نویسنده =
تعداد مقالات: 24

1 بررسی برخی از گونه‌های گیاهی تیره Boraginaceae منطقه پاوه و اورمانات از نقطه نظر توانمندی آنتی‌اکسیدانی
محمد صانعی، عظیم قاسم نژاد، علیرضا صادقی ماهونک، محمد معصومی، خلیل قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (573.49 K)

2 تغییرات برخی از پارامترهای فنولوژی گل مغربی (Oenothera biennis L.) تحت تاثیر بهاره سازی و اسیدجیبرلیک (GA3)
بختیار رضایی، عظیم قاسم نژاد، ابراهیم زینلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (501.92 K)

3 مطالعه اثر بهاره‌سازی و اسیدجیبرلیک بر فنولوژی کپسول گل مغربی (Oenothera biennis)
بختیار رضایی، عظیم قاسم نژاد، ابراهیم زینلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441 K)

4 بررسی تنوع ترکیبات اسانس سرو کوهی Juniperus sabina در رویشگاه های مختلف
امیر قربانزاده، عظیم قاسم نژاد، صمد نژاد ابراهیمی، مصطفی خوشحال سرمست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (567.53 K)

5 تاکسونومی عددی در سه گونه ارس Juniperus excelsa، Juniperus sabina و Juniperus communis بر اساس صفات مورفولوژیک در پایه های ماده
امیر قربانزاده، عظیم قاسم نژاد، مصطفی خوشحال سرمست، صمد نژاد ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (502.45 K)

6 بررسی تنوع ترکیبات اسانس سرو کوهی Juniperus sabina در رویشگاه‌های مختلف
امیر قربانزاده، عظیم قاسم نژاد، صمد نژاد ابراهیمی، مصطفی خوشحال سرمست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (535.78 K)

7 مطالعه دو گونه افوربیا غرب ایران از نقطه نظر توانمندی آنتی اکسیدانی
محمد صانعی، عظیم قاسم نژاد، علیرضا صادقی ماهونک، سید محمد معصومی، خلیل قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (408.41 K)

8 تغییرات فیزیکی و شیمیایی میوه تازه عناب ( Ziziphus Jujuba Mill) تحت تأثیر زمان برداشت
هادی صالح پور، عظیم قاسم نژاد، فرید مرادی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (469.12 K)

9 بررسی توانمندی آنتی اکسیدانی گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) تحت شرایط شوری و اسیدیته مختلف آب و خاک
مرتضی ریوندی، عظیم قاسم نژاد، خلیل قربانی، عباس ابهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (580.13 K)

10 ارزیابی رنگیزه‌های فتوسنتزی گیاه دارویی بنفشه (Viola cornuta) تحت تاثیر هورمون سالیسیلیک اسید
نیره قربانی، حسین مرادی، وحید اکبرپور، عظیم قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.89 K)

11 تاثیر اکوتیپ روی تغییرات کمی اسانس گونه های اکالیپتوس رشد یافته در قم و بهشهر و رابطه آن با خصوصیات مرفولوژیکی برگ
علیرضا حاجی حسینی، خدایار همتی، عظیم قاسم نژاد، فاطمه سادات رضویان، محمد زارعین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (156.65 K)

12 بررسی تغییرات ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی در بافته ای مختلف میوه ارقام شل محله و یوزو
نسرین همتی، عظیم قاسم نژاد، جواد فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (227.57 K)

13 مطالعه خواص ضد اکسیداسیونی عصاره میوه نارنج و سیتروملو
نسرین همتی، عظیم قاسم نژاد، جواد فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (321.6 K)

14 ایلیسیتورها و نقش آنها در سنتز متابولیت های ثانویه در شرایط درون شیشه ای
عظیم قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.64 K)

15 بررسی تاثیر سالیسیلیک اسید بر میزان جنین زایی رویشی آبکش ثانویه هویج در محیط کشت B5
سمیرا حسینی، کامبیز مشایخی، عظیم قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.93 K)

16 مطالعه برخی خصوصیات کیفی میوه عناب (jujuba Ziziphus) در اکوتیپ های استان گلستان
رقیه کوهستانی، خدایار همتی، عظیم قاسم نژاد، مینا غزائیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.6 K)

17 مطالعه اثر پایه بر ظرفیت آنتی اکسیدانی برون بر (پوست) و درون بر (گوشت) میوه رقم تجاری تامپسون ناول
عظیم قاسم نژاد، یوسف قاسمی، محمدعلی ابراهیم زاده، کامران قاسمی، خدایار همتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.51 K)

18 بررسی اثر نانو سیلور بر میزان مواد جام محلول و آنتوسیانین گلبرگ و ماندگاری گل شاخه برید گلایول
نرگس محمدی، حسین زارعی، عظیم قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

19 بررسی اثر عصاره رزماری بر میزان برخی شاخص های کیفی و مانداری گل شاخه بریده گلایول
نرگس محمدی، حسین زارعی، عظیم قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

20 بررسی اثر سطوح مختلف لجن فاضلاب و زئولیت بر میزان فنول، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه دارویی کنگر فرنگی (Cynara scolymus)
ندا بوالحسنی، عظیم قاسم نژاد، مجتبی بارانی مطلق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.36 MB)

21 تغییرات کمی و کیفی روغن تحت شرایط مختلف دمایی و زمان انبارداری در بذر گل مغربی
عظیم قاسم نژاد، برند هونر مایر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.11 K)

22 تاثیر زمان و روش برداشت روی میزان روغن اسید گامالینولیک و گیاه دارویی گل مغربی اسید لینولیک در بذر
عظیم قاسم نژاد، برند هونر مایر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.8 K)

23 بررسی اثر انبارداری، نوع بسته بندی و دمای انبارداری بر میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتوسیانین میوه گلابی خاردار
محمدعلی غلامی، عظیم قاسم نژاد، فریال وارسته، مادح احمدی، صادق آتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

24 مطالعه تغییرات آنتوسیانین و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه گلابی خاردار تحت تأثیر زمان برداشت، نوع بسته بندی و دمای انبارداری
محمدعلی غلامی، عظیم قاسم نژاد، فریال وارسته، مادح احمدی، صادق آتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)