تأثیر ورمی کمپوست و اسید هیومیک بر برخی فراسنجه های کمی و کیفی کدوی دارویی (Cucurbita pepo L. subsp. pepo var. styriaca Greb.)
پذیرفته شده برای ارائه شفاهی
عنوان دوره: هشتمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم باغبانی پردیس کشاورزی و منابع، طبیعی دانشگاه تهران، کرج
2استادیار گروه علوم باغبانی پردیس کشاورزی و منابع، طبیعی دانشگاه تهران، کرج
3استاد گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج
چکیده
کلیدواژه ها