نویسنده =
تعداد مقالات: 24

1 بررسی برخی از گونه‌های گیاهی تیره Boraginaceae منطقه پاوه و اورمانات از نقطه نظر توانمندی آنتی‌اکسیدانی
محمد صانعی؛ عظیم قاسم نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد معصومی؛ خلیل قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (573.49 K)

2 تغییرات برخی از پارامترهای فنولوژی گل مغربی (Oenothera biennis L.) تحت تاثیر بهاره سازی و اسیدجیبرلیک (GA3)
بختیار رضایی؛ عظیم قاسم نژاد؛ ابراهیم زینلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (501.92 K)

3 مطالعه اثر بهاره‌سازی و اسیدجیبرلیک بر فنولوژی کپسول گل مغربی (Oenothera biennis)
بختیار رضایی؛ عظیم قاسم نژاد؛ ابراهیم زینلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441 K)

4 بررسی تنوع ترکیبات اسانس سرو کوهی Juniperus sabina در رویشگاه های مختلف
امیر قربانزاده؛ عظیم قاسم نژاد؛ صمد نژاد ابراهیمی؛ مصطفی خوشحال سرمست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (567.53 K)

5 تاکسونومی عددی در سه گونه ارس Juniperus excelsa، Juniperus sabina و Juniperus communis بر اساس صفات مورفولوژیک در پایه های ماده
امیر قربانزاده؛ عظیم قاسم نژاد؛ مصطفی خوشحال سرمست؛ صمد نژاد ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (502.45 K)

6 بررسی تنوع ترکیبات اسانس سرو کوهی Juniperus sabina در رویشگاه‌های مختلف
امیر قربانزاده؛ عظیم قاسم نژاد؛ صمد نژاد ابراهیمی؛ مصطفی خوشحال سرمست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (535.78 K)

7 مطالعه دو گونه افوربیا غرب ایران از نقطه نظر توانمندی آنتی اکسیدانی
محمد صانعی؛ عظیم قاسم نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید محمد معصومی؛ خلیل قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (408.41 K)

8 تغییرات فیزیکی و شیمیایی میوه تازه عناب ( Ziziphus Jujuba Mill) تحت تأثیر زمان برداشت
هادی صالح پور؛ عظیم قاسم نژاد؛ فرید مرادی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (469.12 K)

9 بررسی توانمندی آنتی اکسیدانی گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) تحت شرایط شوری و اسیدیته مختلف آب و خاک
مرتضی ریوندی؛ عظیم قاسم نژاد؛ خلیل قربانی؛ عباس ابهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (580.13 K)

10 ارزیابی رنگیزه‌های فتوسنتزی گیاه دارویی بنفشه (Viola cornuta) تحت تاثیر هورمون سالیسیلیک اسید
نیره قربانی؛ حسین مرادی؛ وحید اکبرپور؛ عظیم قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.89 K)

11 تاثیر اکوتیپ روی تغییرات کمی اسانس گونه های اکالیپتوس رشد یافته در قم و بهشهر و رابطه آن با خصوصیات مرفولوژیکی برگ
علیرضا حاجی حسینی؛ خدایار همتی؛ عظیم قاسم نژاد؛ فاطمه سادات رضویان؛ محمد زارعین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (156.65 K)

12 بررسی تغییرات ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی در بافته ای مختلف میوه ارقام شل محله و یوزو
نسرین همتی؛ عظیم قاسم نژاد؛ جواد فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (227.57 K)

13 مطالعه خواص ضد اکسیداسیونی عصاره میوه نارنج و سیتروملو
نسرین همتی؛ عظیم قاسم نژاد؛ جواد فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (321.6 K)

14 ایلیسیتورها و نقش آنها در سنتز متابولیت های ثانویه در شرایط درون شیشه ای
عظیم قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.64 K)

15 بررسی تاثیر سالیسیلیک اسید بر میزان جنین زایی رویشی آبکش ثانویه هویج در محیط کشت B5
سمیرا حسینی؛ کامبیز مشایخی؛ عظیم قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.93 K)

16 مطالعه برخی خصوصیات کیفی میوه عناب (jujuba Ziziphus) در اکوتیپ های استان گلستان
رقیه کوهستانی؛ خدایار همتی؛ عظیم قاسم نژاد؛ مینا غزائیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.6 K)

17 مطالعه اثر پایه بر ظرفیت آنتی اکسیدانی برون بر (پوست) و درون بر (گوشت) میوه رقم تجاری تامپسون ناول
عظیم قاسم نژاد؛ یوسف قاسمی؛ محمدعلی ابراهیم زاده؛ کامران قاسمی؛ خدایار همتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.51 K)

18 بررسی اثر نانو سیلور بر میزان مواد جام محلول و آنتوسیانین گلبرگ و ماندگاری گل شاخه برید گلایول
نرگس محمدی؛ حسین زارعی؛ عظیم قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

19 بررسی اثر عصاره رزماری بر میزان برخی شاخص های کیفی و مانداری گل شاخه بریده گلایول
نرگس محمدی؛ حسین زارعی؛ عظیم قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

20 بررسی اثر سطوح مختلف لجن فاضلاب و زئولیت بر میزان فنول، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه دارویی کنگر فرنگی (Cynara scolymus)
ندا بوالحسنی؛ عظیم قاسم نژاد؛ مجتبی بارانی مطلق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.36 MB)

21 تغییرات کمی و کیفی روغن تحت شرایط مختلف دمایی و زمان انبارداری در بذر گل مغربی
عظیم قاسم نژاد؛ برند هونر مایر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.11 K)

22 تاثیر زمان و روش برداشت روی میزان روغن اسید گامالینولیک و گیاه دارویی گل مغربی اسید لینولیک در بذر
عظیم قاسم نژاد؛ برند هونر مایر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.8 K)

23 بررسی اثر انبارداری، نوع بسته بندی و دمای انبارداری بر میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتوسیانین میوه گلابی خاردار
محمدعلی غلامی؛ عظیم قاسم نژاد؛ فریال وارسته؛ مادح احمدی؛ صادق آتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

24 مطالعه تغییرات آنتوسیانین و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه گلابی خاردار تحت تأثیر زمان برداشت، نوع بسته بندی و دمای انبارداری
محمدعلی غلامی؛ عظیم قاسم نژاد؛ فریال وارسته؛ مادح احمدی؛ صادق آتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)