
-103
بررسی روش های رفع رکود بذر در گیلاس
طاهره جوانمرد، ذبیح اله زمانی، محمود غفاری، منصور امیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (302.39 K)
-102
بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ های انار ایرانی با استفاده از نشانگر RAPD
عبدالکریم زارعی، ذبیح اله زمانی، محمدرضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (317.61 K)
-101
بررسی اثر بسته بندی در سطح افزایش یافته دی اکسید کربن در ترکیب با سطوح بالا و پایین اکسیژن بر تغییر ترکیبات فعال زیستی میوه زغال اخته
شیدا محبی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، هاجر فرخی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (3.1 MB)
-100
بررسی و شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه آویشن آذربایجانی (Thymus migricus Klokov & Desj. -Shost.)
علیرضا یاوری، وحیده ناظری، فاطمه سفیدکن، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (303.17 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3