English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
69
-1424
بررسی اثر "اگریزیم" بر روی دو رقم نهال سیب پیوند شده بر روی پایه های بذری
بهمن پناهی، بهاره دامن کشان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
126.15 K
-1423
بررسی اثر هیومیک اسید در سطوح متفاوت کودی بر نهال های ارقام مختلف سیب پیوندی
بهمن پناهی، بهاره دامن کشان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
105.36 K
-1422
اثر پتاسیم بر روی کمیت و کیفیت سیب زمینی در چهار منطقه ایران(اردبیل،اصفهان،دماوند،همدان)
کاووس حسین پور، محمد جعفر ملکوتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
18.74 K
-1421
اثر سه نوع سیستم تربیتبر خصوصیات رشدی رقمهای سیب’گالا‘ و ’دلبار استیوال‘
عرفان سپهوند، علیرضا طلایی، محمدرضا فتاحیمقدم، محمدعلی عسکری سرچشمه، محمود قاسمنژاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
147.78 K
-1420
بررسی مقاومت به شوری در هلو رقم آلبرتا با استفاده از غلظت عناصر غذایی
فردوس رحیمی، عبدالرضا سجادی نیا، رضا یعقوبی ساردوئیه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
95.08 K
-1419
بررسی مقایسه اثرات تغذیه ای ورمی کمپوست و کودهای شیمیایی بر حاصلخیزی خاک باغات
مجتبی یحیی آبادی، محسن صفدریان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
103.96 K
-1418
تاثیر برخی عناصر غذایی بر صفات کمی و کیفی چمن اسپورت
نجمالدین مرتضوی، الهه هاشمی دهکردی، حسن خوشقلب، بهرام قنبری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
123.38 K
-1417
بررسی میزان کار آئی روش جایگزاری موضعی با مصرف توام عناصر غذایی در رفع ناهنجاری های تغذیه ای در باغات سیب سمیرم
علی اصغر شهابی، محمدجعفر ملکوتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
16.96 K
-1416
تأثیر بستر کشت ورمی کمپوست بر جذب عناصر دو رقم جعفری (Petroselinum crispum Mill.)
زهره نامدار علی آبادی، محمدرضا حسندخت، محمد فرجادی شکیب
مشاهده مقاله
اصل مقاله
94.61 K
-1415
ارزیابی برخی خصوصیات شیمیایی خاک باغات سیب شهرستان مهاباد
علی شهاب پور، محمد جواد نظری دلجو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
105.55 K
-1414
بررسی اثر تیمار سایکوسل روی ویژگی های میوه آلو
سها بلوچ پور، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
111.41 K
-1413
اثرات محلولپاشی کلسیم در هنگام تورم جوانه ها بر روی غلظت عناصر غذایی برگ پسته
الهام ابراهیم پور، آرزو نادری، سمانه نعمت اله ثانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
144.88 K
-1412
ارزیابی تغییرات فصلی غلظت عناصر برگ برخی ارقام پسته شهرستان ماه نشان (زنجان)
مجید نجفی، مهدی طاهری، اسماعیل سهرابی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
276.76 K
-1411
اثر نانوکلات آهن و تیمارهای غذایی بر محتوی کلروفیل و کاروتنوئید شنبلیله (Trigonella foenum-graecum )
نادیا بهمره مند، سعید میرزایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
254.69 K
-1410
اثر کاربردهای پتاسیم بر خصوصیات فیزیولوژیک طالبی گلخانه ای در کشت هیدروپونیک
صاحب سنگدوینی، رضا صالحی، مجتبی دلشاد، علی صالحی ساردویی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
424.97 K
-1409
ارزیابی برخی خصوصیات پومولوژیکی و بیوشیمیایی چند رقم و ژنوتیپ فندق در منطقه اشکورات رودسر
شبنم یعقوبی فر، فرهنگ رضوی، ولی ربیعی، داوود جوادی، اکبر حسنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
422.56 K
-1408
تأثیر سطوح مختلف رطوبت خاک و سولفات پتاسیم بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی مرزه تابستانه (Satureja hortensis)
لیلا مهدیزاده، محمد مقدم، سارا فرسرایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
397.94 K
-1407
مطالعه ی اثر محلول پاشی عناصر سیلیسیم و پتاسیم بر میزان پتاسیم، سدیم و نسبت آن ها در دانهال های پسته در شرایط تنش شوری
مجید اسماعیلی زاده، مریم رنجبر کبوترخانی، حمیدرضا کریمی، محمد حسین شمشیری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
574.7 K
-1406
تاثیر محلول پاشی برگی پوترسین و کاربرد خاکی فولیک اسید بر برخی ویژگی های رویشی انگور (Vitis vinifera L.) رقم شاهانی تحت شرایط قلیایی
بهرام رضاوندی، جعفر امیری، افسانه انصاری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
592.35 K
-1405
بررسی اثر بسترهای کشت مختلف بر جذب عناصر غذایی گیاه گلدانی اسپاتی فیلوم
فائزه قمری حسابی، حمیدرضا نیکمرام، مرضیه صفرالهی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
357.15 K
-1404
اثر محلولهای غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی دو رقم طالبی گلخانهای
عبدالله افتخاری، مختار حیدری، محمدرضا زاع بوانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
438.08 K
-1403
تأثیر مقادیر مختلف عناصر پتاسیم، کلسیم، منیزیم و آهن بر عملکرد کمی و کیفی توت فرنگی در کشت هیدروپونیک
فاطمه زعفرانلو، مرضیه باباش پوراصل، مینو طایفه نوری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
227.42 K
-1402
اثر محلول پاشی پتاسیم، روی و بُر بر پروفیل اسیدهای چرب روغن میوه زیتون رقم میشن
رضا غلامی، نوراله معلمی، اسمعیل خالقی، سید منصور سیدنژاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
345.68 K
-1401
نقش قارچ میکوریزا بر تحمل به خشکی چمن Poa pratensis رقم ''Barimpala''
حامد عالی پور، نعمت الله اعتمادی، معصومه قاسمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
301.02 K
-1400
تاثیر غلظت های مختلف پتاسیم محلول غذایی روی جذب عناصر در گوشت میوه طالبی گلخانه ای در کشت هیدروپونیک
صاحب سنگدوینی، رضا صالحی، مجتبی دلشاد-، علی صالحی ساردویی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
438.92 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3