کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 28

1 بررسی میزان روغن و خصوصیات آنتی اکسیدانی مغز برخی ارقام و ژنوتیپ های بادام
اصغر موسوی؛ محمود قاسم نژاد؛ صفورا اسکندری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.61 K)

2 ارزیابی الگوی رشد و تغییرات فیزیکی و شیمیایی در طی رسیدن 3 ژنوتیپ کنار هندی (Zizyphus mauritiana Lam.)
فاطمه صادقی؛ سمیه رستگار؛ طاهره سادات هاشمی؛ سعیده زربخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (144.73 K)

3 بررسی صفات مورفولوژیک، محتوای تام فنولی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی دو گونه پونه سا (Nepeta spp.) در رویشگاه‌های طبیعی استان اردبیل و آذربایجان شرقی
رسول نریمانی؛ محمد مقدم؛ جمیل واعظی؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.15 K)

4 نگرشی بر برخی تحقیقات موثر بر درختان و درختچه های دارویی ایران
کرامت االله سعیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (93.2 K)

5 تعیین برخی مواد فیتوشیمیایی و توان پاداکسندگی در اندام‌های مختلف سوسن چلچراغ (ledebourii L.)
کمال غلامی پور فرد؛ فریدون عصری؛ مهدی صالحی؛ زهرا زینتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

6 بهبود کیفیت و ترکیبات زیست فعال آریل انار با استفاده از اسیدآسکوربیک
سکینه احتشامی؛ فرزین عبدالهی؛ اصغر رمضانیان؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (400.36 K)

7 تأثیر کاربرد برگی کلات آهن و اوره بر تشکیل میوه، عملکرد و محتوای قند و فنول انگور
روح الله کریمی؛ محمد کولیوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.45 K)

8 تاثیر اسانس به لیمو (Lippia citriodora) بر خصوصیات فیتوشیمیایی و انبارمانی توت فرنگی رقم سابرینا (Fragaria x ananassa cv. Sabrina)
فرزین جعفرنژاد اشنویه؛ عاطفه مشاری نصیرکندی؛ ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.2 K)

9 تاثیر عصاره آبی گیاه دارویی به لیمو (Lippia citriodora) بر خصوصیات بیوشیمیایی و انبارمانی میوه توت فرنگی رقم سابرینا (Fragaria x ananassa cv. Sabrina)
محمد الماسی هاچه سو؛ فرزین جعفرنژاد اشنویه؛ عاطفه مشاری نصیرکندی؛ ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (433.8 K)

10 بررسی تنوع ژنتیکی تعدادی از ژنوتیپ‌های سنجد جمع آوری شده از منطقه ارومیه بر اساس صفات بیوشیمیایی
لعیا پیربداقی؛ ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.4 K)

11 مطالعه تنوع ژنتیکی تعدادی از ژنوتیپ‌های تمشک (Rubus ulmifolius sub sp. sanctus) بر اساس خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و بیوشیمیایی
هومن مویدزاده؛ لعیا پیربداقی؛ ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (599.04 K)

12 بررسی اثر زئولیت و تنش خشکی بر پارامترهای فیزیولوژیکی هویج
منصوره شمیلی؛ صدیقه دهقانپور؛ سارا اترش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (458.68 K)

13 اثر کلسیم و روی برغلظت قندها و برخی متابولیت‌های ثانویه برگ انگور تحت تنش شوری
زهرا اکبرآبادی؛ روح الله کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (469.27 K)

14 پاسخهای بیوشیمیایی گیاه دارویی زرین گیاه به محلول‌پاشی اسید آمینه آلگاتون و جلبک دریایی
مژده علی ملکی؛ حسینعلی اسدی قارنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (484.79 K)

15 تأثیر مناطق مختلف کاشت بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی فیسالیس (Physalis alkekengi)
پریسا یاری؛ ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (580.58 K)

16 مقایسه کارایی زغال فعال و نانولوله کربن در رشد درون شیشه‌ای انگور
محمد زارعی؛ مهدی علیزاده؛ مصطفی خوشحال سرمست؛ سارا خراسانی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.2 K)

17 واکنش درون شیشه ای گیاه پالونیا به منابع مختلف زغال فعال در محیط کشت
محمد زارعی؛ مهدی علیزاده؛ مصطفی خوشحال سرمست؛ سارا خراسانی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.41 K)

18 تأثیر سالیسیلیک اسید بر ویژگی های فیزیولوژیکی مرزه اورامی (Satureja avromanica Maroofi)در سیستم کشت درون شیشه ای
نرگس نوری؛ علی اکبر مظفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.99 K)

19 اثر زئولیت بر ویژگی هایی فیزیکوشیمیایی چغندر لبویی در شرایط تنش خشکی
منصوره شمیلی؛ صدیقه دهقانپور؛ سارا اترش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.27 K)

20 تجزیه ملکولی برخی ارقام زینتی مرکبات با استفاده از نشانگرهای RAPD و ISSR
مرضیه کشاورز اسکندری؛ بهروز گلعین؛ شهرام صداقت حور؛ جواد فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.95 K)

21 کاهش قهوه ای شدن ریز نمونه های سه رقم نظنز، سبری و شکری گلابی در کشت درون شیشه ای
صفیه وطن دوست جرتوده؛ غلامحسین داوری نژاد؛ علی تهرانی؛ حامد کاوه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.48 K)

22 بررسی عوامل مؤثر روی مرگ ریز نمونه ها در ریز ازدیادی گردوی ایرانی
شادی محمدی نژاد؛ منصور غلامی؛ محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.76 K)

23 تغییر ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی در برخی ژنوتیپ های لوبیای بومی گیلان تحت تاثیر تاریخ های کشت مختلف
سحر امین کار سیدانی؛ یوسف حمیداوغلی؛ محسن زواره
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.53 K)

24 تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی، و ویژگی های کیفی میوه 12 رقم انگور استان فارس
لقمان صالحی؛ سعید عشقی؛ عنایت اله تفضلی؛ محمدجواد کرمی؛ مسلم کیامرثی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.09 MB)

25 ارزیابی و مقایسه میزان فنول و کوئرستین در اندامهای رویشی چهار رقم انگور ایرانی
ملیحه افتخاری؛ مهدی علیزاده؛ پونه ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.12 MB)