کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 18

1 ارزیابی رشد و عملکرد کمی و کیفی گیاه دارویی چندساله زیره سیاه (Bunium persicum Bioss.) تحت تأثیر مصرف کود دامی و وزن غده
سرور خرم دل، پرویز رضوانی مقدم، مینا هوشمند، عاطفه قلی زادگان احسان آباد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (108.41 K)

2 بررسی اثر کود نانو کلسیم و هیومی پتاس بر برخی صفات مورفولوژیکی گل لادن (Tropaeolum majus)
لیلا صالحی، مهرانگیز چهرازی، سید موسی موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (185.28 K)

3 تغییر در برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی کاسنی پابلند ( .Cichorium intybus L) در پاسخ به کاربرد ورمیکمپوست و اسیدهیومیک
حسین غلامی، محمدجمال سحرخیز، فاطمه روف فرد، محسن شیردل، عسکر غنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (235.49 K)

4 ارزیابی فعالیت مهارکنندگی رادیکال های آزاد در اندام هوایی کاسنی پابلند (.Cichorium intybus L)تحت تأثیر کاربرد اسیدهیومیک و ورمیکمپوست
حسین غلامی، فاطمه روف فرد، محمدجمال سحرخیز، محسن شیردل، عسکر غنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.54 K)

5 تاثیر کاربرد اسیدهیومیک و مالچ (سفید و سیاه) بر رشد رویشی گل راعی
شهربانو مشایخ کردکلا، پژمان مرادی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (454.65 K)

6 اثر محلول‌پاشی کود آلی جلبک دریایی بر برخی از صفات رشدی گیاه دارویی مرزه
علی رضائی، محمّدتقی عبادی، حسن پیرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.44 K)

7 تأثیر کود آلی و کود شیمیایی بر صفات فتوسنتزی، عملکرد ماده خشک و درصد اسانس گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت تنش کم‌آبی
حامد کشاورز، علی محمد مدرس ثانوی، فاطمه سفیدکن
مشاهده مقاله | اصل مقاله (627.46 K)

8 ارزیابی صفات رشدی دانهال های پسته ( Pistacia vera) پس از کاربرد عصاره جلبک و یک ترکیب حاوی سیلیسیم
خدیجه حاتمی نسب، مهدی علیزاده، مهدی شریفانی، حسین حکم آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (226.49 K)

9 تغییرات عناصر اسطوخودوس (.Lavandula officinslis L )تحت تأثیر ورمیکمپوست
پریزاد ماوندی، بهلول عباس زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.92 K)

10 تاثیر سطوح کم آبی و انواع کود آلی بر برخی صفات مرفولوژیکی و درصد موسیلاژ گاوزبان (Borago officialis)
رعنا قلی نژاد، علیرضا سیروس مهر، براتعلی فاخری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.12 K)

11 اثر تراکم کاشت و نوع کود آلی بر روی برخی صفات کمی وکیفی درکاهو Lactuca sativaتحت سیستم آبیاری قطره ای
ایرج خزایی، رضا صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.83 K)

12 تأثیر ورمی کمپوست و اسید هیومیک بر برخی فراسنجه های کمی و کیفی کدوی دارویی (Cucurbita pepo L. subsp. pepo var. styriaca Greb.)
علی آل مردان، رضا صالحی، کرامت اله رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.43 K)

13 بررسی تأثیر پسماند کمپوست قارچ (SMC )بر رشد و عملکرد دو گیاه دارویی ریحان ومرزه
مهدی رحمانیان، بهروز اسماعیل پور، جواد هادیان، فاطمه حاتمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.67 K)

14 مقایسه تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر خصوصیات مورفولوژیک و درصد اسانس بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.)
الیاس آرزمجو، مصطفی حیدری، احمد قنبری، احمد احمدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.34 K)

15 اثر کود آلی، نوع نیتروژن، پتاسیم و آهن بر غلظت عناصر غذایی در برگ های پسته رقم فندقی با پایه بادامی زرندی
زهرا محمدی، حمیدرضا روستا، حسین حکم آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (244.74 K)

16 بررسی خصوصیات رشد و نموی گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula officinalis L) تحت تأثیر کودهای آلی در منطقه رشت
ریحانه استاد ملکرودی، داود بخشی، مجید مجیدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

17 پاسخ موفولوژیکی گل نرگس به کمپوست سنبل آبی و هیومیک اسید
معصومه اکبرپو، مهناز کریمی، بهی جلیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB)

18 چالش های تولید گل بریده رز در شمال خوزستان
شهرام کیانی، محسن کافی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.52 K)