نویسنده =
تعداد مقالات: 70

-399 تاثیر تیمار گرمایی هوای گرم بر ظرفیت آنتی اکسیدانی آریل انار رقم "ملس ساوه"
مهشاد مقومی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، علیرضا طلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (199.94 K)

-398 تغییر اقلیم و تولید محصولات باغبانی، مسئله آب
ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

-397 تأثیر محلول پاشی سطوح مختلف منگنز روی انار رقم ملس ترش ساوه
محمد حسنی، ذبیح اله زمانی، غلامرضا ثوابقی، رضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.08 K)

-396 تأثیر محلول پاشی اوره، کلریدکلسیم و سولفات منگنز روی انار رقم ملس ترش ساوه
محمد حسنی، ذبیح اله زمانی، غلامرضا ثواقبی، رضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.15 K)

-395 تأثیر تنش شوری کلرور سدیم و تیمار سالیسیلیک اسید بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل محمدی ژنوتیپ کاشان
محمد امیدی، عزیزاله خندان، محسن کافی، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (436.36 K)

-394 بررسی بیان دو ژن DREB و AP2 در گیاه فندق (Corylus avellana) تحت تنش شوری
فرشته پورقهرمان، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (638.05 K)

-393 اثر تنش شوری بر خصوصیات رشدی چهار رقم فندق
فرشته پورقهرمان، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (457.52 K)

-392 بررسی اثر تیمار گرمایی آب گرم، UV-C و بسته بندی با اکسیژن افزایش یافته بر رشد میکروبی آریل انار آماده مصرف
مهشاد مقومی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.15 K)

-391 تغییرات عملکرد فلورسنس کلروفیل در برخی ارقام بالغ فندق تحت شرایط تنش کم آبی
علی شاهی قره لر، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی، رضا معالی امیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (541.81 K)

-390 بررسی تغییرات مقدار یون پتاسیم در نهال های فندق تحت شرایط تنش خشکی
علی شاهی قره لر، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی، رضا معالی امیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

-389 بررسی آلل های s خود ناسازگاری در سیب رقم گلاب کهنز با استفاده از تکثیر اختصاصی آلل ها به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز
روح اله علی، ذبیح اله زمانی، محمد رضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.37 K)

-388 بررسی خصوصیات رویشی و زایشی و همبستگی بین آنها در نتاج حاصل از تلاقی دو رقم بادام، شاهرود 16 و سفید
قدرت اله سلیمانی، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (244.53 K)

-387 بررسی تنوع ژنتیکی نمونه های آلوی وحشی و تجاری با استفاده از مارکر مولکولی SSR
مرضیه اتحادپور، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.73 K)

-386 بررسی تکثیر آلوچه با استفاده از بذر
مرضیه اتحادپور، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.17 K)

-385 بررسی تکثیر رویشی برخی از ژنوتیپ های آلو و گوجه در شرایط کرج
مرضیه اتحادپور، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.19 K)

-384 شناسایی نشانگر (های) ریز ماهوارهپیوسته به ژن (های) کنترل کننده زمان گلدهی و برخی صفات مهم در جمعیت F1 بادام حاصل از تلاقی کنترل شده (♂) تونو ×( ♀) شاهرود 12
موسی رسولی، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی، علی ایمانی، علی عبادی، پدرو مارتینز گومز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (741.17 K)

-383 انتقال ژن به روش نانوتکنولوژی
مرضیه اتحادپور، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (342.24 K)

-382 شناسایی وتکثیر آلل های خودناسازگاری در برخی از ژنوتیپ های آلو با استفاده از روش واکنش زنجیره ای پلیمراز
مرضیه اتحادپور، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (444.37 K)

-381 بررسی اثر اسانس نعناع (Mentha spicata) روی برخی از پارامترهای کیفی میوه زردآلو (Prunus armeniaca cv. Rajabali) طی دوره انبار مانی
حدیثه دانشور، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، مجید عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.28 K)

-380 معرفی ژنوتیپ های امید بخش سیب حاصل از تلاقی های بین ارقام ایرانی و خارجی
حسین شیخ سفلی، ذبیح اله زمانی، علیرضا طلایی، محمدرضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.9 K)

-379 تخمین وراثت پذیری برخی از صفات نتاج حاصل از تلاقی های کنترل شده بادام
موسی رسولی، محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح اله زمانی، علی ایمانی، علی جداخانلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.33 K)

-378 بررسی روش های رفع رکود بذر در گیلاس
طاهره جوانمرد، ذبیح اله زمانی، محمود غفاری، منصور امیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.39 K)

-377 بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ های انار ایرانی با استفاده از نشانگر RAPD
عبدالکریم زارعی، ذبیح اله زمانی، محمدرضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.61 K)

-376 بررسی اثر بسته بندی در سطح افزایش یافته دی اکسید کربن در ترکیب با سطوح بالا و پایین اکسیژن بر تغییر ترکیبات فعال زیستی میوه زغال اخته
شیدا محبی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، هاجر فرخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.1 MB)

-375 بررسی و شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه آویشن آذربایجانی (Thymus migricus Klokov & Desj. -Shost.)
علیرضا یاوری، وحیده ناظری، فاطمه سفیدکن، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.17 K)