English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
69
1
بررسی اثر "اگریزیم" بر روی دو رقم نهال سیب پیوند شده بر روی پایه های بذری
بهمن پناهی، بهاره دامن کشان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (126.15 K)
2
بررسی اثر هیومیک اسید در سطوح متفاوت کودی بر نهال های ارقام مختلف سیب پیوندی
بهمن پناهی، بهاره دامن کشان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (105.36 K)
3
اثر پتاسیم بر روی کمیت و کیفیت سیب زمینی در چهار منطقه ایران(اردبیل،اصفهان،دماوند،همدان)
کاووس حسین پور، محمد جعفر ملکوتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (18.74 K)
4
اثر سه نوع سیستم تربیتبر خصوصیات رشدی رقمهای سیب’گالا‘ و ’دلبار استیوال‘
عرفان سپهوند، علیرضا طلایی، محمدرضا فتاحیمقدم، محمدعلی عسکری سرچشمه، محمود قاسمنژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (147.78 K)
5
بررسی مقاومت به شوری در هلو رقم آلبرتا با استفاده از غلظت عناصر غذایی
فردوس رحیمی، عبدالرضا سجادی نیا، رضا یعقوبی ساردوئیه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (95.08 K)
6
بررسی مقایسه اثرات تغذیه ای ورمی کمپوست و کودهای شیمیایی بر حاصلخیزی خاک باغات
مجتبی یحیی آبادی، محسن صفدریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (103.96 K)
7
تاثیر برخی عناصر غذایی بر صفات کمی و کیفی چمن اسپورت
نجمالدین مرتضوی، الهه هاشمی دهکردی، حسن خوشقلب، بهرام قنبری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (123.38 K)
8
بررسی میزان کار آئی روش جایگزاری موضعی با مصرف توام عناصر غذایی در رفع ناهنجاری های تغذیه ای در باغات سیب سمیرم
علی اصغر شهابی، محمدجعفر ملکوتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (16.96 K)
9
تأثیر بستر کشت ورمی کمپوست بر جذب عناصر دو رقم جعفری (Petroselinum crispum Mill.)
زهره نامدار علی آبادی، محمدرضا حسندخت، محمد فرجادی شکیب
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (94.61 K)
10
ارزیابی برخی خصوصیات شیمیایی خاک باغات سیب شهرستان مهاباد
علی شهاب پور، محمد جواد نظری دلجو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (105.55 K)
11
بررسی اثر تیمار سایکوسل روی ویژگی های میوه آلو
سها بلوچ پور، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (111.41 K)
12
اثرات محلولپاشی کلسیم در هنگام تورم جوانه ها بر روی غلظت عناصر غذایی برگ پسته
الهام ابراهیم پور، آرزو نادری، سمانه نعمت اله ثانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (144.88 K)
13
ارزیابی تغییرات فصلی غلظت عناصر برگ برخی ارقام پسته شهرستان ماه نشان (زنجان)
مجید نجفی، مهدی طاهری، اسماعیل سهرابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (276.76 K)
14
اثر نانوکلات آهن و تیمارهای غذایی بر محتوی کلروفیل و کاروتنوئید شنبلیله (Trigonella foenum-graecum )
نادیا بهمره مند، سعید میرزایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (254.69 K)
15
اثر کاربردهای پتاسیم بر خصوصیات فیزیولوژیک طالبی گلخانه ای در کشت هیدروپونیک
صاحب سنگدوینی، رضا صالحی، مجتبی دلشاد، علی صالحی ساردویی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (424.97 K)
16
ارزیابی برخی خصوصیات پومولوژیکی و بیوشیمیایی چند رقم و ژنوتیپ فندق در منطقه اشکورات رودسر
شبنم یعقوبی فر، فرهنگ رضوی، ولی ربیعی، داوود جوادی، اکبر حسنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (422.56 K)
17
تأثیر سطوح مختلف رطوبت خاک و سولفات پتاسیم بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی مرزه تابستانه (Satureja hortensis)
لیلا مهدیزاده، محمد مقدم، سارا فرسرایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (397.94 K)
18
مطالعه ی اثر محلول پاشی عناصر سیلیسیم و پتاسیم بر میزان پتاسیم، سدیم و نسبت آن ها در دانهال های پسته در شرایط تنش شوری
مجید اسماعیلی زاده، مریم رنجبر کبوترخانی، حمیدرضا کریمی، محمد حسین شمشیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (574.7 K)
19
تاثیر محلول پاشی برگی پوترسین و کاربرد خاکی فولیک اسید بر برخی ویژگی های رویشی انگور (Vitis vinifera L.) رقم شاهانی تحت شرایط قلیایی
بهرام رضاوندی، جعفر امیری، افسانه انصاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (592.35 K)
20
بررسی اثر بسترهای کشت مختلف بر جذب عناصر غذایی گیاه گلدانی اسپاتی فیلوم
فائزه قمری حسابی، حمیدرضا نیکمرام، مرضیه صفرالهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (357.15 K)
21
اثر محلولهای غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی دو رقم طالبی گلخانهای
عبدالله افتخاری، مختار حیدری، محمدرضا زاع بوانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (438.08 K)
22
تأثیر مقادیر مختلف عناصر پتاسیم، کلسیم، منیزیم و آهن بر عملکرد کمی و کیفی توت فرنگی در کشت هیدروپونیک
فاطمه زعفرانلو، مرضیه باباش پوراصل، مینو طایفه نوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (227.42 K)
23
اثر محلول پاشی پتاسیم، روی و بُر بر پروفیل اسیدهای چرب روغن میوه زیتون رقم میشن
رضا غلامی، نوراله معلمی، اسمعیل خالقی، سید منصور سیدنژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (345.68 K)
24
نقش قارچ میکوریزا بر تحمل به خشکی چمن Poa pratensis رقم ''Barimpala''
حامد عالی پور، نعمت الله اعتمادی، معصومه قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (301.02 K)
25
تاثیر غلظت های مختلف پتاسیم محلول غذایی روی جذب عناصر در گوشت میوه طالبی گلخانه ای در کشت هیدروپونیک
صاحب سنگدوینی، رضا صالحی، مجتبی دلشاد-، علی صالحی ساردویی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (438.92 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3